Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Gebelikte hafif ağrılar, kasıkta çekilme gibi his, olur normaldir, yine de herşeyi doktorunuzla çekinmeden paylaşın.

Merhaba benim adetim 15 gun gecti test yaptim negatif cikti benim ama sol kasigim agriyo arada istagim cok acik bagirsak gazi var cokgoguslerim aciyo ve akintim var sizce hamile olabilirmiyim ?

Merhaba benim adetim 15 gun gecti test yaptim negatif cikti benim ama sol kasigim agriyo arada istagim cok acik bagirsak gazi var cokgoguslerim aciyo ve akintim var sizce hamile olabilirmiyim ?
Adetin 15 gün gecikmiş eger gebelik olsa idrar testinde çıkardı ama şüpheleniyorsan bi de kan testi yaptır. Eger onda da negatif çıkarsa kesin dr görün. Fazla belirtilere takılmayın çünkü hiç biri hamilelikteki gibi olmuyo

Haklisiniz pazartesi kan vereyim bi duruma gore gider doktora

Bende ilk gebeligim olacak dun ogrendim kese ve kalp atisi duymadan inanamicam sanki o dereceyim

Bende aynı durumdayım .. test yaptım inanmadım kan testi istedim. Yaptırdım 2.yi istedim. Sonra kese göreyim dedim daha göremedim. 1 hafta sonra gidip kalp atışı+ kese görmeyi umut ediyorum. Karnımda batmalar oluyor şişkinliğim var.

Bende ilk gebeligim olacak dun ogrendim kese ve kalp atisi duymadan inanamicam sanki o dereceyim
Ben de oyleydim keseya bakildi ben tam anlamadim diye birkac hafta sonra telrar gittim kalp atisini gordum.kendisini tam olarak ben de benzetiyorum diyene kadar ikna olmamistim.
Simdi de hissetmiyorum derdindeyim☺

İnsallah saglikla kucagina alirsin canim

Merhaba arkadaşlar bende 4+6 yım bir hafta önce kan testiyle öğrendim değerim 45 idi. Doktor tekrarlamana şimdilik gerek yok 10 gün sonra gel dedi içim rahat etmedi reglemin üzerinde bir hafta geçti yarın tekrar kanda baktırayım diyorum inşallah değerim kese görülecek kadar yükselmiştir.

Merhaba canim sende ben gibi kese gormeden kalp atisi duymadan inanmiyor gibi sin ben oyleyimde hala.soktau
Yim ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…