Bugun yapildi en son 302:)Beta hcgniz kac acaba :)
Tşk ederim cümlemiz inşallahALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin
Bu arada doktor arayışındayım. Nerede oturuyosunuz acaba?Beta hcgniz kac acaba :)
Bu arada doktor arayışındayım. Nerede oturuyosunuz acaba?
Bende istanbul ama henüz doktor bulamadim.İstanbul cnm
İstanbul Beylikdüzü'ndeyim bende arıyorum bir kaç alternatif buldum bakalım hayırlısıBende istanbul ama henüz doktor bulamadim.
Bende gop tarafındayım. Arastiriyorum bakalımİstanbul Beylikdüzü'ndeyim bende arıyorum bir kaç alternatif buldum bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun canım. Kese ve kalp atışını duymadan emin olamayacağız anlaşılan:)kızlar bende 5+4 haftalıyım. sızın yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı anladım cunku bende aynı hıslerı yasıyorum. ılk hamıleleıgım ve bende keseyı gormeden ınanamayacagım sanırım.. daha ogrenelı bır hafta oldu ama esımle birlikte su anda sessizliğimizi koruyoruzz mınık kesemızı gorene kadar.. ınsan her ne kadar olsa da korkuyor cunkuu sevınmeye allah korusun bır sey olursa dıyee... Rabbim isteyen herkese naasıp etsın, annelik babalık duygusunu yasatsın ınsallah
Herkese merhaba 8+2 oldu hiç bulantı olmadı ama kasık ağrısı bel ağrısı yaşadım şimdi onların yerini karın şişliği aldı ciddi bir şişlik var karnım da herkese sağlıklı günler olsun :)
Çok teşekkürlerTebrik ederim canım, hemen folik aside başla. Beslenmene özen göster. Doktor kontrollerini ihmal etme. İlk üç ay cinselliği yasaklyabiliyorlar duruma göre. Ben ilk gebeliğimde hafif yoga, plates yaptım. Ama yapacağın her şeyi önce doktoruna danış. Sonra da keyfini çıkarmaya bak işte.
Arkadaşım naptın,var mı sıkıntı?Kuzum doktor söylemedi bhcg değerini. Telefonda konuştum sormak aklıma gelmedi. Adetim 3gün geçmişti. Gebelik görünüyor. İki gün sonra tekrar gel dedi okadar. Devam etmio bi durdu. Ama agrı var azıcık azıcık
Bende gop tarafındayım. Arastiriyorum bakalım
merhaba.. kontrollerde sultançiftliği bahat ta mustafa bey var. ama çoook kalabalık fakat çok çok iyi bi doktor. doğumumu da 500 evler şafak hastanesi defne hnm yaptı sezeryan ben memnun kadımBende gop tarafındayım. Arastiriyorum bakalım
Tşk ederim değerlendireyim.merhaba.. kontrollerde sultançiftliği bahat ta mustafa bey var. ama çoook kalabalık fakat çok çok iyi bi doktor. doğumumu da 500 evler şafak hastanesi defne hnm yaptı sezeryan ben memnun kadım
Gebelik bekliyosan eger yerlesme olabilir. Regl olcaginin 7. Gunu test yapKızlar adete 2 gun var kahverengi çamur gibi bi akıntı oldu pıhtılaşma bişey bu nedir korkuyorum ilk kez yaşadım
HosgeldinBen geldim uzunnnn bi aradan sonra
Sağol cnm e kızlar ne var ne yok keyifler ve bebisleriniz nasılHosgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?