Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

kızlar bende 5+4 haftalıyım. sızın yazdıklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı anladım cunku bende aynı hıslerı yasıyorum. ılk hamıleleıgım ve bende keseyı gormeden ınanamayacagım sanırım.. daha ogrenelı bır hafta oldu ama esımle birlikte su anda sessizliğimizi koruyoruzz mınık kesemızı gorene kadar.. ınsan her ne kadar olsa da korkuyor cunkuu sevınmeye allah korusun bır sey olursa dıyee... Rabbim isteyen herkese naasıp etsın, annelik babalık duygusunu yasatsın ınsallah

Hayırlısı olsun canım. Kese ve kalp atışını duymadan emin olamayacağız anlaşılan:)

Herkese merhaba 8+2 oldu hiç bulantı olmadı ama kasık ağrısı bel ağrısı yaşadım şimdi onların yerini karın şişliği aldı ciddi bir şişlik var karnım da herkese sağlıklı günler olsun :)

Bulantı yaşıyorum Allah sana bulantı göstermesin maşallah .. karın şişliği yaşıyorum ama bulantı daha kötü

Çok teşekkürler

merhaba.. kontrollerde sultançiftliği bahat ta mustafa bey var. ama çoook kalabalık fakat çok çok iyi bi doktor. doğumumu da 500 evler şafak hastanesi defne hnm yaptı sezeryan ben memnun kadım
Tşk ederim değerlendireyim.

Kızlar adete 2 gun var kahverengi çamur gibi bi akıntı oldu pıhtılaşma bişey bu nedir korkuyorum ilk kez yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…