Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

kan tahlili mi yaptım bekliyorum..idrar pozitif cıktı..bşey sorucam aranızda ilk aylarda tatile giden oldu mu?yada bu konuda doktordan bilgi alan.denize havuza girmemde bı sakınca varmıdır eğer hamileysem

kan tahlili mi yaptım bekliyorum..idrar pozitif cıktı..bşey sorucam aranızda ilk aylarda tatile giden oldu mu?yada bu konuda doktordan bilgi alan.denize havuza girmemde bı sakınca varmıdır eğer hamileysem
Hamilelikte mikrop kapmaya daha mı meyilli olunuyor sanki,biraz yapı meselesi de tabi, ben uzun bi süre enfeksiyon geçirdim,hala devam ediyor çok zor.
Denizi bilmem de havuzdan çok iyi bahsedilmiyor,dar bi alan sonuçta,giren onlarca insan.Hele geçenlerde havuza girmekle ilgili bir konu vardı midem bulandı.Siz doktora danışın ama,hamile olup tatile giden okadar insan var sonuçta.Biz bu yıl gidemedik oyüzden bişey diyemiyorum,ben napardım...

Bebis iyi ama bgn bi igrenc sicak hic hoslanmadim valla havadan bi huysuzum niyeyse... keyfim yok bosu bosuna.. sen nasilsin yavrukuzun nasil? Kiz mi erkek mi cinsiyeti belli mi?
Sıcaklarda hepimiz öyleyiz heralde ya çekilecek gibi değil,boğuluyor insan.

Ben gittim 16. Haftaydi ama sen doktoruna sor da deniz havuz hic ckmadim. Sadece ustumde islak kalmasina izin vermedim. Biz bebegi karnimizda tasiyoruz ama su var bebek de bizimle yasiyo hayatina drvam etmelisin eger risk yoksa

Bebis iyi ama bgn bi igrenc sicak hic hoslanmadim valla havadan bi huysuzum niyeyse... keyfim yok bosu bosuna.. sen nasilsin yavrukuzun nasil? Kiz mi erkek mi cinsiyeti belli mi?
Daha cinsiyet belli değil cnm idare ediyoruz bulantilarim da geçti çok şükür yavrum da bende çok iyiyiz şükürler olsun

Nasılsın canım,nerelerdeydin,keyifler iyi sayılır hamdolsun.İkili tarama sonuçları gayet iyi,sırada üçlü tarama var...
Bizde iyiyiz çok şükür internet sıkıntımız vardı biraz şimdilik çözüldü benim ikili testi temiz çıktı çok şükür üçlü test yaptık p.tesi 15 gün sonra sonuçlar çıkacak inş oda temiz çıkar

Ruh halim de fena yemek yiyemedim bile uzuluyorum
Sıcakken canı bişey istemiyor insanın ama zorla da olsa yemek gerek bebiş için.
Ferahlatıcı şeyler yiyebilirsin.

Doktor mu onerdi 3luyu. 2"li temizse direk 4lu yapiyolar genelde
Hamdolsun temiz çıktı,doktor açıkladı,anlattı.Sonrasında da üç hafta sonra 3lü tarama var dedi.

Bizde de bi sıkıntı yok Allah'a şükür.Üç hafta sonra üçlü taramaya çağırdı doktor.
İnşaallah temiz çıkar canım hepimizin.

Cikar canim metak etme benim 2li 1/14000 4lu 1/6400 ckti sukur hallettk detaylimiz da temiz 25 inde tekrar gidicez dojtora bakalim

Valla en son canim zeytin cekti dedm hemen tostu daya kizim en azndan midene bise grsin dedim ve yedim

Cikar canim metak etme benim 2li 1/14000 4lu 1/6400 ckti sukur hallettk detaylimiz da temiz 25 inde tekrar gidicez dojtora bakalim
Herşeyin hayırlısı olsun cnm ins bense 29 unda gitmem üçlü sonuç çıkacak ve radyoloji ye gitmemi solediler

Bizde de bi sıkıntı yok Allah'a şükür.Üç hafta sonra üçlü taramaya çağırdı doktor.
İnşaallah temiz çıkar canım hepimizin.
İnş cnm ya tek temennim bu Rabbim hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…