Bebis iyi ama bgn bi igrenc sicak hic hoslanmadim valla havadan bi huysuzum niyeyse... keyfim yok bosu bosuna.. sen nasilsin yavrukuzun nasil? Kiz mi erkek mi cinsiyeti belli mi?Sağol cnm e kızlar ne var ne yok keyifler ve bebisleriniz nasıl
Hamilelikte mikrop kapmaya daha mı meyilli olunuyor sanki,biraz yapı meselesi de tabi, ben uzun bi süre enfeksiyon geçirdim,hala devam ediyor çok zor.kan tahlili mi yaptım bekliyorum..idrar pozitif cıktı..bşey sorucam aranızda ilk aylarda tatile giden oldu mu?yada bu konuda doktordan bilgi alan.denize havuza girmemde bı sakınca varmıdır eğer hamileysem
Nasılsın canım,nerelerdeydin,keyifler iyi sayılır hamdolsun.İkili tarama sonuçları gayet iyi,sırada üçlü tarama var...Sağol cnm e kızlar ne var ne yok keyifler ve bebisleriniz nasıl
Sıcaklarda hepimiz öyleyiz heralde ya çekilecek gibi değil,boğuluyor insan.Bebis iyi ama bgn bi igrenc sicak hic hoslanmadim valla havadan bi huysuzum niyeyse... keyfim yok bosu bosuna.. sen nasilsin yavrukuzun nasil? Kiz mi erkek mi cinsiyeti belli mi?
Ben gittim 16. Haftaydi ama sen doktoruna sor da deniz havuz hic ckmadim. Sadece ustumde islak kalmasina izin vermedim. Biz bebegi karnimizda tasiyoruz ama su var bebek de bizimle yasiyo hayatina drvam etmelisin eger risk yoksakan tahlili mi yaptım bekliyorum..idrar pozitif cıktı..bşey sorucam aranızda ilk aylarda tatile giden oldu mu?yada bu konuda doktordan bilgi alan.denize havuza girmemde bı sakınca varmıdır eğer hamileysem
Ruh halim de fena yemek yiyemedim bile uzuluyorumSıcaklarda hepimiz öyleyiz heralde ya çekilecek gibi değil,boğuluyor insan.
Doktor mu onerdi 3luyu. 2"li temizse direk 4lu yapiyolar geneldeNasılsın canım,nerelerdeydin,keyifler iyi sayılır hamdolsun.İkili tarama sonuçları gayet iyi,sırada üçlü tarama var...
Daha cinsiyet belli değil cnm idare ediyoruz bulantilarim da geçti çok şükür yavrum da bende çok iyiyiz şükürler olsunBebis iyi ama bgn bi igrenc sicak hic hoslanmadim valla havadan bi huysuzum niyeyse... keyfim yok bosu bosuna.. sen nasilsin yavrukuzun nasil? Kiz mi erkek mi cinsiyeti belli mi?
Ooohh masalllaaaahhhhhh gostermedi mi cinsiyetini :)Daha cinsiyet belli değil cnm idare ediyoruz bulantilarim da geçti çok şükür yavrum da bende çok iyiyiz şükürler olsun
Bizde iyiyiz çok şükür internet sıkıntımız vardı biraz şimdilik çözüldü benim ikili testi temiz çıktı çok şükür üçlü test yaptık p.tesi 15 gün sonra sonuçlar çıkacak inş oda temiz çıkarNasılsın canım,nerelerdeydin,keyifler iyi sayılır hamdolsun.İkili tarama sonuçları gayet iyi,sırada üçlü tarama var...
Yok yan duruyo ve bacakları kapalı yine öğrenme dik malesefOoohh masalllaaaahhhhhh gostermedi mi cinsiyetini :)
Sıcakken canı bişey istemiyor insanın ama zorla da olsa yemek gerek bebiş için.Ruh halim de fena yemek yiyemedim bile uzuluyorum
Hamdolsun temiz çıktı,doktor açıkladı,anlattı.Sonrasında da üç hafta sonra 3lü tarama var dedi.Doktor mu onerdi 3luyu. 2"li temizse direk 4lu yapiyolar genelde
Bizde de bi sıkıntı yok Allah'a şükür.Üç hafta sonra üçlü taramaya çağırdı doktor.Bizde iyiyiz çok şükür internet sıkıntımız vardı biraz şimdilik çözüldü benim ikili testi temiz çıktı çok şükür üçlü test yaptık p.tesi 15 gün sonra sonuçlar çıkacak inş oda temiz çıkar
Cikar canim metak etme benim 2li 1/14000 4lu 1/6400 ckti sukur hallettk detaylimiz da temiz 25 inde tekrar gidicez dojtora bakalimBizde iyiyiz çok şükür internet sıkıntımız vardı biraz şimdilik çözüldü benim ikili testi temiz çıktı çok şükür üçlü test yaptık p.tesi 15 gün sonra sonuçlar çıkacak inş oda temiz çıkar
Valla en son canim zeytin cekti dedm hemen tostu daya kizim en azndan midene bise grsin dedim ve yedimSıcakken canı bişey istemiyor insanın ama zorla da olsa yemek gerek bebiş için.
Ferahlatıcı şeyler yiyebilirsin.
Hamdolsun temiz çıktı,doktor açıkladı,anlattı.Sonrasında da üç hafta sonra 3lü tarama var dedi.
Herşeyin hayırlısı olsun cnm ins bense 29 unda gitmem üçlü sonuç çıkacak ve radyoloji ye gitmemi soledilerCikar canim metak etme benim 2li 1/14000 4lu 1/6400 ckti sukur hallettk detaylimiz da temiz 25 inde tekrar gidicez dojtora bakalim
İnş cnm ya tek temennim bu Rabbim hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsinBizde de bi sıkıntı yok Allah'a şükür.Üç hafta sonra üçlü taramaya çağırdı doktor.
İnşaallah temiz çıkar canım hepimizin.
Bende gop tarafındayım. Arastiriyorum bakalım
Aaa öyle mi. Bende canm yanindaki yeniyüzyil gop ta mine gül hatipoğlu diye bi doktor varmiş ona gitmeyi düşünüyorum. Sen medikalparkta kime gidiyosun. Yasemin hanima miBen gop medikalparka gidiyorum cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?