- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
Aaa öyle mi. Bende canm yanindaki yeniyüzyil gop ta mine gül hatipoğlu diye bi doktor varmiş ona gitmeyi düşünüyorum. Sen medikalparkta kime gidiyosun. Yasemin hanima mi
Aaa öyle mi. Bende canm yanindaki yeniyüzyil gop ta mine gül hatipoğlu diye bi doktor varmiş ona gitmeyi düşünüyorum. Sen medikalparkta kime gidiyosun. Yasemin hanima mi
Evet aynen canm. Hele bi kalp atışını duyalim da hayirlisiyla. Benim asıl doktorum memorialde. Kalp atışını duyduktan sonra geçicem gop hastanesine. Evime yakin diye.Mine hanimi duymustum onun hakkinda da iyi yorumlar var
Bu arada nalan hanim değil mi. Nilay diye bi doktor duymadim orda yeni mi gelmiş.Nilay hanima gidiyorum ikisini duydum ama ben nilay hanimi tercih ettim cok kibar davraniyor sorularina cevap veriyor
Evet aynen canm. Hele bi kalp atışını duyalim da hayirlisiyla. Benim asıl doktorum memorialde. Kalp atışını duyduktan sonra geçicem gop hastanesine. Evime yakin diye.
İnşallah canım. Duyariz hepimizde.Anladim canim ben yarin eski doktoruma gidicem bahcelievler medikalparktaki 6+0 oluyorum keseyi gordum ama minik findik gormedim belki yarin gorurum haftaya cuma da nilay Hanima gidicem ve hep devam edicem o zaman da 7+0 okuyorum insallah kalp atisini duyabilirim... İnsallah sende duyarsin cnm
Bu arada nalan hanim değil mi. Nilay diye bi doktor duymadim orda yeni mi gelmiş.
Aaa onu duymadim o zaman. Soyadi ne bende mi ona gitsem acabaNalan baska nilay eskiden tup bebek merkezinde calismis bir doktor onun icin hastanede muayenesi en fazla olan da o cnm yeni gelmis bezmialemdeymis galiba
Aaa onu duymadim o zaman. Soyadi ne bende mi ona gitsem acaba
Hims bende bi değerlendireyim o zaman. Okey canmNilay guler karaca cnm ben memnunum benden kimse smear alamamisti korkuyorum cunku o dusun sandalyeden indi asagiya kadar egilerek aldi kizim yavrum.diye konusarak aldi :)
Havuz klorlu olabiliyor ya da enfeksiyon riski oluyor malesef bazılarının suyu pek değiştirilmiyor. Temiz olduğuna inandığın bir havuzsa girebilirsin. Denizde zaten problem yok hijyenik açıdan. Yüzmek 9 ay serbest dedi Dr.kan tahlili mi yaptım bekliyorum..idrar pozitif cıktı..bşey sorucam aranızda ilk aylarda tatile giden oldu mu?yada bu konuda doktordan bilgi alan.denize havuza girmemde bı sakınca varmıdır eğer hamileysem
Amin cümlemize,tüm bekleyenlere...İnş cnm ya tek temennim bu Rabbim hepimize sağlıkla hayırlı evlatlar nasip etsin
Ee cinsiyeti falan belli olmadımi senindeAmin cümlemize,tüm bekleyenlere...
Olmadı ya,söylemiyorlarEe cinsiyeti falan belli olmadımi seninde
Merhabaa,hoşgeldin.Amin cümlemize nasip etsin inşaallah.Kızlar merhabaaa, bende aranıza yeni katıldım. Rabbim hepimize yavrularımıza sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin
Banada soylemediler ya çok merak ediyorum birşeyde alamıyorum yavrumaOlmadı ya,söylemiyorlar
Biz dün alışverişe çıktık,bikaç bişey alabildik sadece,o da orta renk.Banada soylemediler ya çok merak ediyorum birşeyde alamıyorum yavruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?