Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Pzt test sonucum 21.16 bugün tekrar yaptırdım 31.13 yükselme istediğimiz gibi değil iki gün sonra tekrar yapalım dedi doktor.Neden olabilir?
İki gün sonra tekrar yapana kadar sabret canım,endişelenme bakalım.Sonuç bir çıksın o gün.Allah gönlüne göre versin.İnşaallah yükselişe geçer...

Merhaba ben de cok acemiyim henuz yeni ogrendim evde test yaptim pozitif gorunce kan testi de yaptirdim 1832 cikti pozotif dediler ama hala inanamiyorum . Bayram oncesi hastaneler hizmet vermiyor ve ne zaman gitmem gerekiyor doktora bir suresi varmi bana yardimci olun lütfen

Özel hastaneye gidebilirsin canım açık oluyorlar.Senin değer maşallah yüksek sanırım artık keseyi görebiliyorlar.Bir kadın doğum uzmanından randevu al en iyi o yönlendirir.

Özel hastaneye gidebilirsin canım açık oluyorlar.Senin değer maşallah yüksek sanırım artık keseyi görebiliyorlar.Bir kadın doğum uzmanından randevu al en iyi o yönlendirir.
Aradim ozel de en erken 5 ine randevu veriyorlar Sanırım bayramin geçmesini beklemek zorundayım Bir de istanbulun yabancısıyım nette bir kac yer bulup sordum o kadar

Acelesi yok bildiğim kadarıyla o zaman 5ini beklemek lazım tekrar kan testi yapıp doktora gidersin.Bu arada tebrik ederim

Gebeligin hayirli olsun canim tebrik ederim. Testi dun yaptirdiysan birde yarin yaptir iki gun arayla ikiye katlaniyorsa sagliklidir icin rahat etsin. Ben dun ilk muayeneme gittim drm sadece konustu benimle herhangi vajinal ya da ultrasonla muayene etmedi ayin 11nde keseyi gormeye gidecegim o zamana kadar bekleyecegim

Hayirli olsun saglikla sihhatle gelsin ins canim. Ilk muayene icin ne kadar bekledin ben pazartesi kan testi yaptirmistim

Hayirli olsun saglikla sihhatle gelsin ins canim. Ilk muayene icin ne kadar bekledin ben pazartesi kan testi yaptirmistim
Amin inşallah canım şimdi ben 28inde öğrendim acil doktoruna ne zaman ilk muayenemi olmalıyım gideyim mi sizce şimdi drma diye sordum o da 1 hafta sonra gidebilirsin bayramdan sonraya randevu al istersen dedi. Benim içim rahat etmedi 30una aldım yani dün gittim. Hem 2 gün geçti değerime baktım yükselmiş mi diye hem doktorumla konuştum içim rahatladı.

hayırlı olsun canım. benim de dün değerim 1679 du. bayramdan sonra keseyi görmek için gideceğim ben de. acele etmeye gerek yok, geç kalmış değilsin.

kızlar nkdr sk kan tahlılı verıyorsnz ben ılk ogrendıgımde regle 4 gun kala yanı 23.gunumde 131 regle bırgun gece verdıgımde 681dı normalmı sızce

Biraz öyle oldu cnm iyiyiz şimdilik çok şükür cinsiyeti öğrendik son testlerimizde temiz çıktı biraz halsizlik ve uyku isteğim çok var kilo 50 kilo ile başlamıştım suan 54 kiloyu sende değişen neler var

Ben cinsiyeti bayramdan sonra öğrenecem inşaallah.3lü tarama testi de var.Kilo alımı hızlı başladı ama şuan duraksadı.
Halsizlik uyku olması dışında bi sağlık problemin olmasın da gerisi mühim değil.Cinsiyet öğrendim demişsin canım,kız mı erkek mi?

Erkek dedi doktor radyoloji ye girince öğrendik yakinda sende gidersin ama benim içimde hala şüphe var bayramdan sonra yine gitcem ozaman tam netleşir aslında doktor pipisini gösterdi ama ne bilim yanılma payı oluyo bazen cnm benim ikili ve üçlü testi temiz çıktı çok şükür darısı hepinizin başına

Merhabalar bende aranıza katıldım Biz 2 senedir bebek istiyorduk bende pko hormonal sıkıntılar vardı ilaçsız adet olamıyordum eşimdede sperm azlığı çıkmıştı aşılama yada tüp bebek yaptırmamız önerildi biz bir süre daha beklemeye kendi kendimize denemeye karar verdik ve Allah ummadığımız anda nasip etti çok şükür. Bayramdan 1 hafta önce evde test yaptım pozitif çıktı şok olduk (Adet düzensizliğim olduğu için adet günüm geçince değil 1-2 gün kusma bulantı yaşadım ordan şüphelenip test yaptık :) ) Hemen ertesi gün hastaneye gittim son adet tarihime göre 6 haftalıkmış ultrasona aldılar direk "Evet kese var bebek var ama kalp atışı yok"dedi bende acemiyim bilmiyorum kalp atışınında olması gerektiğini düşünüp ağlamaya başladım daha erken canını sıkma duyulmaya bilir hiç birşey demediler bayramdan sonra tekrar gel dediler sadece ağlaya ağlaya çıktım. Bu kez özel bi hastaneye gittim içime sinmedi orda dahada moralim bozuldu "Kese var evet ama şekli bozulmuş ben bişey göremiyorum" dedi Zaten 3 gündür birşey yiyemiyordum bunlarıda yaşayınca akşam acillik oldum ayakta duramadım yatış verdiler. Bu arada ilk gittiğim doktor 6-7 tüp kan istedi sonuçları internetten takip ettim beta HCG istememiş HCG sonucuda göremedim. Hastanede yattığımın 2 . günü tekrar ultrasona aldılar bir gün önce yaşadıklarımı anlattım "Sen bakma onlara daha çok küçük görememişlerdir bakalım biz görebilecekmiyiz . Evet var yaşıyor bi sıkıntı görünmüyo canını sıkma"dedi . Yinede herşey bayramdan sonraya kaldı bayram okadar zor geçti ki adeta geçmek bilmedi. (Genel olarak sıkıntılarım olduğu için senelerdir gittiğim doktorum var ama tam o hafta izinliymiş oyüzden hep bilmediğim doktorlara gittim) Salı günü kendi doktoruma gittim ultrasona baktı "Evet kalp atışı var " dedi ve dinletti Okadar mutlu oldumki okadar rahatladım ki .. Allahıma çok şükür.. Ama benim içimde hala korku var ya birşey olursa ya bi sıkıntı çıkarsa diye içimi ferah tutmak istiyorum ama engel olamıyorum bu korkular normal mi ?
Kusura bakmayın çok uzun oldu ama hemen hemen aynı gün aynı haftalardayız beni daha iyi anlarsınız hem anlatıp dertleşmek hemde sevinç paylaşmak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…