İki gün sonra tekrar yapana kadar sabret canım,endişelenme bakalım.Sonuç bir çıksın o gün.Allah gönlüne göre versin.İnşaallah yükselişe geçer...Pzt test sonucum 21.16 bugün tekrar yaptırdım 31.13 yükselme istediğimiz gibi değil iki gün sonra tekrar yapalım dedi doktor.Neden olabilir?
Aradim ozel de en erken 5 ine randevu veriyorlar Sanırım bayramin geçmesini beklemek zorundayım Bir de istanbulun yabancısıyım nette bir kac yer bulup sordum o kadarÖzel hastaneye gidebilirsin canım açık oluyorlar.Senin değer maşallah yüksek sanırım artık keseyi görebiliyorlar.Bir kadın doğum uzmanından randevu al en iyi o yönlendirir.
Cok tesekkur ederim insallah güzel haberler alalım hep birlikteAcelesi yok bildiğim kadarıyla o zaman 5ini beklemek lazım tekrar kan testi yapıp doktora gidersin.Bu arada tebrik ederim
İnşallahCok tesekkur ederim insallah güzel haberler alalım hep birlikte
Gebeligin hayirli olsun canim tebrik ederim. Testi dun yaptirdiysan birde yarin yaptir iki gun arayla ikiye katlaniyorsa sagliklidir icin rahat etsin. Ben dun ilk muayeneme gittim drm sadece konustu benimle herhangi vajinal ya da ultrasonla muayene etmedi ayin 11nde keseyi gormeye gidecegim o zamana kadar bekleyecegimMerhaba ben de cok acemiyim henuz yeni ogrendim evde test yaptim pozitif gorunce kan testi de yaptirdim 1832 cikti pozotif dediler ama hala inanamiyorum . Bayram oncesi hastaneler hizmet vermiyor ve ne zaman gitmem gerekiyor doktora bir suresi varmi bana yardimci olun lütfen
Hayirli olsun saglikla sihhatle gelsin ins canim. Ilk muayene icin ne kadar bekledin ben pazartesi kan testi yaptirmistimGebeligin hayirli olsun canim tebrik ederim. Testi dun yaptirdiysan birde yarin yaptir iki gun arayla ikiye katlaniyorsa sagliklidir icin rahat etsin. Ben dun ilk muayeneme gittim drm sadece konustu benimle herhangi vajinal ya da ultrasonla muayene etmedi ayin 11nde keseyi gormeye gidecegim o zamana kadar bekleyecegim
Amin inşallah canım şimdi ben 28inde öğrendim acil doktoruna ne zaman ilk muayenemi olmalıyım gideyim mi sizce şimdi drma diye sordum o da 1 hafta sonra gidebilirsin bayramdan sonraya randevu al istersen dedi. Benim içim rahat etmedi 30una aldım yani dün gittim. Hem 2 gün geçti değerime baktım yükselmiş mi diye hem doktorumla konuştum içim rahatladı.Hayirli olsun saglikla sihhatle gelsin ins canim. Ilk muayene icin ne kadar bekledin ben pazartesi kan testi yaptirmistim
Merhaba ben de cok acemiyim henuz yeni ogrendim evde test yaptim pozitif gorunce kan testi de yaptirdim 1832 cikti pozotif dediler ama hala inanamiyorum . Bayram oncesi hastaneler hizmet vermiyor ve ne zaman gitmem gerekiyor doktora bir suresi varmi bana yardimci olun lütfen
Cok tesekkur ederim insallah hayrimiza olsum hersey ben de aldim bayram sonrasına randevu bakalim neler olacak iyi bayramlar dilerimhayırlı olsun canım. benim de dün değerim 1679 du. bayramdan sonra keseyi görmek için gideceğim ben de. acele etmeye gerek yok, geç kalmış değilsin.
Biraz öyle oldu cnm iyiyiz şimdilik çok şükür cinsiyeti öğrendik son testlerimizde temiz çıktı biraz halsizlik ve uyku isteğim çok var kilo 50 kilo ile başlamıştım suan 54 kiloyu sende değişen neler varGüzel anne adayları nasılsınız,neler yapıyorsunuz,bir yazan ortadan kayboluyo:) Tatillerde misiniz? Bulantılarda mısınız,sinirler tavan mı,sıcak başa bela mı,aş ermeleri devam mı?
Kaç kilo aldınız? Benim gibi ilk aydan kilolara merhaba dediniz mi?
Ben cinsiyeti bayramdan sonra öğrenecem inşaallah.3lü tarama testi de var.Kilo alımı hızlı başladı ama şuan duraksadı.Biraz öyle oldu cnm iyiyiz şimdilik çok şükür cinsiyeti öğrendik son testlerimizde temiz çıktı biraz halsizlik ve uyku isteğim çok var kilo 50 kilo ile başlamıştım suan 54 kiloyu sende değişen neler var
Erkek dedi doktor radyoloji ye girince öğrendik yakinda sende gidersin ama benim içimde hala şüphe var bayramdan sonra yine gitcem ozaman tam netleşir aslında doktor pipisini gösterdi ama ne bilim yanılma payı oluyo bazen cnm benim ikili ve üçlü testi temiz çıktı çok şükür darısı hepinizin başınaBen cinsiyeti bayramdan sonra öğrenecem inşaallah.3lü tarama testi de var.Kilo alımı hızlı başladı ama şuan duraksadı.
Halsizlik uyku olması dışında bi sağlık problemin olmasın da gerisi mühim değil.Cinsiyet öğrendim demişsin canım,kız mı erkek mi?
Nasılsınız güzel anneler?
@Katrina_ ilgili bir hastaneden söz etmişsin,merak ettim hangi şehirdesin acaba?
Biz iyiyiz çok şükür cnm seni sormalı sen ne yaptın nasıl gidiyorNasılsınız güzel anneler?
@Katrina_ ilgili bir hastaneden söz etmişsin,merak ettim hangi şehirdesin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?