Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Arkadaşlar 4 haftalık hamileyim progesteron testi sonucu 12.60 cıktı herşey normal bu değer kafamı karıştırdı sizlerde nasıldı çok endişeliyim.
 
Evet son

Adetinin ilk gunu kullanildigi icin sure 40haftada dogum olacak dermisiz.doktor oyle demisti bu adetin ilk gunu olustu demek degilmis
Doğrudur cnm haklısın ben yeni evliyim ya o yüzden böle biraz şaşırdım
 
Arkadaşlar 4 haftalık hamileyim progesteron testi sonucu 12.60 cıktı herşey normal bu değer kafamı karıştırdı sizlerde nasıldı çok endişeliyim.
Kendini sıkıntıya sokma içini ferah tut ben kendiminkini hatırlamıyorum çıktıları görünce sana sölerim
 
Son düzenleme:
Selam,
Ben de 5+3 günlüğüm. İlk hamileliğim. Adetim 2 gün geçtiğinde silik çizgiyle anladım. Cumartesi de doktora gittim kan tahlili yapıldı Hcg 1398. Ama keseyi göremedik henüz. Yarın tekrar gideceğiz. Ben en çok dış gebelikten korkuyorum. Bu yüzden keseyi görsem bir de kalp atışını duysam o kadar rahatlıycamki:) Anneme bile söyleyemedim daha.
Ben de folik asit ve euthyrox kullanıyorum.
 
Öncelikle hayırlı olsun cnm bu dış gebelik ne benide aydınlatırsan sevinirim..
 
Olumlu haberlerini aliriz insallah canim.bence degerin de gayet iyi her sey yolundadir da.insallah.
 
Merak etme hiç,rahat ol,görürsün inşaallah,korkacak bişey yok:)
 
Dış gebelik bildiğim kadarıyla döllenmiş yumurtanın rahim dışında yerleşmesi. Dış gebelikte de normal gebelik belirtileri gözüküyor. Rahim dışında bebek oluşamayacağı için alınması gerekiyor. Bu yüzden rahimde keseyi görmeyi çok istiyorum:)
Bugün kontrolümüz var. Bu arada benim gibi internette sürekli bebek kıyafetlerine bakan var mı:) Kendimi zor tutuyorum:)
 
Ben daha çok bebek odası mobilya falan ve bebek gelişimi için yazılar okuyorum
 
Ne oldi kontrol?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…