Doğrudur cnm haklısın ben yeni evliyim ya o yüzden böle biraz şaşırdımEvet son
Adetinin ilk gunu kullanildigi icin sure 40haftada dogum olacak dermisiz.doktor oyle demisti bu adetin ilk gunu olustu demek degilmis
Kendini sıkıntıya sokma içini ferah tut ben kendiminkini hatırlamıyorum çıktıları görünce sana sölerimArkadaşlar 4 haftalık hamileyim progesteron testi sonucu 12.60 cıktı herşey normal bu değer kafamı karıştırdı sizlerde nasıldı çok endişeliyim.
Oo maşaallah,sevindim senin adınaKızlar 572 çıktı
çok teşekkür ederim canımOo maşaallah,sevindim senin adına
Rica ederim arkadaşım, yaz ara ara....çok teşekkür ederim canım
tamam canım yazarımRica ederim arkadaşım, yaz ara ara....
Gözünaydın hayırlı olsun cnmBide 10 gün sonra gel dedi değerin 5000 6000 oldu mu keseyi görürüz dedi
çok teşekkür ederim canım sende sağlıkla kucağına al inşallahGözünaydın hayırlı olsun cnm
Sağol cnm cümlemiz inş hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimiziçok teşekkür ederim canım sende sağlıkla kucağına al inşallah
Öncelikle hayırlı olsun cnm bu dış gebelik ne benide aydınlatırsan sevinirim..Selam,
Ben de 5+3 günlüğüm. İlk hamileliğim. Adetim 2 gün geçtiğinde silik çizgiyle anladım. Cumartesi de doktora gittim kan tahlili yapıldı Hcg 1398. Ama keseyi göremedik henüz. Yarın tekrar gideceğiz. Ben en çok dış gebelikten korkuyorum. Bu yüzden keseyi görsem bir de kalp atışını duysam o kadar rahatlıycamki:) Anneme bile söyleyemedim daha.
Ben de folik asit ve euthyrox kullanıyorum.
Olumlu haberlerini aliriz insallah canim.bence degerin de gayet iyi her sey yolundadir da.insallah.Selam,
Ben de 5+3 günlüğüm. İlk hamileliğim. Adetim 2 gün geçtiğinde silik çizgiyle anladım. Cumartesi de doktora gittim kan tahlili yapıldı Hcg 1398. Ama keseyi göremedik henüz. Yarın tekrar gideceğiz. Ben en çok dış gebelikten korkuyorum. Bu yüzden keseyi görsem bir de kalp atışını duysam o kadar rahatlıycamki:) Anneme bile söyleyemedim daha.
Merak etme hiç,rahat ol,görürsün inşaallah,korkacak bişey yok:)Selam,
Ne oldi kontrol?Dış gebelik bildiğim kadarıyla döllenmiş yumurtanın rahim dışında yerleşmesi. Dış gebelikte de normal gebelik belirtileri gözüküyor. Rahim dışında bebek oluşamayacağı için alınması gerekiyor. Bu yüzden rahimde keseyi görmeyi çok istiyorum:)
Bugün kontrolümüz var. Bu arada benim gibi internette sürekli bebek kıyafetlerine bakan var mı:) Kendimi zor tutuyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?