Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Merhabalar acemi anniş adayları. Bence biz çok tatlıyım aynı zamanda çok heyecanliyiz. Bu sayfada kendimi buldum resmen
4+5 im bende araniza yeni katıldım. Hepimiz çok mutlu oluruz inşalalh

Hiiç stres yapma,çok rahat ol,inşaallah salı günü değerlerin olması getektiği gibi çıkar haberlerini bekliyorum.Amin cümlemize nasip etsin...
canım alttan muayenede keseyi gördük değerim 1345 olmuş :) karından ultrasonda göremedi çarşamba tekrar gideceğim :)

Merhabalar acemi anniş adayları. Bence biz çok tatlıyım aynı zamanda çok heyecanliyiz. Bu sayfada kendimi buldum resmen
4+5 im bende araniza yeni katıldım. Hepimiz çok mutlu oluruz inşalalh
Hoşgeldin tatlı anne,hayırlı olsun,Allah sağlık sıhhat versin

dün eczaneden aldığım testte silik 2.çizgi çıkmıştı. bugün aile hekiminde kan verdim ve hamileymişim. çok yeni dedi dr. değerlerimi falan bilmiyorum telefonda sadece sonucu sordum. 4 gün gecikmişti adet. bugün bir kere hafif lekelenme oldu. Normal mi? şimdi kadın doğumdan randevu mu almalıyım. ilk hamileliğim :)

Tebrikler cnm tahminen kaç haftalık doktor bişi demedimi ama bence erken git kadın doğuma öğren ne var ne yok hayırlı haberlerini bekliyorum

Kadın doğuma gitmelisiniz,tüm kontrolleri yapması ve sizi bilgilendirmesi için.Düzenli bir doktor sağlamalısınız bundan sonrası için.Hayırlı olsun,burdaki hemen hemen herkesin ilk hamileliği:)

Tebrikler cnm tahminen kaç haftalık doktor bişi demedimi ama bence erken git kadın doğuma öğren ne var ne yok hayırlı haberlerini bekliyorum
aile hekimin telefonda aradım hafta söylemedi. kadın doğuma çarşambaya randevu aldım bakalım.. çok teşekkür ederim
Kadın doğuma gitmelisiniz,tüm kontrolleri yapması ve sizi bilgilendirmesi için.Düzenli bir doktor sağlamalısınız bundan sonrası için.Hayırlı olsun,burdaki hemen hemen herkesin ilk hamileliği:)
dr. araştırmam gerekiyordu aslında .. özel bir hastaneden kadın doğuma aldım.. teşekkürler hepimizinki hayırlı olur inşallah..

Bende 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim çok planlı birşey değildi ama güzel bişey allah herkeze nasip etsin inş. Ben hala tam olarak idrak edemedim ama hala yokmuş gibi hissediyorum ultrason da gözükmedi 5. Hafta dayım ve heyecanlıyım.

Hoş buldum canım 5+1 oldum cuma günü randevu var kalp atışları dinleyebiliriz dedi bana çok erken geldi sizce nasıl erken mi duyamazsam diye korkuyorum sizlerde durumlar nasıl
Kalp atışları için erken mi bilemiyorum canım,benim doktorum hala dinletmedi, doktora göre değişiyo sanırım.
Yarın kontrolüm var.
Ben de durumlar pek iyi değil,çok fazla mide bulantısı ve mide ağrısı var.Belim de ağrıyo zaman zaman.

İlk zamanlar hamile olduğumu unutuyordum sık sık.Ama mide bulantıları başlayınca hamile olduğunu iyice idrak ediyorsun:)
Hayırlı olsun,sağlıcakla alırsın kucağına inşaallah...

İlk zamanlar hamile olduğumu unutuyordum sık sık.Ama mide bulantıları başlayınca hamile olduğunu iyice idrak ediyorsun:)
Hayırlı olsun,sağlıcakla alırsın kucağına inşaallah...
Çok teşekkür ederim.ben unutmuyorum ama yinede lafta var ama kendi yok gibi hiç görmedim daha çünkü mercimek daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…