Dün keseyi gördük:) Minnağım 1 cm olmuş:) 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez.Ne oldi kontrol?
Gözünaydın hayırlı olsun cnmMerhabalar acemi anniş adayları. Bence biz çok tatlıyım aynı zamanda çok heyecanliyiz. Bu sayfada kendimi buldum resmen
4+5 im bende araniza yeni katıldım. Hepimiz çok mutlu oluruz inşalalh
Rabbim inş gönlüne göre verir cnm senden iyi haberler bekliyoruz
hmm anladım canım sağollO deger olusum tarihine gore degisecekmis benim son adet donemime yakin oldugu icin 1hafta bile tam olmamisti adet gecikmem 1064cikmisti degerim.
canım alttan muayenede keseyi gördük değerim 1345 olmuş :) karından ultrasonda göremedi çarşamba tekrar gideceğim :)Hiiç stres yapma,çok rahat ol,inşaallah salı günü değerlerin olması getektiği gibi çıkar haberlerini bekliyorum.Amin cümlemize nasip etsin...
Çok güzel tatlım inşaallah,karından da görürsün çarş günücanım alttan muayenede keseyi gördük değerim 1345 olmuş :) karından ultrasonda göremedi çarşamba tekrar gideceğim :)
Bulantın erken başlamış canım ya Allah yardımcın olsun,benim de son zamanlarda çok bulanıyoYaaaaaaaaa benim miğdem bulanıyooor
Hoşgeldin tatlı anne,hayırlı olsun,Allah sağlık sıhhat versinMerhabalar acemi anniş adayları. Bence biz çok tatlıyım aynı zamanda çok heyecanliyiz. Bu sayfada kendimi buldum resmen
4+5 im bende araniza yeni katıldım. Hepimiz çok mutlu oluruz inşalalh
Tebrikler cnm tahminen kaç haftalık doktor bişi demedimi ama bence erken git kadın doğuma öğren ne var ne yok hayırlı haberlerini bekliyorumdün eczaneden aldığım testte silik 2.çizgi çıkmıştı. bugün aile hekiminde kan verdim ve hamileymişim. çok yeni dedi dr. değerlerimi falan bilmiyorum telefonda sadece sonucu sordum. 4 gün gecikmişti adet. bugün bir kere hafif lekelenme oldu. Normal mi? şimdi kadın doğumdan randevu mu almalıyım. ilk hamileliğim :)
Kadın doğuma gitmelisiniz,tüm kontrolleri yapması ve sizi bilgilendirmesi için.Düzenli bir doktor sağlamalısınız bundan sonrası için.Hayırlı olsun,burdaki hemen hemen herkesin ilk hamileliği:)dün eczaneden aldığım testte silik 2.çizgi çıkmıştı. bugün aile hekiminde kan verdim ve hamileymişim. çok yeni dedi dr. değerlerimi falan bilmiyorum telefonda sadece sonucu sordum. 4 gün gecikmişti adet. bugün bir kere hafif lekelenme oldu. Normal mi? şimdi kadın doğumdan randevu mu almalıyım. ilk hamileliğim :)
aile hekimin telefonda aradım hafta söylemedi. kadın doğuma çarşambaya randevu aldım bakalım.. çok teşekkür ederimTebrikler cnm tahminen kaç haftalık doktor bişi demedimi ama bence erken git kadın doğuma öğren ne var ne yok hayırlı haberlerini bekliyorum
dr. araştırmam gerekiyordu aslında .. özel bir hastaneden kadın doğuma aldım.. teşekkürler hepimizinki hayırlı olur inşallah..Kadın doğuma gitmelisiniz,tüm kontrolleri yapması ve sizi bilgilendirmesi için.Düzenli bir doktor sağlamalısınız bundan sonrası için.Hayırlı olsun,burdaki hemen hemen herkesin ilk hamileliği:)
Aminn canım benim inşallah hayırlısıyla haberlerimi paylaşırım:))Çok güzel tatlım inşaallah,karından da görürsün çarş günü
Hoş buldum canım 5+1 oldum cuma günü randevu var kalp atışları dinleyebiliriz dedi bana çok erken geldi sizce nasıl erken mi duyamazsam diye korkuyorum sizlerde durumlar nasılHoşgeldin tatlı anne,hayırlı olsun,Allah sağlık sıhhat versin
Teşekkür ederim canım sizlerde durum nedirGözünaydın hayırlı olsun cnm
Kalp atışları için erken mi bilemiyorum canım,benim doktorum hala dinletmedi, doktora göre değişiyo sanırım.Hoş buldum canım 5+1 oldum cuma günü randevu var kalp atışları dinleyebiliriz dedi bana çok erken geldi sizce nasıl erken mi duyamazsam diye korkuyorum sizlerde durumlar nasıl
İlk zamanlar hamile olduğumu unutuyordum sık sık.Ama mide bulantıları başlayınca hamile olduğunu iyice idrak ediyorsun:)Bende 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim çok planlı birşey değildi ama güzel bişey allah herkeze nasip etsin inş. Ben hala tam olarak idrak edemedim ama hala yokmuş gibi hissediyorum ultrason da gözükmedi 5. Hafta dayım ve heyecanlıyım.
Çok teşekkür ederim.ben unutmuyorum ama yinede lafta var ama kendi yok gibi hiç görmedim daha çünkü mercimek dahaİlk zamanlar hamile olduğumu unutuyordum sık sık.Ama mide bulantıları başlayınca hamile olduğunu iyice idrak ediyorsun:)
Hayırlı olsun,sağlıcakla alırsın kucağına inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?