- 17 Ocak 2016
- 489
- 493
- 103
Tabi bi tane var oda fare ile bebeği gösterdiği için varSenin ki nasıl atabilir misin foto
Bir bilgim yok canım malesef...Eki Görüntüle 2013997 Eki Görüntüle 2013997 merhaba kızlar acaba burda gösterilen ++işareti neyi ifade ediyor bilginiz var mi
cnm benim acayip akıntım oldum halada var hatta kokulu bile oldu o yüzden adet olacağım sandım ama sanırım ben cevap verene kadar sen güzel haberlerini almışsın hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklayın bebeğinizi
Benim size sorum olacak, nette baktığım kadarıyla yoğun şekilde şeffaf akıntı oluyormuş erken gebelik belirtisi olarak. Sizde de oldu mu? Bu ay ilk kez bebek denemesi yaptık adet günüm geldi olacakmış gibi ağrım oluyor ama hiçbişey yok. Oldu sandım iki kez gidip bakınca ufak akıntı olmuştu. Yarın kan testi yaptırmaya gidicem inşallah hayırlı haberler alırım
Bende de oluyodu öle bende bekliyodum ki adet olcam fln aradan 3 gün geçti 4 e geldim artık gittim test yaptım pozitif akşamına gidip kan verdim sonuç 337 şerde fln çıkmıştı . İnş hayırlı haber alırsınızArkadaşlar Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklayın bebeğinizi
Benim size sorum olacak, nette baktığım kadarıyla yoğun şekilde şeffaf akıntı oluyormuş erken gebelik belirtisi olarak. Sizde de oldu mu? Bu ay ilk kez bebek denemesi yaptık adet günüm geldi olacakmış gibi ağrım oluyor ama hiçbişey yok. Oldu sandım iki kez gidip bakınca ufak akıntı olmuştu. Yarın kan testi yaptırmaya gidicem inşallah hayırlı haberler alırım
.bayanlar benim 8. haftada falanım karnım cıktı ya kilom degısmedı ama zaten kilom var karında cıktı herkes 5 6 aylık hamileyim sanıyor karnım vardı ama o derece top ve önde değildi bu kadar erken karın çıkar mı ki
çok şükür mide bulantım tiksintim yok normal mi sizce arkadaşımın 4. haftada baslamıştı mide bulantıları yemek kokusundan vs her seyden tiksinmişti çok sükür bende yok ama kendimi garip hissettim
sadece cinsel soğukluk var bence
geçenlerde kan geldi doktora gittik iyimiş durum ama her kan düşük riski olabilir diye doktor izin verdi işe gitmedim bayramda da hiçbir yere gitmeyin dedi tatili iptal ettik evde 1 haftadır yatıyorum uzanıyorum gittiğim yerde ayak uzatarak otruyorum cumartesi randevum var bakalım ne olacak
evde otur otur acayip sıkıldım eğilme doğrulma kaldırma yemekle çamasırla ugrasma dedı doktor ama mumkünmü ufak ufak yine iş beni bekledi eşim yaptı ama yinede ufaktan topladım etrafı bi de bayram misafir geldi misafirliğe git sınrıladık artık gideceğimiz yerleri
zaten gobeğim vardı işişnce 6 aylık gibiyim :) her yerim şiş ayaklarım bile erkenden şişti yanıyorum resmenCa
.
Bazılarında erken olabilir ama o şişkinlikde olabilir diye biliyorum ben 15 inci haftamdayım yeni daha belli oluyor ama bazen öle bi şiş durumda oluyorum ki sanki 6 aylık fln. Bazende belli biliyo olmuyo hiç yok diyorlar karın yapısndan alkası olabilir belkide:)) inş kötü bi durumla karşılaşmazsın haklısn evde olmak çok sıkıcı sürekli bide inş allah koruru artık dokotor zamla ne der bilmiyorum inş herşy yoluna girer
Canım,bende de çok şişkinlik var ilk haftalardan beri.İnternette,gazdan dolayı yazıyordu ama bende gaz problemi olmamasına rağmen şiş.Normal, olabilir diyorlar,sonraki aylarda düzeliyormuş.bayanlar benim 8. haftada falanım karnım cıktı ya kilom degısmedı ama zaten kilom var karında cıktı herkes 5 6 aylık hamileyim sanıyor karnım vardı ama o derece top ve önde değildi bu kadar erken karın çıkar mı ki
çok şükür mide bulantım tiksintim yok normal mi sizce arkadaşımın 4. haftada baslamıştı mide bulantıları yemek kokusundan vs her seyden tiksinmişti çok sükür bende yok ama kendimi garip hissettim
sadece cinsel soğukluk var bence
geçenlerde kan geldi doktora gittik iyimiş durum ama her kan düşük riski olabilir diye doktor izin verdi işe gitmedim bayramda da hiçbir yere gitmeyin dedi tatili iptal ettik evde 1 haftadır yatıyorum uzanıyorum gittiğim yerde ayak uzatarak otruyorum cumartesi randevum var bakalım ne olacak
evde otur otur acayip sıkıldım eğilme doğrulma kaldırma yemekle çamasırla ugrasma dedı doktor ama mumkünmü ufak ufak yine iş beni bekledi eşim yaptı ama yinede ufaktan topladım etrafı bi de bayram misafir geldi misafirliğe git sınrıladık artık gideceğimiz yerleri
Ooo maşallah senin biseyler gözüküyor en azından kaç haftalık acaba :)Tabi bi tane var oda fare ile bebeği gösterdiği için var
O zaman 8 haftalıktı cnm bu p.tesi tekrar kontrole gitcem hayırlısıylaOoo maşallah senin biseyler gözüküyor en azından kaç haftalık acaba :)
Off bende bir ı günleri görebilsem benim 5+5 Bugün. Yarın kontrol varO zaman 8 haftalıktı cnm bu p.tesi tekrar kontrole gitcem hayırlısıyla
Eki Görüntüle 2013997 Eki Görüntüle 2013997 merhaba kızlar acaba burda gösterilen ++işareti neyi ifade ediyor bilginiz var mi
Bana içi boş yada dolu birşey demedi de doktor acaba embriyo yu mu işaretledi diye merak etmiştim. Cuma kalp atışları dinleyelim dedi o zaman içi dolu mu oluyor aklım çok karışık gerçektenBu artılarla doktor kesenizin iki ucunu işaretler. Yani kesenin ebatını kabataslak görebilin diye.
Bana içi boş yada dolu birşey demedi de doktor acaba embriyo yu mu işaretledi diye merak etmiştim. Cuma kalp atışları dinleyelim dedi o zaman içi dolu mu oluyor aklım çok karışık gerçekten
Görürsün inş. Herşeyin zamanı varOff bende bir ı günleri görebilsem benim 5+5 Bugün. Yarın kontrol var
Kaç haftalıksınBu artılarla doktor kesenizin iki ucunu işaretler. Yani kesenin ebatını kabataslak görebilin diye.
Bu kese görüntüsünde 4 hastalıktı tam 4+0 yani şuan 5+5 yarın 5+6 olacak kontrole çağırdı kalp atışı dinleyelim diyeCanım orda muhtemelen embriyo görünecek kadar büyük değildir. Kese ufak çünkü. Ben en son kontrole gittiğimde kese seninkinin 2 katı kadardır hemen hemen ama ben bile bebeği göremedim yani düşün. Kalbini dinlemeye gittiğiniz zaman anca görünür. Ben de inşallah o zaman görücem.
Kaç haftalıksın
Bende o zamlarda gittiğimde duymamamıştı 7 haftada anca duyuldu öyle bşy olursa moralini bozma hiç ben boştan yere canımı sıktım böle herkes. Bu haftalarda duyuldu benm neden duyulmadi diye sadece bi tavsiye vermek istedim :) hayrlı olsun bu arada6+4 şu an.
Bu kese görüntüsünde 4 hastalıktı tam 4+0 yani şuan 5+5 yarın 5+6 olacak kontrole çağırdı kalp atışı dinleyelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?