Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Benim kasık ağrım geçti kızlar ama arada iğne batıyor gibi oluyor bazende belimin ortası ağrıyor diğer belirtiler var ama kasık ağrısının geçmesi problem mi

Sen kaç haftaliksin peki.

Tek dert mide bulantısı olsun yeterki,gececek diye teselli ediyorum kendimi.Sağol sen de sağlıkla al kucağına inşaallah...

Arkadaşlar Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklayın bebeğinizi

Benim size sorum olacak, nette baktığım kadarıyla yoğun şekilde şeffaf akıntı oluyormuş erken gebelik belirtisi olarak. Sizde de oldu mu? Bu ay ilk kez bebek denemesi yaptık adet günüm geldi olacakmış gibi ağrım oluyor ama hiçbişey yok. Oldu sandım iki kez gidip bakınca ufak akıntı olmuştu. Yarın kan testi yaptırmaya gidicem inşallah hayırlı haberler alırım

İnş hayırlı haberler alırsın cnm benimki beyaz bi akıntıydı ve çok fazla akardı adet sancısına benzer bi ağrım vardı geceleri çok uyanır lavaboya giderdim adetim geçtikten sonra test yaptım pozitif çıktı rabbim seninde gönlüne göre versin

Şeffaf değil ama beyaz olmuştu ilk zamanlar.

Şeffaf değil ama beyaz olmuştu ilk zamanlar.

Kızlar sağolun cevaplarınız için

Bu sabah gidip kan testi yaptırdım, 5 haftalık hamileymişim değerim 4binlerde çıktı

Kızlar sağolun cevaplarınız için

Bu sabah gidip kan testi yaptırdım, 5 haftalık hamileymişim değerim 4binlerde çıktı
Tebrikler cnm hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inş yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…