- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
Benim kasık ağrım hiç olmadı,hep bel ağrısı.Niye problem olsun.Endişelenme canım.Benim kasık ağrım geçti kızlar ama arada iğne batıyor gibi oluyor bazende belimin ortası ağrıyor diğer belirtiler var ama kasık ağrısının geçmesi problem mi
Lafta var olur mu annesii,inşaallah yakın zamanda görürsün de:)Çok teşekkür ederim.ben unutmuyorum ama yinede lafta var ama kendi yok gibi hiç görmedim daha çünkü mercimek daha
Sen kaç haftaliksin peki.Kalp atışları için erken mi bilemiyorum canım,benim doktorum hala dinletmedi, doktora göre değişiyo sanırım.
Yarın kontrolüm var.
Ben de durumlar pek iyi değil,çok fazla mide bulantısı ve mide ağrısı var.Belim de ağrıyo zaman zaman.
insan endişeniyor işte canım perşembe günü doktora gidiyoruzBenim kasık ağrım hiç olmadı,hep bel ağrısı.Niye problem olsun.Endişelenme canım.
8 haftalığım...Sen kaç haftaliksin peki.
Benim de normalde bugün kontrolum vardı,aradık doktor yokmuş,yarın gidecem inşaallah...insan endişeniyor işte canım perşembe günü doktora gidiyoruz
5. Haftadan itibaren başlıyormuş mide bulantıları bebis sağlıklı olsunda katlaniver azcik . Sağlıkla al kucağına :)8 haftalığım...
Ben daha göremedim bakalım cuma günü ne olacak .Tek dert mide bulantısı olsun yeterki,gececek diye teselli ediyorum kendimi.Sağol sen de sağlıkla al kucağına inşaallah...
ben inanılmaz adet sancısı yaşadım hatta kesinlikle olurum adet dedim ama meraktan adetimin olacağı gün akşama kadar olmayınca şu en iyi sonuc veren testen aldım ilk silik oldu ikinci çizgi sonra belirginleşti ama yanda çıkan kadar belirgin değildi kan vermeye gittim hemen ama hala adet olacam ben ya test yanlıs cıkardı dusuncesındeyım öyle agrım vardı bı cıktı kan gebesınız dedı 131 beta şok oldum inanamadım ilk
hala da çok agrım var adet olacakmışım gibi sancılar kıramplar giriyor göğüslerim şiş acayip acıyor birine sarılamıyorum bile karnım hemen çıktı çok şaşırdım gaz var zaten inanılmaz karnımın gazdan cıktıgını dusunuyorum ama hemen cıkması garibime gitti
sizin doktorunuz kızlar b12 demır vıtamınlerınıze baktı mı benimki bakmadan previt hap verdi
ve folik almıstım fobliol agır gelir kullanma dedi
ama benim b12 normal zamanda da dusuk ıgneyle yasıyorum resmen bunu soylememe rağmen b12 me bakmadı acaba baktırsam mı bilemedim
İlk haftalarda aynen anlattığın belirtileri yaşadım,adet ağrısı,kramp,meme şişkinliği acıması.Ağrı adet dönemim geçince bitti ama diğer belirtiler devam ediyo karnım da çok şiş ilk haftadan beri,normalde zayıf biriyim ama bu kadar erkenden karnımın şişmesi tuhaf geliyor,gaz desem o da değil.
Bana ilk öğrendiğim gün folik asit yazdı doktor hemen.Onu kullanıyorum.
İnş hayırlı haberler alırsın cnm benimki beyaz bi akıntıydı ve çok fazla akardı adet sancısına benzer bi ağrım vardı geceleri çok uyanır lavaboya giderdim adetim geçtikten sonra test yaptım pozitif çıktı rabbim seninde gönlüne göre versinArkadaşlar Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklayın bebeğinizi
Benim size sorum olacak, nette baktığım kadarıyla yoğun şekilde şeffaf akıntı oluyormuş erken gebelik belirtisi olarak. Sizde de oldu mu? Bu ay ilk kez bebek denemesi yaptık adet günüm geldi olacakmış gibi ağrım oluyor ama hiçbişey yok. Oldu sandım iki kez gidip bakınca ufak akıntı olmuştu. Yarın kan testi yaptırmaya gidicem inşallah hayırlı haberler alırım
Şeffaf değil ama beyaz olmuştu ilk zamanlar.Arkadaşlar Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklayın bebeğinizi
Benim size sorum olacak, nette baktığım kadarıyla yoğun şekilde şeffaf akıntı oluyormuş erken gebelik belirtisi olarak. Sizde de oldu mu? Bu ay ilk kez bebek denemesi yaptık adet günüm geldi olacakmış gibi ağrım oluyor ama hiçbişey yok. Oldu sandım iki kez gidip bakınca ufak akıntı olmuştu. Yarın kan testi yaptırmaya gidicem inşallah hayırlı haberler alırım
İnş hayırlı haberler alırsın cnm benimki beyaz bi akıntıydı ve çok fazla akardı adet sancısına benzer bi ağrım vardı geceleri çok uyanır lavaboya giderdim adetim geçtikten sonra test yaptım pozitif çıktı rabbim seninde gönlüne göre versin
Şeffaf değil ama beyaz olmuştu ilk zamanlar.
Tebrikler cnmKızlar sağolun cevaplarınız için
Bu sabah gidip kan testi yaptırdım, 5 haftalık hamileymişimdeğerim 4binlerde çıktı
Benim ultrason kağıdımda böle birşey yoktu ..Eki Görüntüle 2013997 Eki Görüntüle 2013997 merhaba kızlar acaba burda gösterilen ++işareti neyi ifade ediyor bilginiz var mi
Tebrikler cnmhayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inş yavrularımızı
Senin ki nasıl atabilir misin fotoBenim ultrason kağıdımda böle birşey yoktu ..
Harikaaaaa,çok sevindimKızlar sağolun cevaplarınız için
Bu sabah gidip kan testi yaptırdım, 5 haftalık hamileymişimdeğerim 4binlerde çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?