Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

selam kızlar,ben de sizin gibi taze hamilelerdenim:) bende 3+2 de öğrendim hamile olduğumu şimdi 5. haftanın içindeyim. daha alışamadım hamileliğe. bulantı,aşerme hiç bişey yok. tek fark adet olmadım :)

bende başladı ne yazık kı çok uykum vaaarrr 24 saat uyusam uyurum oyle böyle degıl gun ıcınde bulantım da var bas dönmesi de ama elhamdulıllah çıkarmıyorum henüz. Kızımda 4.5 ay surmustu de tırsıyorummm :))))

Kızlar ben de semboller kullanmak istiyorum yazılarımda.. Hamiş simgesi, alkışlayan simge falan ... Neşeli semboller yani :))
Nasıl yapıyorsun bana da açıklarsanız sevinirim :)

kızlar uzun zamandır giremedim. ben pinpirikli anne adayıyım ya kızlar herşeyi kafaya takıyordum da o yüzden öyle dedim. size bir sorum olacak kızlar. bu ikili testi bezmialemde yaptıran var mı? ya da hasekide? özele gidiyorum normalde çok pahalı olur diyorlar. ne yapacaksınız siz?

Daha o aşamaları gelemedim ben canım... :)

Bu arada sembol sorununu çözdüm, mesaj ayarlarımı değiştirince oldu benim de

uyku bana da yapıyor ama o kadar fazla değil,normal uykumdan 2-3 saat fazla uyuyorum bazen. ben daha doktora gitmedim,sadece 2 kere kan testi yaptım,gayet güzel değerlerim yükseliyo. doktor şu an muayene yapsa hiçbişey görünmez diye biliyorum. 6. haftamda giderim diyorum doktora

Kızlarrr herkese gunaydınnn. Yeni hamişlerimizde varmışş Bayram tatili için annemlerin yanına gitmiştim. Normalde 5 saat olan yol bayam trafiği nedeniyle 9 saat surdu. Pazartesi sabah yerimden kalkamadım. asırı halsızlık ve bas donmesi öldürdü beni. Acile gittim öğleden sonra serum taktılar. İki gunde istirahat verdiler şimdi daha iyiyim. Dun aksamda rutın kontrolume gıttım. 2 gun sonra tahlil sonuçlarını almaya gıtcez. Ama cok korkuyorum. Doktor bu kez cok tahlıl ıstedi. Hormon testleri, idrar testi kan değerleri falan. Bu kez kalp atısını duyduk cok sukur ama bebeğim ultrasona gıre 6+3 gunluk ama sata gore oyle değil. Bİraz geriden geliyor galiba. Doktorda surekli muayeneye cagırıyor. Korkuyorum cok. Halsizliğimde hiç geçnmiyor. Hele uykusuzluk offf. Doktor 1 ay sonra gecer dedi ama. Ben hep boyle kalcakmısım gibi geliyo bana...Doktorum bebeğin geriden gelmesine endişe etme dedi ama ben yapamıyorum işte. Geç döllenme olabilir belki dedi ama olmadıgına eminim. Böyle durumda olan varmı arkadaslar aranızda. Ayrıca hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.

günaydınnnnnn.... sen güzel düşün ki gerisi güzel gelsin. kendini üzersen biliyorsun ki bebişinde seninle üzülür. ben kendime hep bebişim bana çok sıkı sarılacak,bir ömür de asla bırakmayacak diyorum.

İçini ferah tut canım, her bebeğin gelişimi farklı olabilirmiş.. Sıkı sıkı tutunacak annesine öyle düşün

Son düzenleme:
saolun kızlarr doğru soyluyosunuz bebişim tutunacak bana. Benimle kalacak o. Kalbide o kadar tatlı atıyo ki paldırguldur Annesi yesinn onuu

bir arkadaşımda kanaması olunca deli gibi araştırma yapmış inernette. baktı bu daha çok kendisini üzmesine yaramış,bir daha hiç bişey okumamış. şimdi 5 aylık hamile:) bırak seyrine,bebeğine pozitif enerji gönder. eşim eve gelince hemen diyorum ki bebeğimize pozitif enerjini gönder bakayım,hemen elinin karnıma koyup konuşuyo. bende aynı şekilde davranıyorum. kendimi üzecek hiç bişey okumuyorum. kadınlar kulübündeki derdim var bölümünü okumayı bıraktım,gazetedeki üzücü haberleri bıraktım. sen şu an hamileliğinin ve yaşadığın mucizenin keyfini çıkar

Merhaba arkadaslar ..araniza yeni katildim ve 5+2haftalik hamileyim(her ne kadar inanamasam da) bu gun dr a gidecegim ,ultrasonda gorecegiz insallah.Allahim isteyen herkese nasip etsinn..gorusmek uzere

Merhaba arkadaslar ..araniza yeni katildim ve 5+2haftalik hamileyim(her ne kadar inanamasam da) bu gun dr a gidecegim ,ultrasonda gorecegiz insallah.Allahim isteyen herkese nasip etsinn..gorusmek uzere

gÖZÜN AYDIN CANIMMMHoş geldin aramıza.. Doktoruna git gel bakalım hadi. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…