evet Allahtan hayırlısı inşallah canım. Degeri 5000lerde olan Okkesa kardeşim ailende ıkız var mı ? :) Bana ıhtımal gibi geldi de hadı hayırlısı bakalım :)
bizimkiler birbirine çok yakın :)
Aaa :) Bir gün varmış :) Allah bağışlasın yavrularımızı inşallah hepimizin :)
selam kızlar,ben de sizin gibi taze hamilelerdenim:) bende 3+2 de öğrendim hamile olduğumu şimdi 5. haftanın içindeyim. daha alışamadım hamileliğe. bulantı,aşerme hiç bişey yok. tek fark adet olmadım :)
benim 14.07 :) 1 gün fark var. inşallah sağlıklı şekilde büyütürüz yavrularımızı
kızlar uzun zamandır giremedim. ben pinpirikli anne adayıyımya kızlar herşeyi kafaya takıyordum da o yüzden öyle dedim. size bir sorum olacak kızlar. bu ikili testi bezmialemde yaptıran var mı? ya da hasekide? özele gidiyorum normalde çok pahalı olur diyorlar. ne yapacaksınız siz?
bende başladı ne yazık kı çok uykum vaaarrr 24 saat uyusam uyurum oyle böyle degılgun ıcınde bulantım da var bas dönmesi de ama elhamdulıllah çıkarmıyorum henüz. Kızımda 4.5 ay surmustu de tırsıyorummm :))))
Kızlarrr herkese gunaydınnn. Yeni hamişlerimizde varmışşBayram tatili için annemlerin yanına gitmiştim. Normalde 5 saat olan yol bayam trafiği nedeniyle 9 saat surdu. Pazartesi sabah yerimden kalkamadım. asırı halsızlık ve bas donmesi öldürdü beni. Acile gittim öğleden sonra serum taktılar. İki gunde istirahat verdiler şimdi daha iyiyim. Dun aksamda rutın kontrolume gıttım. 2 gun sonra tahlil sonuçlarını almaya gıtcez. Ama cok korkuyorum. Doktor bu kez cok tahlıl ıstedi. Hormon testleri, idrar testi kan değerleri falan. Bu kez kalp atısını duyduk cok sukur ama bebeğim ultrasona gıre 6+3 gunluk ama sata gore oyle değil. Bİraz geriden geliyor galiba. Doktorda surekli muayeneye cagırıyor. Korkuyorum cok. Halsizliğimde hiç geçnmiyor. Hele uykusuzluk offf. Doktor 1 ay sonra gecer dedi ama. Ben hep boyle kalcakmısım gibi geliyo bana...Doktorum bebeğin geriden gelmesine endişe etme dedi ama ben yapamıyorum işte. Geç döllenme olabilir belki dedi ama olmadıgına eminim. Böyle durumda olan varmı arkadaslar aranızda. Ayrıca hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Kızlarrr herkese gunaydınnn. Yeni hamişlerimizde varmışşBayram tatili için annemlerin yanına gitmiştim. Normalde 5 saat olan yol bayam trafiği nedeniyle 9 saat surdu. Pazartesi sabah yerimden kalkamadım. asırı halsızlık ve bas donmesi öldürdü beni. Acile gittim öğleden sonra serum taktılar. İki gunde istirahat verdiler şimdi daha iyiyim. Dun aksamda rutın kontrolume gıttım. 2 gun sonra tahlil sonuçlarını almaya gıtcez. Ama cok korkuyorum. Doktor bu kez cok tahlıl ıstedi. Hormon testleri, idrar testi kan değerleri falan. Bu kez kalp atısını duyduk cok sukur ama bebeğim ultrasona gıre 6+3 gunluk ama sata gore oyle değil. Bİraz geriden geliyor galiba. Doktorda surekli muayeneye cagırıyor. Korkuyorum cok. Halsizliğimde hiç geçnmiyor. Hele uykusuzluk offf. Doktor 1 ay sonra gecer dedi ama. Ben hep boyle kalcakmısım gibi geliyo bana...Doktorum bebeğin geriden gelmesine endişe etme dedi ama ben yapamıyorum işte. Geç döllenme olabilir belki dedi ama olmadıgına eminim. Böyle durumda olan varmı arkadaslar aranızda. Ayrıca hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun.
Merhaba arkadaslar ..araniza yeni katildim ve 5+2haftalik hamileyim(her ne kadar inanamasam da) bu gun dr a gidecegim ,ultrasonda gorecegiz insallah.Allahim isteyen herkese nasip etsinn..gorusmek uzere
Merhaba arkadaslar ..araniza yeni katildim ve 5+2haftalik hamileyim(her ne kadar inanamasam da) bu gun dr a gidecegim ,ultrasonda gorecegiz insallah.Allahim isteyen herkese nasip etsinn..gorusmek uzere
gÖZÜN AYDIN CANIMMMHoş geldin aramıza.. Doktoruna git gel bakalım hadi. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Tesekkurler hepimizin gozu aydin :))Gözün aydııınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?