Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Kızlar bata 5 gün var ve adet olcakmışım gibi ağrım var nadir gelen şeffaf akıntı dışında akıntım yok ama sancım çok bel kasık ..mide yanmam da var bugün gidip tahlil yaptırsam kanda çıkar mı bebiş varsa ve böyle hiç olmazdım böyle olması normal mi sizde kaç gün önce başladı Ağrılar akıntılar??

Kızlar bhcg yi nerelerde ölçtürebiliyoruz? Ben evime yakın bir poliklinikte yaptırdım bir kez. Şimdi başk bir şehire gideceğim orda nasıl yaptıracağım bilmiyorum

Olabilir çok merak ediyorsan yaptır bence çıkabilir varsa azda olsa bir artış olur beta bçg de

Olabilir çok merak ediyorsan yaptır bence çıkabilir varsa azda olsa bir artış olur beta bçg de
Maalesef negatif idrar testi normal kan normal bhcg negatif neden böyle oluyo ya 9 ay oldu off... Dr usg ile de baktı rahmimde sıkıntı yook kist yok ama bebek de yok.. Erken olabilir mi test için sizler Ne zmn öğrendiniz kızlar

İlk gebeligin mi olucak canım rahim filmi çektirdin mi bazen tüpler yapışık oluyor yada esin tahlil yapti mi sperm sayısı ne durumda

İlk gebeligin mi olucak canım rahim filmi çektirdin mi bazen tüpler yapışık oluyor yada esin tahlil yapti mi sperm sayısı ne durumda
Sperm sayısı 21 milyon.. Ona dr normal demiş ama ileri hareketinde yavaşlama varmış o da varikoselden dolayı.. 3.derece varikosel çıktı ameliyat olcak 1 ay sonra Ama bu sperm kalitesini etkilememiş yapısında da bozukluk fln yok yani.. Ben de rahim filmi çektirmedim alttan muayene ve hormon tahlillerimi yaptırdım.. Olmaması için hiçbi sebep yok diyor dr lar ve rahim filmine de gerek duymadı hiçbiri şuana kadar.. Bilmiyorum ama yine de neden olmuyo anlam veremiyorum.. Vakti var demekki diye avunuyorum..

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun hakkında canım rabbim istemesinden sonra yaprak kıpırdamadan ama sen tedbirlerini al gerisini rabbime havale et. Ben dahil kac tane tanıdığım rahim filminden hemen sonraki ay hamile kaldı benimde 10 ay geçti olmuyordu gittim özelde çektirdim bidahaki ay hemen gebelik oldu.bazen yapışık oluyor spermler ulaşamıyor.daha önce bir ameliyat gecirdin mi karın bolgeden 1 senen dolunca yine gebelik olmazsa sana tavsiyem mutlaka cektir

Ameliyat durumum hiç olmadı canım.. Aynen onu çok duydum aslında ama ağrısından çok şikayet eden oldu gerçekten çok acıyo mu ve nasıl yapılıyor o işlem bilgi verebilir misin Bayramda iznimiz var fırsat bulduğum an özel dr gidip tekrar rutinlerden geçicem içimi rahatlatırsan ve bebişimiz bu ay da gelmezse filmi çektirebiliirm.. Ama şöyle bişey de var eşim ameliyat olcak ilişki için perhiz olması lazm dimi yine boşa gitmez mi o film

Canım şişli echomarda rahim filmi çektirdim 550 tl gibi bi fiyattı ama ne ağrı ne acı hiç bir şey yok 5 dk da bitiyor

Kimi yerlerde catala yatiyorsun benim olduğum yerde sırt üstü yatıp dizlerimi karnıma doğru çekmiştim doktor spekulum denen aletle vajinayi açıp rahim ağzından ince bir kanul yolluyor sonra hazır hissetiginde ilacı bir anda veriyor aniden kasiklarına bir adet sancısı girmiş gibi bir his oluyor o kadaro sırada hemen filimlerde çekiliyor bitti gitti bende çok korkmuştum öncesinde ağrı kesici icmistim ağrım olur diye çok sürmedi bi 10 dk anca adetten temizlenip gittiğin için kanama filanda olmuyor öyle ped koyuyorsun önüne verdikleri ilaç geri çıkıyor bir kısmı o şekilde yani korkma 1 kez cektiriyorsun ben 3 kez gebelik geçirdim açıldıktan sonra yapismiyor geri öyle endişen olmasın bazen tüpler dar oluyor kimisinde genişletiyor buda gebelige engel olabiliyor bazen şüphen kalmasın istiyorsan özel bi klinik araştırıp çektirip mutlaka

Ben 6 yıl önce ıstanbul findikzade de özel bi klinikte cektirmustim şimdi daha kolaydır belkide

Canım şişli echomarda rahim filmi çektirdim 550 tl gibi bi fiyattı ama ne ağrı ne acı hiç bir şey yok 5 dk da bitiyor
Azcık pahalıymış ama yaptırmaya değer sonuçta bilgi için teşekkür ederim canım
O aletten nefret ediyorum inan Ama bunun üstüne düşücem inşAllah bu ay bebişim gelir de hiç gerek kalmaz.. Çifte bayram olur bize valla ay Rabb'im tüm isteyenlere tüm bekleyenlere nasip eylesin..
Ben 6 yıl önce ıstanbul findikzade de özel bi klinikte cektirmustim şimdi daha kolaydır belkide
ay inşAllah canımm daha kolay olsun bunu araştırıcam ve üstüne düşücem hakkını helal et

Helal olsun ne hakkı yardımcı opabildiysem ne mutlu bana ınş hiç gerek kalmaz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sana ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ınş bu mübarek günün hürmetine amin. Hayırlı cuma lar olsun.

Ya sen ne güzelsin öyle maşaAllah sana.. Allah razı olsun canım benim inşAllah Rabb'im kimseyi ne evlat kokusuyla ne evlat acısıyla sınamasın.. Hayırlı nurlu cumalar..

Kızlar cinsiyet ne zaman belli oluyor ? :)
En erken 11 12.haftalarda doktorun tecrübesine bağlı yanılma payı çok oluyor ama birde kk de gördüm 7-8-9 hafta usg kağıdında bebeğin kesedeki konumuna bakıp tahmin edenler var kese içinde sagdayda erkek soldaysa kız deniyor

Ya sen ne güzelsin öyle maşaAllah sana.. Allah razı olsun canım benim inşAllah Rabb'im kimseyi ne evlat kokusuyla ne evlat acısıyla sınamasın.. Hayırlı nurlu cumalar..
Amin amin sağol canım benim Allah sendende razı olsun

Ya kızlar benden şeffaf sarımsı yapışkan bi akıntı geliyo midemde bulantı bugün daha fazla iştahım buna rağmen iyi ama.. Göğüslerim aşırı sızladı büyüklüğü normal ama normalden daha dolgun gergin hissettiriyor bu durum beni.. Her an öğürecekmişim gibi hissediyorum.. Normalde en kötü kokudan dahi midem bulamaz ama şimdi en küçük şeyde midem kalkıyo psikolojik olarak bozmam mümkün değil midemi.. Bana akıl verin bu hamişlik ne zamana belli olur varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…