Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Kızlar ben de sat a göre 4+5 hamileyim folik asit falan ilaçlarımi kullanıyorum henüz muayene olmadım memlekete gidince olacam inşallah normaldir her şey ..
Herkese sağlıklı gebelikler diliyorum

Allah bebeği olmayan herkese hayırlı evlat nasip etsin bende kullanıyorum folik asit siz günde kaç kere kullanyorsunuz

Kızlar herkese merhaba Rabbim herkese bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin isteyenlere de bi an önce nasip etsin sağlıklı....benim kasımda 6 haftalık düşüğüm ve martta kimyasal gebeliğim olduğundab doktor coraspin 100 başlatmıştı ve şükürler olsun bu ay hamileyim şuan 6 haftalık doktora ne zaman bırakacağım dedim kalbi duyunca dedi..böyle bişe yaşayan var mı Allah korusun bırakırsm bişe olur mı?

Ben yeni evliyim hatta okadar yeniyimki 30 nisanda evlendim bu dediklerin ne onu bile bilmiyorum uzman birine danış derim yinede sen bilirsin

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gözün aydın tebrikler

Allah bebeği olmayan herkese hayırlı evlat nasip etsin bende kullanıyorum folik asit siz günde kaç kere kullanyorsunuz
bana folik ağır gelir diye decavit verdi günde 1 kez hepsi içinde vitaminlerin doktorunuz ne dediyse onu uygulayın ama kendiniz alıyorsanız genelde günde 1 alın derler

dün bat tı ama ben 4 gün önce öğrendim kanla....bugün tekrar kan verdim yarın belli olcak bakalım
Yillar sonra buraya tekrar yazmak varmis kizim 3 yasinda oldu ve ben yine hamileyim ve yine adetten 4 gün önce öğrendim:)

Merhaba kizlar
Hamileligimi ogreneli 2 oldu ve 3 hafta 4 gunluk hamileyim ve yumurtalillarimda rahminde hafif agrilar var ve agzima aci su geliyor normalmidir yoksa doktora gitmem gerekirmi. Yardimci olursaniz cok sevinirim cunku ilk gebeligim ve bu konularla ilgili hic bilgim yok

Benim genelde arabadayken midem bulanıyo ve ağzım sulanıyo yutkunamıyorum ama öle acı bi su değil belki seninde bulantıdan dolayı ağzının tadı falan bozulmuştur ondan acı gelebir bulantı esnasındaki su yinede doktora bi danış derim bu hayırlı olsun bebişin

Tam olarak agzima kadar gelmio bogazimlarinda bi yanma oluyor daha cok sizi gibi bisi ama yumurtaliklarimin bi sag tarafi agrio o geciyor sonra sol taraf agri yapio siddetli degil ama adet oncesi gibi hafif bir agri oluo

ben 8. haftadayım hala ağrı var ama doktora kesinlikle git derim ilk kontrolleri yapılsın bi
acı su gelir mide de gaz olur

Kizlar nasil hamile kaldiniz 4 aydir deniyorum olmuyo bana neler yaptiniz yazarmisiniz belki vesile olursunuz

Kizlar nasil hamile kaldiniz 4 aydir deniyorum olmuyo bana neler yaptiniz yazarmisiniz belki vesile olursunuz
canım ben özel bir şey yapmadım ama duyduğuma göre yumurtalama döneminden 5 gün önce ve 5 gün sonraya kadar 2 güne bir ilişkiye girmen
ilişki olduktan sonra yani boşaldıktan sonra yarım saat ayağını kaldırman ve 2 saat tuvalete çıkmaman gerkeiyormus bunları duydum bu yolla hamile kalanları
doktora gittin mi peki rahmi hazırlamak için ilaç vs de veriyorlar sen istersen bi danış doktora

Günaşırı beraber olduk ilişkiden sonra 5 dakika yattım sonra çişe de çıktım duş da yaptım 3. Ay oldu. İlk iki ay 1 saat yattım duş almadım çok taktım olmadı
Ne zaman serbest bıraktım oldu. Ama Günaşırı ilişki önemli. Yumurtlama döneminden 2 gün önce ve sonra olması lazım.

Kizlar cok sagolun bilgi icin emin olun cok daha fazlasini yapmisim hamis kalmak icin hsg cekildi 19 mayista ondan once klimen ve pregny igne vurulmustum tutmadi sonra hsg rahim filmi cekildi tupler acik cikti 1 kizim var ve 3 hamileli yasadim ikisi ne yazik ki yasamadi kardes olsun diye ugrasiyorum kizima ve pre seed diye sperm dostu bi jel varmis 139 tl onuda alip kullandim bu ay vajina ph seviyesi duzgun olsun diye daha once onunla hamile kalanlar olmus doktorlarda tavsiye ediyo spermler onun icinde daha uzun sure yasiyormus bu ay yine klomeni doktor kontrolunde gunde 3 defa kullandim 20 mm olan 2 tane yumurta olustu 24 haziran arife gunu ovitrelle yapildi ve bayramdan hemen sonraki yine ozele kontrole gittim yumurtalarim catlamis esimin sperminde sorun yok cunki daha once 3 kere hamile kaldim ayrica esim ne olur ne olmaz diye e vitamini ve keci boynuzu ozu kullaniyor daha da iyi olsun saglikli sperm olsun diye ve ben her gun birlikte oldum ilk defa bu ay gecen aylarda bile dikkat etmemistim adetim bitti 3. Gun her gun yaptim zaten yumurta buyume catlama tum evreleri vajen ultrasonla kontrol edildi ama ne yazik ki adet gunum yarin ve hic bir belirtim yok sanirim onca cabam yine bosuna gitti cok ugrastim bu gercekten cok ictende dua ettim cok ta agladim yalvardim rabbime ama hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi tevekkul sart rabbim ol derse olur biliyorum ama daha onceki cocuklarimda ayni tedavilerle 2. Ayda hamis kalmistim ayrica bu ay golik asit olarak inofolik combi bile kullandim ole ugrastim ama tabi kismetten ve rabbimin dediginden ote hic bir sey insallah rabbim bu yolda kimseyi bekletmez her isteyene en kisa zamanda versin aminn

merhaba, en son 13 haziranda regl oldum ve normalde bat 10 olmasına rağmen hastalanmadım. dün bir şansımızı deneyelim dedik ve acilden gebelik testi yaptırdık. 1,5 saat kaadr bekledik analiz geç çıktı. sonunda güzel haberi duyduk. eşim sevinçten çıldırıp doktoru sarrılıp öperken tahlil sonucunu ve kaç haftalık olduğunu öğrenemedik.
bugün sabah aldık hcg seviyesi 2.592. doktorlara göre 5 haftanın bitmesine yakın olduğunu söylüyorlar. ama yarın tam adet olalı 4 hafta olacak bebek nasıl 5 haftalık oluyor. ben üstüne adet mi oldum şimdi anlamadım. acil doktoru karıştırmış olabilir mi. böyle bir durum yaşayan oldu mu. bilgi verebilir misiniz.

geğerler ilk öyle çıkar cnm sonra ultrasonda gözkünce cm vs göre kaç haftalık oldugunu net soyler

arkadaşlar merhaba bende adet olacakmışım gibi agirilar bel ağrısı oluyo idrar testinde negatif çıktı adete yaklaşık on gün var neden oluyor olbilir aranızda yaşayan var mi hamile olm şansı var mi??ha bîrde sureklituvalete cikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…