- 23 Şubat 2016
- 350
- 391
- 23
- 37
Yaaa sağol Cnm içim rahatladı yaa ama son adet tarihine göre ultrasonda daha küçük çıktı Doktor olabilir dedi ama merak ettim neyse kesen kaç milim Cnm :)
bana folik ağır gelir diye decavit verdi günde 1 kez hepsi içinde vitaminlerin doktorunuz ne dediyse onu uygulayın ama kendiniz alıyorsanız genelde günde 1 alın derlerAllah bebeği olmayan herkese hayırlı evlat nasip etsin bende kullanıyorum folik asit siz günde kaç kere kullanyorsunuz
Yillar sonra buraya tekrar yazmak varmis kizim 3 yasinda oldu ve ben yine hamileyim ve yine adetten 4 gün önce öğrendim:)dün bat tı ama ben 4 gün önce öğrendim kanla....bugün tekrar kan verdim yarın belli olcak bakalım
Benim genelde arabadayken midem bulanıyo ve ağzım sulanıyo yutkunamıyorum ama öle acı bi su değil belki seninde bulantıdan dolayı ağzının tadı falan bozulmuştur ondan acı gelebir bulantı esnasındaki su yinede doktora bi danış derim bu hayırlı olsun bebişinMerhaba kizlar
Hamileligimi ogreneli 2 oldu ve 3 hafta 4 gunluk hamileyim ve yumurtalillarimda rahminde hafif agrilar var ve agzima aci su geliyor normalmidir yoksa doktora gitmem gerekirmi. Yardimci olursaniz cok sevinirim cunku ilk gebeligim ve bu konularla ilgili hic bilgim yok
Benim genelde arabadayken midem bulanıyo ve ağzım sulanıyo yutkunamıyorum ama öle acı bi su değil belki seninde bulantıdan dolayı ağzının tadı falan bozulmuştur ondan acı gelebir bulantı esnasındaki su yinede doktora bi danış derim bu hayırlı olsun bebişin
ben 8. haftadayım hala ağrı var ama doktora kesinlikle git derim ilk kontrolleri yapılsın biMerhaba kizlar
Hamileligimi ogreneli 2 oldu ve 3 hafta 4 gunluk hamileyim ve yumurtalillarimda rahminde hafif agrilar var ve agzima aci su geliyor normalmidir yoksa doktora gitmem gerekirmi. Yardimci olursaniz cok sevinirim cunku ilk gebeligim ve bu konularla ilgili hic bilgim yok
canım ben özel bir şey yapmadım ama duyduğuma göre yumurtalama döneminden 5 gün önce ve 5 gün sonraya kadar 2 güne bir ilişkiye girmenKizlar nasil hamile kaldiniz 4 aydir deniyorum olmuyo bana neler yaptiniz yazarmisiniz belki vesile olursunuz
Günaşırı beraber olduk ilişkiden sonra 5 dakika yattım sonra çişe de çıktım duş da yaptım 3. Ay oldu. İlk iki ay 1 saat yattım duş almadım çok taktım olmadıKizlar nasil hamile kaldiniz 4 aydir deniyorum olmuyo bana neler yaptiniz yazarmisiniz belki vesile olursunuz
geğerler ilk öyle çıkar cnm sonra ultrasonda gözkünce cm vs göre kaç haftalık oldugunu net soylermerhaba, en son 13 haziranda regl oldum ve normalde bat 10 olmasına rağmen hastalanmadım. dün bir şansımızı deneyelim dedik ve acilden gebelik testi yaptırdık. 1,5 saat kaadr bekledik analiz geç çıktı. sonunda güzel haberi duyduk. eşim sevinçten çıldırıp doktoru sarrılıp öperken tahlil sonucunu ve kaç haftalık olduğunu öğrenemedik.
bugün sabah aldık hcg seviyesi 2.592. doktorlara göre 5 haftanın bitmesine yakın olduğunu söylüyorlar. ama yarın tam adet olalı 4 hafta olacak bebek nasıl 5 haftalık oluyor. ben üstüne adet mi oldum şimdi anlamadım. acil doktoru karıştırmış olabilir mi. böyle bir durum yaşayan oldu mu. bilgi verebilir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?