- 15 Ekim 2015
- 104
- 60
- 28
teşekkür ederim, cuma günü muayenem var sanırım o zamana kadar bekleyeceğim :)geğerler ilk öyle çıkar cnm sonra ultrasonda gözkünce cm vs göre kaç haftalık oldugunu net soyler
2 katına çıkması gerekir diye biliyorum artışların.Selam kızlar 2 gün önce adet olmam gereken günde beta hcg testi yaptırdım 303 çıktı. Değer normal mi sizce? Bugün tekrar kan verdim test için artış değerinin ortalama ne olması gerekiyor?
İkiz olma ihtimali var mı ?Merhaba, ben de 29 Temmuz da hamile olduğumu öğrendim, beta hcg degerim 212 cikmisti. 31 Temmuz da tekrar baktirdim 516 cikti. 7 Agustosta 11820 cikti. 7 gun de bu kadar yukselmesi normal mi 2 kattan cok fazla gibi geldi bana.
Eşimin ailesinde yok. Benim anne tarafimda 3 kuşak oncesinde varmış. Henuz doktora gitmedim cumartesi günü gidebilecegim inşallah :)İkiz olma ihtimali var mı ?
ailede ikiz var mı
normalinden yüksek çıkıyorsa genelde ikiz derler yine de yanlıs yönlendirmeyimEşimin ailesinde yok. Benim anne tarafimda 3 kuşak oncesinde varmış. Henuz doktora gitmedim cumartesi günü gidebilecegim inşallah :)
Ben varım canım:)selam kizlar..dun idrar testinde cift cizgi cikti..Nasip olursa 3. gebeligim..
varmi bnm gibi 3. coxuga hamile kalan.
hepimiz icin hayirlisi olsun
Benim de adet 2 gün sonrası 63 çıkmıştı sonra artırarak devam etti.Merhaba,Öncelikle hepinizi tebrik ederim. Allah'ım sağlıkla doğmalarını nasip etsin. Ben de bugün kan tahlili yaptırdım hcg 48 çıktı, bat 2 gün geçti, öncesinde idrar da çok silik çıkmıştı. Bat 2 gün geçmesine rağmen değer bana biraz düşük geldi. Bu değerle gebeliği devam eden var mı aranızda? İnşallah bebeğim bana tutunur, sağlıkla gelir inşallah hepsi
Çok şükür canım tebrikler. Ben de yarını bekliyorum kan tahlilini tekrarlamak için ama bugün dayanamayıp idrar testi yaptım, değer artarsa çizgi de koyulaşır mantığıyla. Malesef daha da silikleşmiştiBenim de adet 2 gün sonrası 63 çıkmıştı sonra artırarak devam etti.
Ve şuan kalp atışlarını duyduk şükür.2 günde bir ölçtürün takip edin Canm,
Bebeğin sağlıkla gelir inşallah
Çok şükür canım tebrikler. Ben de yarını bekliyorum kan tahlilini tekrarlamak için ama bugün dayanamayıp idrar testi yaptım, değer artarsa çizgi de koyulaşır mantığıyla. Malesef daha da silikleşmiştiçok üzgünüm kasık ağrılarım, adet sancım var. Yarın olsa da bir an önce kanda baksam ama hiç umudum yok
Araya haftasonu girince dayanamadım işte. Ama değer yükselince çizginin de koyulaşması gerekmez mi? Ama daha da silikti. Kafam çok karıştı gerçektenİdrarla artık bakmanıza gerek yok. Kafanız karışmasın, kan tahliline baktırın 2 günd bir
Arkadaşımda iki erkek var ve şimdi yine de hamile) kızı çok istiyor kocasıyla birlikte yurt dışındaki biotexcom kliniğinde tedavi görüyorlar...çok beğendiklerini söylüyorCanlar benim gibi yeni hamile olan kim varsa, çıkın çıkın gelin. Konuşalım, hamileliğimize birlikte devam edelim. Kilolarımız ne alemde. Napcaz şimmdddiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?