Hamile olduğunu yeni öğrenen hamişler hadi gelinn:)

Selam kızlar 2 gün önce adet olmam gereken günde beta hcg testi yaptırdım 303 çıktı. Değer normal mi sizce? Bugün tekrar kan verdim test için artış değerinin ortalama ne olması gerekiyor?

Selam kızlar 2 gün önce adet olmam gereken günde beta hcg testi yaptırdım 303 çıktı. Değer normal mi sizce? Bugün tekrar kan verdim test için artış değerinin ortalama ne olması gerekiyor?
2 katına çıkması gerekir diye biliyorum artışların.

Merhaba, ben de 29 Temmuz da hamile olduğumu öğrendim, beta hcg degerim 212 cikmisti. 31 Temmuz da tekrar baktirdim 516 cikti. 7 Agustosta 11820 cikti. 7 gun de bu kadar yukselmesi normal mi 2 kattan cok fazla gibi geldi bana.

Merhaba, ben de 29 Temmuz da hamile olduğumu öğrendim, beta hcg degerim 212 cikmisti. 31 Temmuz da tekrar baktirdim 516 cikti. 7 Agustosta 11820 cikti. 7 gun de bu kadar yukselmesi normal mi 2 kattan cok fazla gibi geldi bana.
İkiz olma ihtimali var mı ?
ailede ikiz var mı

Eşimin ailesinde yok. Benim anne tarafimda 3 kuşak oncesinde varmış. Henuz doktora gitmedim cumartesi günü gidebilecegim inşallah :)
normalinden yüksek çıkıyorsa genelde ikiz derler yine de yanlıs yönlendirmeyim
Allah gönlünüze göre versin umarım iyi bir sonuctur

ben de bu cumartesi öğrendim. beta 3,910 çıktı. 4-5 haftalık hamileydim. şuan 5-6 haftalık sanırım. Ama kese gözükmedi ultrasonla. Bir problem olur mu sizce? Haftaya Çarşamba yeniden gideceğim.

Merhaba,Öncelikle hepinizi tebrik ederim. Allah'ım sağlıkla doğmalarını nasip etsin. Ben de bugün kan tahlili yaptırdım hcg 48 çıktı, bat 2 gün geçti, öncesinde idrar da çok silik çıkmıştı. Bat 2 gün geçmesine rağmen değer bana biraz düşük geldi. Bu değerle gebeliği devam eden var mı aranızda? İnşallah bebeğim bana tutunur, sağlıkla gelir inşallah hepsi

Benim de adet 2 gün sonrası 63 çıkmıştı sonra artırarak devam etti.
Ve şuan kalp atışlarını duyduk şükür.2 günde bir ölçtürün takip edin Canm,
Bebeğin sağlıkla gelir inşallah

Benim de adet 2 gün sonrası 63 çıkmıştı sonra artırarak devam etti.
Ve şuan kalp atışlarını duyduk şükür.2 günde bir ölçtürün takip edin Canm,
Bebeğin sağlıkla gelir inşallah
Çok şükür canım tebrikler. Ben de yarını bekliyorum kan tahlilini tekrarlamak için ama bugün dayanamayıp idrar testi yaptım, değer artarsa çizgi de koyulaşır mantığıyla. Malesef daha da silikleşmişti çok üzgünüm kasık ağrılarım, adet sancım var. Yarın olsa da bir an önce kanda baksam ama hiç umudum yok

İdrarla artık bakmanıza gerek yok. Kafanız karışmasın, kan tahliline baktırın 2 günd bir

Canlar benim gibi yeni hamile olan kim varsa, çıkın çıkın gelin. Konuşalım, hamileliğimize birlikte devam edelim. Kilolarımız ne alemde. Napcaz şimmdddiiiiiiiiiiiiiiiiii
Arkadaşımda iki erkek var ve şimdi yine de hamile) kızı çok istiyor kocasıyla birlikte yurt dışındaki biotexcom kliniğinde tedavi görüyorlar...çok beğendiklerini söylüyor

35. günüm idrar testi yaptım sabah. biri normal biri erken gebelik testi. geç döllenme olmuştur diye erken gebelik yaptım negatif. Sizce neden böyle!! ilişkiden sonra 15 gün geçti. Döllenme olsa erken gebelik testinde çıkarmıydı.

Kızlar selam
Bugün 4+1 hayırlısıyla
Biz tüp bebek yaptığımız için ve yaptırdığımız hastane şehir dışı olduğu için kendi ilimde bir kadın doğumcuya gidip görüşeceğim yarın inşallah. Bu benim ilk deneyimim.
Neleri sormalıyım doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…