- 20 Mart 2014
- 134
- 5
- 68
- Konu Sahibi kelebeksev
-
süperrrsinnnnnnnnnnnnnnnnn ! ! ! ! !
yok canım ya nette görmüştüm bilgi her zaman paylaşılmalıdır değil mi :) geleceğin öğretmen adayı olarak bunu büyük bir mutlulukla paylaştım canım
merhaba kızlar, bende 6 aylık evlıyım son 2 aydır bebiş istiyoruz bu formu okudukca zaten psıkolojık olarak tum belırtılerı hepimiz yaşıyoruz malesefbende bu ay ümitliyim son sat 26 şubattı son bır haftadır kahverengi akıntım var ve karın kasık bolgemde sureklı kısa surelı agrılar oluyor ümitlenmek istemiyorum ama elimdede değil umarım hamişimdirde burdan duyururum . :18:
Üzülme canım daha 2 aydır istiyormuşsunuz burda kaç yıl uğraşanlar var sıkma canını daha Bismillah. Canım ne kadar çok kendini sıkıntıya sokarsan o kadar zor olur kafana takma eşinle sık ilişkiye gir özellikle yumurtlama döneminde bebek ollacak mı diye düşünme eşinle mutlu olmaya bak yani açık bir ifade olacak ama bebek için değil zevk için birlikte olun o zaman sıkıntı yapmaz psikolojik olarak da belirti hissetmezsin olunca hissedersin. Eğer çok merak ediyorsan döngün 28-30 arası gibi birşeyse test yapabilirsin veya yumurtlama tarihini biliyorsan yukarda paylaştığım yazıdan hesapla test yapabileceğin muhtemel zamanı hesaplayabilirsin canım inşallah hamilesindir
Üzülme canım daha 2 aydır istiyormuşsunuz burda kaç yıl uğraşanlar var sıkma canını daha Bismillah. Canım ne kadar çok kendini sıkıntıya sokarsan o kadar zor olur kafana takma eşinle sık ilişkiye gir özellikle yumurtlama döneminde bebek ollacak mı diye düşünme eşinle mutlu olmaya bak yani açık bir ifade olacak ama bebek için değil zevk için birlikte olun o zaman sıkıntı yapmaz psikolojik olarak da belirti hissetmezsin olunca hissedersin. Eğer çok merak ediyorsan döngün 28-30 arası gibi birşeyse test yapabilirsin veya yumurtlama tarihini biliyorsan yukarda paylaştığım yazıdan hesapla test yapabileceğin muhtemel zamanı hesaplayabilirsin canım inşallah hamilesindir
çok sağol canım benim allahım inşaallah isteyen herkese nasip eder. bakalım gecikmem olursa yapıcam test şimdiye kadar hiç şaşmadı tarihim çok tesekkurler ılgın ıcın:))
bu arada sen ogrendınmı varmıymıs bebişimz? en son 21 inde bugun yarın bellı olur demıssın ?? inşallah guzel haberler vardır :))
Geçen gün yaptım canım negatif çıktı bilmiyorum bakalım hala şüphelerim var adet olursam diğer ayın başında tün şüphelerim kalkacak hayırlısı neyse o
hayırlısı olsun hakkımızda, rabbım verecegı zamanı daha ıyı bılır.. ınsallah dıleklerımıze kavusuruz..
Hamile oldugumu 3 gün önce ögrendim bebeğimi ultrasonla ne zaman görebilirim merak ediorummm bu durumda olanlar lütfen yazdınnm 😞
Hamile oldugumu 3 gün önce ögrendim bebeğimi ultrasonla ne zaman görebilirim merak ediorummm bu durumda olanlar lütfen yazdınnm 😞
Yeni hamile bir arkadaş bana ulaşabilir mi özelden birşey sormam lazım :44::44::44:
Arkadaşlar 28 martta adet olmam gerekiyordu olmadım o ğün kanda gebelik yaptım değerim 22 çıktı 5 gün sonra 114 çıktı dr haftaya ultrasonla bakalım dedi 160 olması gerekiormuş 5 gün sonra ama benim 114 neden acaba bi sıkıntı mı varr bilğisi olan varsa açıklama yapabilir mi😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım geç döllenmiş olabilir bu yüzden az artmıştır belki kötü ihtimalleri aklına getirme doktorunu dinle ama kötü birşey söylerse pek üzülme derim burda nice arkadaşın gebeliğini sonlandırmaya kalkışan doktorların var olduğunu gördük. Kese yok bebek yok kalp atışı yok diye ve bazı arkadaşlar inatla beklediklerinde gördüler de duydular da. Geç döllenme doktorları şaşırta biliyor Yazının üstünden bir kaç gün geçmiş sonuçların nasıl canım inşallah sorun yoktur...
Kimyasal gebelik yaşadım cnm bu hafta sonu düşük yaptımm😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?