Hamile olduğunuzu eşinize ve yakınlarınıza nasıl söylediniz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi On41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

On41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
4.152
12
116
39
Kocaeli
selam hamişler ve anneler =)
hamile.gif

gebelik testinde ya da doktor kontrolünde eşleri yanında olmayanlar,hamile olduğunuzu öğrendikten sonra eşinize nasıl söylediniz ? bu güzel haber için herhangi bir hazırlık yaptınız mı? baba olacağını öğrendikten sonra nasıl bi tepki verdi
ciciaile.gif

ben henüz evli değilim ama hamile oluşumdan şüphe edersem bunu eşime belli etmeden öğrenirim.. ve olumlu sonucu duyduğumdaaa
cicisevinzppla.gif
havalara uçtuktan sonra,hemen yemek hazırlığına girişirim.saçımı başımı toparlarım , en güzel cicilerimi giyerim ve romantik bi sofra hazırlarım iş dönüşü
mumndaymk.gif
.slow da bi müzik... karşıladığımda şaşırtırım her hareketimle. oda doğal olarak merak edicek,bugün özel bi gündü de ben mi bilmiyorum gibisinden.. :jeyyar: yemek bitene kadar hiç bişi söylemem.sonra dans ederiz..
dans3.gif
artık söylemenin zamanı gelmiştir. en son tatlı gelicek ama gözlerini yum,çok özene bezene yaptım derim.. emziği bala batırıp ağzına sokuveririm :ecrin_bebek: delikafadulden..sonra şaşırıcak tabi noluyoruz fln diye.. tatlımı beğendin mi aşkım deyince anlar zaten :kedi: sonra bebeğimiz olacak aşkım diye bitiririm yemeği.sofrayı da zıplaya zıplaya toplar o haberden sonradelikafadulden

Son düzenleme:
ben 1.5 senedir bu haberi vermek istiyorum esime ama maalesef bebegimiz bir turlu olmadi:( fikrin cok guzel.

ben 1.5 senedir bu haberi vermek istiyorum esime ama maalesef bebegimiz bir turlu olmadi:( fikrin cok guzel.

canım 1.5 sene dediğin nedir ki..daha çok yenisiniz zaten. Allah inş. dilediğiniz zamanda bi melek verir . çalışmalara devam :dance: müjdeni verirken de yazarsın buraya.mucuk

valla ben eşime not yazmıştım altınada testi koymuştum...bebeğimin ağzından babacım seni çok seviyoruz annemle ben şimdilik annemin karnındayım9 ayımı doldurunca kucağınıza gelicem gibibişeyler yazmıştım...ailelere de dedecim,anneannecim,babannecim vs.. sizi seviyorum...ağustos başında kucağınızda olucam falan gibi bişeyler yazmıştım..doğum tarihi annemle aynı olacaktı..ona da anneanne birlikte doğumgünü kutlucaz yazmıştım..komşuma da kapısını çalıp eve girmiştim..kapısının önüne testi ve teyze annemle size gelebilirmiyiz oturmaya annem karşı komşunuz oluyor diye yazılı kağıdı koymuştum.. ama bir hafta sonra düştü..

diğerinde yalnızdım eşim uzaktaydı..testin resmini çekip eşime ve aileme göndermiştim...

şimdi de sıradan bir haber gibi söledim..kimse tamolarak sevinmedi zaten yine kaybedicez diye:S

ben test sonucunu esimle beraber aldim.kendim emindim hamile olduguma.testi actim,degerimi gorunce rahatladim.ama esim anlamiyor degerden falan :)) ne oldu dedi.hiiiic dedim.(ama icimden oyle bir bagirmak geliyor ki :))) hicbisey yok dedim.negatif...oyle uzuldu ki yaa...bos ver dedi ve hicbisey soylemedi.ama ben gulmemek icin kendimi zor tutuyorum.arabaya bindik,dayanamadim soledim.....ay nasil sarildi bana,nasil agladi...canim yaa:)))

valla benim de çok romantik-sempatik fikirlerim vardı... ama olamadı.
ben testi evde sabahın köründe yaptım, yatakta oturup bekledim sonucunu...
çift çizgiyi görünce de tepkime engel olamayıp, ''çabk kalk hayatım, baksana bi şuna'' deyiverdim..
olayın sürprizi mürprizi kalmamış oldu tabi :)

valla ben eşime not yazmıştım altınada testi koymuştum...bebeğimin ağzından babacım seni çok seviyoruz annemle ben şimdilik annemin karnındayım9 ayımı doldurunca kucağınıza gelicem gibibişeyler yazmıştım...ailelere de dedecim,anneannecim,babannecim vs.. sizi seviyorum...ağustos başında kucağınızda olucam falan gibi bişeyler yazmıştım..doğum tarihi annemle aynı olacaktı..ona da anneanne birlikte doğumgünü kutlucaz yazmıştım..komşuma da kapısını çalıp eve girmiştim..kapısının önüne testi ve teyze annemle size gelebilirmiyiz oturmaya annem karşı komşunuz oluyor diye yazılı kağıdı koymuştum.. ama bir hafta sonra düştü..

diğerinde yalnızdım eşim uzaktaydı..testin resmini çekip eşime ve aileme göndermiştim...

şimdi de sıradan bir haber gibi söledim..kimse tamolarak sevinmedi zaten yine kaybedicez diye:S

Canım benim gibi senin hamileliklerde problemli galiba bu hamileliğinde problem varmı?

telefonu açtım ve anneme ben hamileyim dedim,annnecim iyi yavrucum demişti.şok olmuştu anlayamamıştı.sonra ne hamilemisin.baya bir şaşkına çevirmişti bu haber.

bak şu test olayını da sürprizin içine katmak lazııım :lepi: bende planlayıp programlıyorum ama yalel cim senin gibi şoktan sürprizi batırma ihtimalim çok yüksek delikafadulden

mehtap ve sema ; canlarım inş. hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde alırsınız bebişllerinizi kucağınıza hihoyyyt

saol canım...hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi..

bende hep özel bişey yapmakistiyordum iş yerine gidip masasına bir bebek patiği koymak istiyordum :) ama malesef hastaneye gittiğimi biliyorsdu sürekli telefondaydı. Öyle mutluydumki ağlayarak tel açtım varmış dedim. Ney varmış dedi anlamadı garibim. Bebek dedim. ınanamadı kesinmi diyor kanda çıktı diyorum yani şimdi bebek kesin varmı deyip durdu emin olamadı bir süre :))

ne mutlu size yahu :gitme: benim daha bu hayalimi gerçekleştirmeme 2-3 sene var

ben de ne hayaller kurmuştum.ilk test yaptıklarımda hep gizli yapmıştım.ama bebeğim biraz nazlı 2.5 sene sonra geldi.henüz karnımda ve çok küçük 7 haftalık.geçen ay ramazan dolayısıyla hiiçç umudum yoktu ama bayram için tatile gidecektik ben 1 test yaptım ve pozitif :))) hemen ablamı aradım kimseye söylemeyim dedim ama o hayır hemen eşine söyle dedi.o gün kadir gecesiydi ve eşimin dualarını etmesi gerekiyordu :Saruboceq: benim de onun da ayrı programı vardı iftarda da birlikte değildik.eve çağırdım iftardan yarım saat önce bi uğra dedim kırmadı geldi.kucağına oturdum bana işle ilgili bi şeyler anlatıyordu "hamileyim" dedim.ilk başta anlamadı lafına devam etti2-3 saniye sonra durdu "ne?" dedi.yüzündeki şaşkınlık harikaydı.nerden biliyorsun bana da göster filan dedi testi gösterdim.ve 10 dakika sonra ayrıldık.ertesi gün kan tahlili sonucunu arkadaşım telde söyelyince araba kullanıyodu ve araba öyle yalpalamaya başladı ki nerdeyse kaza yapacağız sakin ol dedim bir yerde durmak zorunda kaldık...
biraz uzun oldu.benim de çok hayalim vardı yemeğe çıkarız filan ama şartlar bunu gerektirdi...yine de çok güzeldiihihoyyyt

benim doğum günümdü bizim evde kutlayacaktık ama davet etmediğim o kadar çok kişi gelmişti ki evde 28 kişi falandık adım atacak yer yoktu :) pastayı kestik , herkes bana hediyemi verdi, açtım .ben de bebeğimin ilk ultrason resmini hediye paketi yapıp saklamıştım.buna en çok sevineceğini düşündüğüm kişiye kayınvalideme verdim hediye paketini.sonra açtı herkesin içinde.veeee ağlamaya başladı ...ben de baya duygulandım tabii ailemize bu şekilde duyurmuştuk...:emir_bebek: ne güzel bi gündü :))

Benim korunmayi biraktigim ilk ayimdi ve hic beklemiyordum ilk aydan hamile kalabilecegimi.Adetim 3 gun gecikti esime hicbirsey söylemiyodum tabi.Gittim 2 tane test aldim ilkinde hemen cizgi cikti ama elim ayagim titriyor esimde gece isten gelmis uyuyordu o saskinlikla esim uyurken uyan uyan ben hamileyim diye esimi salladigimi hatirliyorum.delikafadulden Esimde gozunun biri acik biri kapali bana bakiyo sanirim oda kendini ruyada saniyodu sonra ben birden hickira hickira aglamaya basladim esim hemen toparlanda oglusumuzda vardi tabi yanimizda ucumuz birbirimize sarildik ben hala agliyorum.Esimde beni öptü ve bu sefer kizimiz olucak insallah demisti.Bir tane oglumuz var birde kizimiz olsun cok istiyorum tabi önce saglikli :Saruboceq:
Suan 6 haftalik hamileyim hayirlisi rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah :Saruboceq:

kızlar çok güzel şeyler bulmuşsunuz bende hamile kalırsam uygulicam :)

eşim o gün şehir dışındaydı ve benim test yapmam yasaktı çünkü negatifi görüp çok üzülüyodum önce idrar da yaptım sonra doğru kan testine ikisinden de pozitif sonucu alınca emin olabildi,m.akşama eşim geldi bana kitap almış bi sınav için ben girmem bu sınava dedim niyeeeeeee dedi
giremem ben bu sınava dedim yine niyeeeeeeeeeeeeeeeeee
dedi
çünkü hamileyim dedim çok komik yine niyeeeeeeeeeeeeeeeeeee dedi
takıldı bikaç kez niye diye tekrarladı
şok oldu aşkım napsın aşılamalar ameliyat çok uğraştık çok
sonra bi tokat attım ve test sonucunu gösterdim bi süre sonra kendine geldi hala uçuyoruz sevinçten
Allah hepimizin bebişlerini korusun

amin canm amin.. opuyorumnanaktan Allah bizlere de o günleri tez zamanda göstersin inş. da şu sürpriz haberleri verelim :jeyyar:

Back
X