selam hamişler ve anneler =)
gebelik testinde ya da doktor kontrolünde eşleri yanında olmayanlar,hamile olduğunuzu öğrendikten sonra eşinize nasıl söylediniz ? bu güzel haber için herhangi bir hazırlık yaptınız mı? baba olacağını öğrendikten sonra nasıl bi tepki verdi
ben henüz evli değilim ama hamile oluşumdan şüphe edersem bunu eşime belli etmeden öğrenirim.. ve olumlu sonucu duyduğumdaaa
havalara uçtuktan sonra,hemen yemek hazırlığına girişirim.saçımı başımı toparlarım , en güzel cicilerimi giyerim ve romantik bi sofra hazırlarım iş dönüşü
.slow da bi müzik... karşıladığımda şaşırtırım her hareketimle. oda doğal olarak merak edicek,bugün özel bi gündü de ben mi bilmiyorum gibisinden.. :jeyyar: yemek bitene kadar hiç bişi söylemem.sonra dans ederiz..
artık söylemenin zamanı gelmiştir. en son tatlı gelicek ama gözlerini yum,çok özene bezene yaptım derim.. emziği bala batırıp ağzına sokuveririm :ecrin_bebek: delikafadulden..sonra şaşırıcak tabi noluyoruz fln diye.. tatlımı beğendin mi aşkım deyince anlar zaten :kedi: sonra bebeğimiz olacak aşkım diye bitiririm yemeği.sofrayı da zıplaya zıplaya toplar o haberden sonradelikafadulden

gebelik testinde ya da doktor kontrolünde eşleri yanında olmayanlar,hamile olduğunuzu öğrendikten sonra eşinize nasıl söylediniz ? bu güzel haber için herhangi bir hazırlık yaptınız mı? baba olacağını öğrendikten sonra nasıl bi tepki verdi

ben henüz evli değilim ama hamile oluşumdan şüphe edersem bunu eşime belli etmeden öğrenirim.. ve olumlu sonucu duyduğumdaaa

Son düzenleme: