hamile olduğunuzu öğrendiğinizde beta hcg niz kaçtı?buyrun paylaşalım..

selam arkadaşlar. allahım tüm anne adaylarının sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına almalarını nasip etsin bu güzel duyguyu her kadına yaşatsın inşallah. benim sat 22 nisan ve şu an 7+3 haftalık hamileyim. adetim geciktikten 1 gün sonra hcg değerim 782 çıkmıştı

selam arkadaşlar. allahım tüm anne adaylarının sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına almalarını nasip etsin bu güzel duyguyu her kadına yaşatsın inşallah. benim sat 22 nisan ve şu an 7+3 haftalık hamileyim. adetim geciktikten 1 gün sonra hcg değerim 782 çıkmıştı

allah tamamına erdirsin

Benim geç döllenmeydi.Adetlerim düzensizleşmişti,adetim geçti zannedip bhcg baktırdım 136,40 çıkmıştı, meğer henüz geçmemiş.
Geç yumurtlamaymış. Sonra katlandı hamdolsunki..

slmmmm kızlar o kadar heyecanlıyımki her konuya yorum yapmak geliyor içimden:) sattan 6 gün sonra beta hcg 1000 cıktı veee bide ne görelim yaramaz bebişim annesine tutunmuşşşşşş 3 ay korunmadım sonunda rabbim bebişimi verdi suan 10+4 olduk teyzeleri bakalım yaramaz bebişin cinsiyeti ne olacak cooook merak ediyorum umarım rabbim gönlümdekini hayırlısıyla verir sırf benim değil herkesin gönlündekini erir inş.

amin cnm..tamamına erdirsin inşallah.

slm kızlar adet gecikmesinden 5 gün sonra yaptırdım 920 çıktı inş çok düşük değildir zaten kananmam oldu azda olsa korkuyorum o yüzden

slm kızlar adet gecikmesinden 5 gün sonra yaptırdım 920 çıktı inş çok düşük değildir zaten kananmam oldu azda olsa korkuyorum o yüzden

cnm değerin bence normal ben adetimden 1 gün önce yaptırdım 129 çıktı....bence o senden gelen kan yerleşme kanaması olabilir...gene de kendine dikkat et.

ayyy cinsiyet beklemk çok heycanlı.önce allaha dua ediyorum yalwarıyorum eli ayağı düzgün olsun inşda hepimizinki öle olur ama çok merak ediyorum bende 10+1 deyim bugün

Selam kızlar. Benim de adetime 4 gun varken 34,4 cıktı. Adetim 2 gun gectiginde ise 605 cıktı. Suan 6+3 hamileyim. Allah herkese nasip etsin insallah.

slm anniş adayları benim sat17 nisan dı 25mys doktora çıktık 3100dü değerime göre kese gözükmeliydi ama gözükmedi 12 gün sonra değerim 15000e çıktı ama kesemiz gene yoktu renkli duplon da gördük kesemizi şimdi bebişte inş.. herkezin değerleri farklılaşabiliyor ama önemli olan hergün düzenli artıp kese ve sonrada bebişin gözüküp kalbinin duyulması

Maşallah hepinize.benim de 12. gün değerim 130 çıkmıştı sonra katlandı. şimdi ise kuzum yanmda mışıl mışıl uyuyor:) sağlıkla gelsin bebişleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…