ewt cnm sat 5 nisan 9+6 dayız bugün allahın izniyle sen ?
benim 4+2 haftalık hcg 129 olmuş şükür....14 mayıs son sat....cinsiyeti belli mi allah kucağına almayı nasip etsin.
cnm allah sabır versin......inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin,bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın
selam arkadaşlar. allahım tüm anne adaylarının sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına almalarını nasip etsin bu güzel duyguyu her kadına yaşatsın inşallah. benim sat 22 nisan ve şu an 7+3 haftalık hamileyim. adetim geciktikten 1 gün sonra hcg değerim 782 çıkmıştı
allah tamamına erdirsin
ilk tüp bebek denememde transferin 8.günü 133,79
10. günüde 379 çıkmıştı çok şükürrr
slmmmm kızlar o kadar heyecanlıyımki her konuya yorum yapmak geliyor içimden:) sattan 6 gün sonra beta hcg 1000 cıktı veee bide ne görelim yaramaz bebişim annesine tutunmuşşşşşş 3 ay korunmadım sonunda rabbim bebişimi verdi suan 10+4 olduk teyzeleri bakalım yaramaz bebişin cinsiyeti ne olacak cooook merak ediyorum umarım rabbim gönlümdekini hayırlısıyla verir sırf benim değil herkesin gönlündekini erir inş.
slm kızlar adet gecikmesinden 5 gün sonra yaptırdım 920 çıktı inş çok düşük değildir zaten kananmam oldu azda olsa korkuyorum o yüzden
slmmmm kızlar o kadar heyecanlıyımki her konuya yorum yapmak geliyor içimden:) sattan 6 gün sonra beta hcg 1000 cıktı veee bide ne görelim yaramaz bebişim annesine tutunmuşşşşşş 3 ay korunmadım sonunda rabbim bebişimi verdi suan 10+4 olduk teyzeleri bakalım yaramaz bebişin cinsiyeti ne olacak cooook merak ediyorum umarım rabbim gönlümdekini hayırlısıyla verir sırf benim değil herkesin gönlündekini erir inş.
Maşallah hepinize.benim de 12. gün değerim 130 çıkmıştı sonra katlandı. şimdi ise kuzum yanmda mışıl mışıl uyuyor:) sağlıkla gelsin bebişleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?