hamile olduğunuzu öğrendiğinizde beta hcg niz kaçtı?buyrun paylaşalım..

Adetime iki gün kala 45 çıktı. Beklenen adetim 2 gün gecikince tekrar yaptırdım. 260 çıktı. Geç döllenmeydi ama yine de adet günümden önce öğrenebilmiştim. Çok şükür şimdi sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.

cnm allah bağışlasın.tamamına erdirsin inşallah...cinsiyeti belli oldu mu?

cnm allah bağışlasın.tamamına erdirsin inşallah...cinsiyeti belli oldu mu?

%80 kız dedi doktorumuz. Haziran sonunda kesin olarak söylerim dedi. Allah nasip ederse kızımız geliyor gibi görünüyor. Rabbim tamamına erdirsin. Kucaklarımıza aldığımız, kokularını duyduğumuz günleri göstersin. Amin.

Aşılamanın 12.günü kanda baktırmıştım değer 5 gibi çok düşük bir rakamdı.Dr. negatif dedi.Sonra adet 6 gün gecikince şaşırdık dr. her ihtimale karşı tekrar baktır dedi.Vee 785 çıktı sonuç 5 haftalık hamileydim..İlk bakılan test yanlış bakılmış dedi dr.um yada belki de geç döllenme oldu bilmiyorum ..sonra herşey yolunda gitti şükür 2 hafta sonra kuzucuğumu kucağıma alacağım kısmetse Bebek isteyen herkese Allah nasip etsin ve bütün hamile arkadaşlara sağlıklı ve rahat bir hamilelik dilerim.

aminn cnm sanada inş hayırlı doğumlar ...

allah bizede o gebelik çizelgesinin sonuna sağlıkla gelmeyi nasip etsin inşallah....allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

reglimi 1 gün geçmiştiki betahcg 940 lardaydı.şimdi oğluşum 21 aylık:))) aşllahım herkesin gönlüne göre versin inş:))

benimde adetlerim düzensizdi çoğu zaman kendiliğinden olmuyordu çünkü yumurtlama sorunu yaşıyordum yumurtlama iğnesi yapılacaktı 2 aydır bir türlü kısmet olmadı birinde kist vardı doğum kontrol hapı kullandım geçen ay doktorum tatildeyim takip edemem dedi geçen hafta sürekli soğan kabuğu ve maydanoz kaynatıp içiyordum adetim sökülsün iğne için biran evvel doktora gideyim diye bide karnımda şişkinlik vardı 1 haftadır karın egzersizleri yapıyordum dün idrar testi yaptım anında iki çizgi çıktı inanmadım hemen gittim kan aldırdım değer 1352 çıktı son adetim 9 mayıstı fakat hiçmi hiç belirtim yok henüz ultrasona gidemedim inşallah pazartesi doktorumun uygun vakti olur sizce değer nasıl kızlar tabi ne zaman yumurtladım bilmiyorum ateş ölçmeme rağmen hiç bişe anlaşılmadı karnımdaki şişkinlikten başka hiç bir belirtim yok hafifte gaz sancısı gibi bişe var

canım hayırlısı olsun değerin maşallah çok güzel bende ilk 4haftalık ken neçok gaz sorunu yaşamıştım kocişe kusura bakma artık diyodum anlatamam durumu olurda okadar olmaz herhalde denecek kadardı bide sadece rüya görmeyen ben felaket rüya görür olmuştum

kızlar ben ogrendıgımde 10.312 cıktı sonra doktora gıttım 6+6 gunluk olması gerekıyor ama 4+4 gunlukle uyumlu 7 mm gebelık dedi 1 hafta beklıcez dedı cok uzuluyorum basına boyle bırsey gelen varmı kese cok küçük görünüyor büyürmü aceba

cnm bende bugün gittim.5 haftalık..hcg düzenli arttı..şuan 853...kese görülmedi...rahimin çevresinde 2 tane kistik bir görünüm vardı..acaba dış gebelik olabilir mi?çok korkuyorum..doktor çok deneyimsizdi...anlayamadı.:84::84::84::84:

canım ben yarın gidicem ınsallah büyümüştür kese cok korkuyorum Allah hakkımızda hayırlısını versın ınsallah senınkı kesın gec döllenmedir cunkı hcg degerın cok normal benımkı yuksek ıste

bende yarın gidicem cnm...inş ikimizde de sorun çıkmaz

ne yazıkkı kürtajla bebegımı aldılar anormal buyuyormus kesemde bozukmus hayırlısı olsun ınsallah mol gebelık olmasında baska bırsey ıstemıyorum sımdılık.

geçen perşembe öğrendim hamile olduğumu. 1046 çıkmıştı beta-hcg. doktor 4 haftalık dedi.
gün geçtikçe bu değer artacak deği mi arkadaşlar

Evet artacak.
Benim degerim 26ydi.
Deger dusuk gelmisti, 3 dis gebelik sonrasi beni korkutmustu ama duzenli artarak bana
"merhaba" dedi, cok sukur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…