hamile olduğunuzu öğrendiğinizde beta hcg niz kaçtı?buyrun paylaşalım..

kızlar, beklenen adet günümden 2 gün sonra değerim 362 çıktı, normalmi sizce??? 2 hafta sonra dr ultrasonda bakıcak

merhaba kızlar ben pazartesi doktora gittim ultrasonda baktı keseyi gördü sanırım geç döllenme olmuş o yüzden 6 haftalık değilde 4 haftalık göründü tabi keseden başka bişe belli olmadı henüz 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışına bakalım dedi ama ben dayanamıyorum 10 gün bekleyip gideceğim inşallah duyarım
ama nedense ben hiç bişe hissetmiyorum hamileliğe dair en ufak bi belirtim yok sizce bu normalmi boş gebelikten falan korkuyorum ama öyle olsa herhalde değerim düşük olurdu akıntı kanama gibi bi sorunumda yok

Canım baska bir doktora da git gorun derim ben sana. benim de 4 haftalık gorundu demisti doktor dusuk tehliken var demisti. ERtesi gun baska doktora gittim 5+2 haftalık gorunuyor dusuk tehlikesi de gorunmuyor dedi. Benim de kanamam ya da agrım yoktu oyle.

Eger ki gercekten 4 haftalık gorunuyorsa kalp atıslarını duymak icin 10 gun sonra gittiginde goremezsin. Cunku normalde 7 haftalıkken cok net gorunuyor bebek de kalp atısları da. Daha erken gidersen Alttan muayene edebilirler. Benden sana tavsiye..

selam kızlar

ben 2. aşılamamda hamile kaldım daha dogrusu dünb, kan testi yaptırdım degerlerim 52,55 cıktı
normal test günüm yarın yani 2 gün erken test yaptım
sizce degerlerim nasıl?
yarın tekrar bir test yaptıracagım kendı doktorumda, bakalım ne cıkacak....

Son düzenleme:

Son düzenleme:

merhaba öncelikle hayrı olsun inşallah sorunsuz kucağınıza alırsınız bebeğinizi, size bişey sorsam normal gebelikmi sizinki tüp bebek mi?

selam arkadaslarr
bugun tekrar bir test yaptırdım
ve sonuc 198,35 cıktı 2 günde hemen hemen 4 katına cıkmıs cok sevindimmmmmmm

arkadaşlar hepinize hayırlı geceler öncelikle.benim sorum şu ben 1 mayısta normal reglimi gördüm ve 26 mayısta lekelenme tarzında 3 gün süren bir dönem geçirdim.ve ben 20 mayısta evde gebelik testi yapmıştım ve ikinci çizgi silikte olsa belliydi ama 26 sında lekelenme olunca umudumu yitirdim.ve 20 haziranda adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım sonucum 118 di.
bu gün yani 30 haziranda tekrar kan testine gittim.sonucum 1500 ben kaç haftalık hamileyim bilmiyorum dr.cumartesi gidicem.ve ikiz gebelik olma ihtimali varmı???

mrb arkadaşlar hamile olduğumu dün öğrendim önce idrarda çıktı gidip kan werdim ve değerim 103.5 çıktı sat 2hazirandı sizce normal mi ????

mrb arkadaşlar hamile olduğumu dün öğrendim önce idrarda çıktı gidip kan werdim ve değerim 103.5 çıktı sat 2hazirandı sizce normal mi ????

benim 1 günlük gecikmeyle bthcg sonucum 135.1 di. yani senin sonucunda çok normal. ilerleyen günlerde yükselecektir. hayırlı olsun

benim 1 günlük gecikmeyle bthcg sonucum 135.1 di. yani senin sonucunda çok normal. ilerleyen günlerde yükselecektir. hayırlı olsun

çok saol canım arkadaşım RABBİM hepimize sağlıklı bi gebelik geçirmeyi ve MELEKLERİMİZİ sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .....
(AMİNNNNNNNNNNNN)

arkadaşlar birde öğrenmek istediğim bişey war hcg günlük mü katlanıyor yoksa 2 güne bi mi ????

cnm hayırlı uğurlu olsun hamilesin...o lekelenmede yerleşme kanamasıdır...ikiz mi bilememde...artık kese görülür ancak keseden bilebilirsin ikiz mi,tek mi olduğunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…