ne yazıkkı kürtajla bebegımı aldılar anormal buyuyormus kesemde bozukmus hayırlısı olsun ınsallah mol gebelık olmasında baska bırsey ıstemıyorum sımdılık.
merhaba kızlar ben pazartesi doktora gittim ultrasonda baktı keseyi gördü sanırım geç döllenme olmuş o yüzden 6 haftalık değilde 4 haftalık göründü tabi keseden başka bişe belli olmadı henüz 2 hafta sonra tekrar gel kalp atışına bakalım dedi ama ben dayanamıyorum 10 gün bekleyip gideceğim inşallah duyarım
ama nedense ben hiç bişe hissetmiyorum hamileliğe dair en ufak bi belirtim yok sizce bu normalmi boş gebelikten falan korkuyorum ama öyle olsa herhalde değerim düşük olurdu akıntı kanama gibi bi sorunumda yok
***************selam kızlar
ben 2. aşılamamda hamile kaldım daha dogrusu dünb, kan testi yaptırdım degerlerim 52,55 cıktı
normal test günüm yarın yani 2 gün erken test yaptım
sizce degerlerim nasıl?
yarın tekrar bir test yaptıracagım kendı doktorumda, bakalım ne cıkacak....
selam kızlar
ben 2. aşılamamda hamile kaldım daha dogrusu dünb, kan testi yaptırdım degerlerim 52,55 cıktı
sizce degerlerim nasıl?
Adetime iki gün kala 45 çıktı. Beklenen adetim 2 gün gecikince tekrar yaptırdım. 260 çıktı. Geç döllenmeydi ama yine de adet günümden önce öğrenebilmiştim. Çok şükür şimdi sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin.
Maşallah hepinize.benim de 12. gün değerim 130 çıkmıştı sonra katlandı. şimdi ise kuzum yanmda mışıl mışıl uyuyor:) sağlıkla gelsin bebişleriniz
selam kızlar
sizce degerlerim nasıl?
mrb arkadaşlar hamile olduğumu dün öğrendim önce idrarda çıktı gidip kan werdim ve değerim 103.5 çıktı sat 2hazirandı sizce normal mi ????
benim 1 günlük gecikmeyle bthcg sonucum 135.1 di. yani senin sonucunda çok normal. ilerleyen günlerde yükselecektir. hayırlı olsun
arkadaşlar hepinize hayırlı geceler öncelikle.benim sorum şu ben 1 mayısta normal reglimi gördüm ve 26 mayısta lekelenme tarzında 3 gün süren bir dönem geçirdim.ve ben 20 mayısta evde gebelik testi yapmıştım ve ikinci çizgi silikte olsa belliydi ama 26 sında lekelenme olunca umudumu yitirdim.ve 20 haziranda adetime 1 hafta kala kan testi yaptırdım sonucum 118 di.
bu gün yani 30 haziranda tekrar kan testine gittim.sonucum 1500 ben kaç haftalık hamileyim bilmiyorum dr.cumartesi gidicem.ve ikiz gebelik olma ihtimali varmı???
arkadaşlar birde öğrenmek istediğim bişey war hcg günlük mü katlanıyor yoksa 2 güne bi mi ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?