hamile olduğunuzu öğrendiğinizde beta hcg niz kaçtı?buyrun paylaşalım..

canım benim ben hamile kaldığımda değerim 28 di doktor bu ne ya diye önüme attı kağıdı hamilemisin değilmisin dedi çok bozulmuştum kötü kadın ne olacak sonra idrar tahlili yaptırmıştım 2.çizgi sadece benim görebileceğim kadar pembeydi kimse inanmadı hamile olduğuma ama ben inanıyordum sonuç olarakta 3 ay sonra oğlumu kucağıma aldım yani 20 den sonrası hamilelik belirtisi sadece erkenden yapınca testi değerler bukadar düşük çıkabiliyo

bende adetime 1 gün varken öğrenmiştim geçen hafta 169.5 ti değerim 2 gün sonra 426.5 bugün ise 1000.0 olmuş

Bende bugün öğrendimm.. Aşılamanın 15. günü. BHCG 340 çıktı. Bakalım doktorum iki gün sonra tekrar gel artıyormu bi bakalım dedi.

bende adetıme 4 gun varken meraktan yaptırdım 41.83 cıkmıstı :)

yaw kızlar korkmaya başladım ben adetime 4 gün kala 74.4 1 gün kala 427 idi adet günümden 1 gün sonrada 1200 çıkmıştı.ikiz falan değildir dimi yaw ama benim döllenme tarihim 16 haziran (1 kere kaza olduda ondan biliyom) normal mi sizce

cnm öncelikle hayırlı olsun...artışın normalin biraz üstünde...ancak ultrasyonla anlaşılabilir ikiz olup olmadığına...

valla gördük tekti ama dr bu ay 2. yumurtanında atıldığını bunun döllenip döllenmediğin belli olmadığını söledi o yüzden tırsıyorum

Son düzenleme:
benim adetimin ilk günü beta hcg 17 di adetimden 2 hafta geçti 15000 lere yükselmişti.2 günde 2 kat katlanacağını düşünürsek 5000 lerde olması falan gerekiyordu ama şaşırdım.doktorum iki tane mi kese var dedi usg de baktı diğeri damarınmış dedi.şimdi 11 haftalık hamileyim:) darısı isteyenlerin başına inş.

evde yaptığım testte 2.çizgi belli belirsiz bişeydi kan testi yaptırdım hemen 3+5 128.35 çıktı iki gün sonra bir daha kan testi yaptırdı doktor 245.4 çıktı yarın bidaha kan vericem malesef kese görünene kadar bu şekilde 2günde bir kan değerine bakılacak.Daha önce dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı küçükde olsa bir risk olduğu için doktor konrol altında olmamı istiyor kesemiz görünene kadar.......

Adetime 4 gün varken yaptırdım 41 idi şimdi 5 haftalık hamileyim daha baktirmadim

bende test yaptırdım 5.4 çıktı 5.00in üstü hamile sayılıyo ama 3 4 gün sonra tekrar yapalım dedi doktor acaba varmı yokmu çok merak ediyorumm acildeki dpktor tebrikler dedi ama kendi doktorum kesin konuştu yoktur dedi offf kafayı yicem günler geçmiyo sizce varmıdır bişey........:44:

Adetim 3 gün gecikmişti sadece 46 idi
Tabi çok taktım kafama o zamanlar ama bi sorun olmadı çok şükür şimdi 26 haftalık hamileyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…