Eee iki gündür kanama var mı yok mu ?Tam adet olmam gereken gün yani cuma günü kahverengi akıntı geldi. Azıcık değil pedi biraz dolduracak kadar.
Adet olmadım. Rahimin olduğu bölgede ağrı var ama fazla değil. Çok korkuyorum hamile kalma ihtimalim var mıdır? Kondom ile korunmuştuk, partnerim meni kondomdan taşmadı eminim diyor.
Kanama yok.Eee iki gündür kanama var mı yok mu ?
Gerçi üstüne görme diye de bişey var
Adette olsan gebe olabilirsin
Küçük kacak vardır bulaşmış olabilirKanama yok.
Meni bana bulaşmadan nasıl hamile kalabilirim ki? Böyle bir şey mümkün mü gerçekten?
Ne zaman beta hcg testi yaptırmam lazım?Küçük kacak vardır bulaşmış olabilir
Bazen meziden de bulaşıyor bu arada
Yani zevk suyundan
Bunlar düşük ihtimal tabi ama yaşanmış seyler
Yok kendini merdivenden falan yuvarlaman lazımNe zaman beta hcg testi yaptırmam lazım?
Rahimin olduğu bölgeye vursam düşük yapar mıyım?
İnsanlar dövülerek ölüyor, biliyor muydunuz acaba?Yok kendini merdivenden falan yuvarlaman lazım
Biliyorum da sizin konunuzla bunun alakası nedir?İnsanlar dövülerek ölüyor, biliyor muydunuz acaba?
Hayır yapmazsınNe zaman beta hcg testi yaptırmam lazım?
Rahimin olduğu bölgeye vursam düşük yapar mıyım?
Yani koskoca insanları öldüren bir şey küçücük yumurtayı niye öldüremesin?Biliyorum da sizin konunuzla bunun alakası nedir?
Gebelik olduğu ogrenilirse beni öldürürler mi demek istedi acaba minnosBiliyorum da sizin konunuzla bunun alakası nedir?
Onu koruyan bir kese varYani koskoca insanları öldüren bir şey küçücük yumurtayı niye öldüremesin?
Ya gözünü seveyim az mantıklı ol. O kadar kolay değil bu işler. Öyle bile olsa kürtaj denen bir şey var neden canını riske atıp böyle saçma sapan işlere kalkışıyosun?Yani koskoca insanları öldüren bir şey küçücük yumurtayı niye öldüremesin?
Kafaya bak yaYani koskoca insanları öldüren bir şey küçücük yumurtayı niye öldüremesin?
Troll bu yaAğırlık kaldırayım o zaman. Önce test yaptırmayı bekleyeyim de.
Neden?Troll bu ya
Dediklerinin mantıklı tek bir tarafı yok çünkü sjsjdjdNeden?
Korkuyorum, sence böyle bir durumda mantığımı ne kadar kullanabilirim?Dediklerinin mantıklı tek bir tarafı yok çünkü sjsjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?