Tamam bacım git kendini bi yerlerden at o zaman.Korkuyorum, sence böyle bir durumda mantığımı ne kadar kullanabilirim?
Sırtüstü düşersem?Tamam bacım git kendini bi yerlerden at o zaman.
Hahahahah güzel trollüyosun devam devam.Sırtüstü düşersem?
Ya siz herkesi aynı düşünme yetisinde mi sanıyorsunuz? Ne düşünüyorsam onu yazıyorum. Troll falan da değilim.Hahahahah güzel trollüyosun devam devam.
Banlanmadan bi şeyler daha yazda eğlenelim biraz daha sjsjsjs
Karnına neyle vuracaksin kürekle mi baltayla mıNe zaman beta hcg testi yaptırmam lazım?
Rahimin olduğu bölgeye vursam düşük yapar mıyım?
He iyi düşünme yetisi açısından benle aynı olmadığını kabul etmen güzel bakYa siz herkesi aynı düşünme yetisinde mi sanıyorsunuz? Ne düşünüyorsam onu yazıyorum. Troll falan da değilim.
Şaka mısın sen.valla bunları okurken kendimi bi dizide gibi sandım.hamileysen bebekten kurtuldun diyelim peki bunun hesabını nasıl vericeksin Allah'a.ben sırf hasta olduğum için mecbur kaldım bebeğimi aldırdım her gün vicdan azabı çekiyorum.sen nasıl rahat ediceksin.inşallah hamile değilsindir.ve bir daha böyle bi hata yapmazsın.Sırtüstü düşersem?
Ortada bebek yok. Zigot var eğer döllendiyse. Hücreyle nasıl bağ kurayım?Şaka mısın sen.valla bunları okurken kendimi bi dizide gibi sandım.hamileysen bebekten kurtuldun diyelim peki bunun hesabını nasıl vericeksin Allah'a.ben sırf hasta olduğum için mecbur kaldım bebeğimi aldırdım her gün vicdan azabı çekiyorum.sen nasıl rahat ediceksin.inşallah hamile değilsindir.ve bir daha böyle bi hata yapmazsın.
Sizin gibi biriyle diyalog kurmicam.mesaj yazdığıma pişman oldum.yinede şunu diyorum.inşallah doğru yolu bulursun.günahların tabikide beni ilgilendirmez.herkes yaptığının günahını çekicek.ama ben sizin gibi insanlar gördükçe peygamberimizin çok üzüldüğünü hissediyorum.RABBİM İNŞALLAH YANLIŞ YOLDA OLAN HERKESİ DOĞRU YOLA İLETİR.BU MÜBAREK GÜNLERDE.Ortada bebek yok. Zigot var eğer döllendiyse. Hücreyle nasıl bağ kurayım?
Benim günahlarımın sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum, dindar olsaydım zina yapmazdım zaten.
(bu mesaj huzursokak hanımla ilgili değil)Ortada bebek yok. Zigot var eğer döllendiyse. Hücreyle nasıl bağ kurayım?
Adette olsak gebe kalma durumu nasıl oluyor acaba şuan benim durumum böyle kistten şüpheleniyordum ama bu mümkün olabilir miEee iki gündür kanama var mı yok mu ?
Gerçi üstüne görme diye de bişey var
Adette olsan gebe olabilirsin
Neeee ben polikistik over olduğum halde hamile kalabilir miyimAdette olsak gebe kalma durumu nasıl oluyor acaba şuan benim durumum böyle kistten şüpheleniyordum ama bu mümkün olabilir mi
Arkadaşlar benim pelvik ultrasonda endometriyum kalınlığı 9 mm idi, beta hcg testine gerek yok değil mi?
Doktora sormak sonradan aklıma geldi ya
Polikistik over var bende ve 2 kere hamile kaldım .Neeee ben polikistik over olduğum halde hamile kalabilir miyim
ne gerizekalı insanlar var yani tanıdığınıza allahtan akıl diliyorum yazık çoook yazıkPolikistik over var bende ve 2 kere hamile kaldım .
Bir tanıdığımız vardi 4. Ye hamile kalınca düşürmek için sürekli zıplamış yüksek yerlerden defalarca atlamış karnına ağır yükler koymuş aklına gelebilecek her türlü şey işte ... Sonuç 18 yaşında şuan çok güzel bir kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?