Gebeliğe Hazırlık Hamile olma ihtimalim var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sırtüstü düşersem?
Şaka mısın sen.valla bunları okurken kendimi bi dizide gibi sandım.hamileysen bebekten kurtuldun diyelim peki bunun hesabını nasıl vericeksin Allah'a.ben sırf hasta olduğum için mecbur kaldım bebeğimi aldırdım her gün vicdan azabı çekiyorum.sen nasıl rahat ediceksin.inşallah hamile değilsindir.ve bir daha böyle bi hata yapmazsın.

Biz bebek hasretiyle yanıp tutuşurken, doktor doktor gezip her ay bin umutla beklerken insanların düşüncelerine bak hey allahım sen akıl fikir ver ya rabbim çok yazık...

Ortada bebek yok. Zigot var eğer döllendiyse. Hücreyle nasıl bağ kurayım?

Benim günahlarımın sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum, dindar olsaydım zina yapmazdım zaten.

Benim günahlarımın sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum, dindar olsaydım zina yapmazdım zaten.
Sizin gibi biriyle diyalog kurmicam.mesaj yazdığıma pişman oldum.yinede şunu diyorum.inşallah doğru yolu bulursun.günahların tabikide beni ilgilendirmez.herkes yaptığının günahını çekicek.ama ben sizin gibi insanlar gördükçe peygamberimizin çok üzüldüğünü hissediyorum.RABBİM İNŞALLAH YANLIŞ YOLDA OLAN HERKESİ DOĞRU YOLA İLETİR.BU MÜBAREK GÜNLERDE.

Son düzenleme:
(bu mesaj huzursokak hanımla ilgili değil)
Bu arada rahime gelirken zigot bölünüyormuş, yine cahil konumuna düştük iyi mi. Ben sayısalcı değilim, ortaokulda zigot-embriyo-fetüs-bebek diye öğrendik.

Kist var mı diye doktora gidicem, birçok risk faktörü var bende. Umarım hamile değilimdir.

Bugün doktora gittim ve bende polikistik over varmış.

Sonraki mesajdan şüphelendim neee

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim pelvik ultrasonda endometriyum kalınlığı 9 mm idi, beta hcg testine gerek yok değil mi?
Doktora sormak sonradan aklıma geldi ya

Neeee ben polikistik over olduğum halde hamile kalabilir miyim
Polikistik over var bende ve 2 kere hamile kaldım .

Bir tanıdığımız vardi 4. Ye hamile kalınca düşürmek için sürekli zıplamış yüksek yerlerden defalarca atlamış karnına ağır yükler koymuş aklına gelebilecek her türlü şey işte ... Sonuç 18 yaşında şuan çok güzel bir kız

ne gerizekalı insanlar var yani tanıdığınıza allahtan akıl diliyorum yazık çoook yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…