Hamile olmadan önce araba istemem?

Yakın zamanda evleniyorum kuzucum altın konusu hiç açılmadı. İstersem babam terliği ağzıma vurur zira altın konuşmadın dimi ayıp sakın diye tembihliyor adghhj nişanımda iki bilezik takıldı ama adghjj
Cok ayıp ne demek istemedim!! Ben bir villa, bir Porsche, kilom kadar altın ama o günkü kilom baz alındı bilerek kilo almıştım, istedim. Hepsini de taktılar böyle ben şıkkıdı şıkkıdı derken rüyamdan uyandımckvövkfkfkvkv

Cok ayıp ne demek istemedim!! Ben bir villa, bir Porsche, kilom kadar altın ama o günkü kilom baz alındı bilerek kilo almıştım, istedim. Hepsini de taktılar böyle ben şıkkıdı şıkkıdı derken rüyamdan uyandımckvövkfkfkvkv
Valla ya çok safım arabayı bile eşimin ailesinden istemedim babacığım rahat gelip gidelim diye size araba alacağım dedi halbuki bunu eşimin yapması gerek altıma range rower çekmesi gerek sonuçta altını haketmiyorum hıhhhh o kadar vizyonsuz muyum diyeceğim ama atanamamış özellerde sürünen metro kullanan biriyim ben şimdi nereye ağlayayım ne tarafıma bayılayım oy dağlar 😭😭 benim kilom kadar altın takılması gerekirken iç güveysi gibi koca alıyorum püğğğ

Sizin yaptığınızdan daha saçma değil. Yahu hamile kalınca niye kendinizi ilahlaştırıyosunuz bu kadar anlamadım gitti. Dünyada hamile kalan herkesin arabası mı var? Otobüse binemem, çalışamam, ay yürürken ayağıma taş değmesin, oturduğum yer pamuk olsun... 🤦‍♀️

Fake miş ama gerçekten bu kafada gelinler var. Baba evinde ağzı kokar paralı aileye geldi mi 'ben her şeyin en iyisine layığım tamammı?'diye daha ilk başlarda kendini rezil eder. Sonrada itinayla kalkan yeri indirilir. Çünkü aile ne kadar zenginse okaa uyanıktır. Bu gelinler laf yer iş yapar çocuk doğurur eli kolu altınla doludur ama çocuk bile o ailenindir mal da mülk de eşi de. Her fırsatta geldiği yer hatırlatılır. O da susar gününü bekler ama ömür bekler mi geçer gider. Asalaklar hani bir canlıya tutunur sessizce tüm ömrü o noktada geçer ya aynısının tıpkısı bir yaşam. Nerden mi biliyorum? Eczacı hanım gibi düşünen varsa gelsin son bekar kardeşe yapayım validem anlatsın.

Valla elimin ailesinin durumu çok çok iyi ama hiç sizin gibi düşünemedim eşim gidip ailesinden isteyebilir diye.Bence siz başkasının parasıyla araba almaya değil çocuk yapmamaya odaklanın

Valla ya çok safım arabayı bile eşimin ailesinden istemedim babacığım rahat gelip gidelim diye size araba alacağım dedi halbuki bunu eşimin yapması gerek altıma range rower çekmesi gerek sonuçta altını haketmiyorum hıhhhh o kadar vizyonsuz muyum diyeceğim ama atanamamış özellerde sürünen metro kullanan biriyim ben şimdi nereye ağlayayım ne tarafıma bayılayım oy dağlar 😭😭 benim kilom kadar altın takılması gerekirken iç güveysi gibi koca alıyorum püğğğ
Kaynanam domates kurutmus bana ayırmıs. Domates icin bile o kadar mahcup oldum ki ev araba alsa gurur yapar kabul etmezdim kesin hem saf hem enayiyim

İnsanın içinden gelecek. Ben 2 kez otobüse binmiştim, kaybolmuştum. Yeni evlendiğimiz dönemlerdi, farklı bir şehire geldik. Otobüsle eve dönerken kaybolmuştum. 1 ay geçti, eşim kendi arabası varken, bana da sürpriz yaparak gidip araba almıştı.

Merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?

Merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Araba alamazsan çocuk doğurmam der gibi olmuş. Ah şöyle kadın olamadık 🤣

Bizi bu hayatta üzerler reis 😶
Bu ayki mayışımlan kendime altın cartier aldım. Bizi anca biz deviririz koçum evellallah kimseye ihtiyacımız yok🤌🤌 kocalarımız haricsjjfgk canım kocam para vermese maasımın hepsini harcayamazdım tabikiside ❤️❤️

Ailedının durumu ıyı dıye dize arabamı hibe etsın .Şaka gibi ya .Çalışın alın bir zahmet

Bu ayki mayışımlan kendime altın cartier aldım. Bizi anca biz deviririz koçum evellallah kimseye ihtiyacımız yok🤌🤌 kocalarımız haricsjjfgk canım kocam para vermese maasımın hepsini harcayamazdım tabikiside ❤️❤️
Kaça aldın.İçi dolumu boş mu .Bende çivi aldım .Taksitim bıtsın cartıerde alıcam .Gulerek tak

Şöyle ki ben yakında eczanemi açıcam maaşım en az

eczacı olmam neden herkesi bu kadar ilgilendirdi daha doğrusu kıskandınız mı ? Evet eczane açınca en az 30 bin kazanıcam hepinizden daha iyi bir hayatım olucak
Sizin gelinime de oğluma da kızıma da mal marlıklarımdan esirgemiycem burda bana karşı yazan herkes asıl paragöz insanlar sizsiniz. Kendi kanınızdan kendi çocuğunuzdan malınızı esirgiyosunuz. Allah sizlere akıl fikir versin. Böyle anne baba olmaz olsun.
Sizin aileniz ne yaptı size onu merak ettim. Sizi çok seven kendini evladına adayan aileniz bekarliginizda altınıza araba çekmesi lazım sizin düşüncenize göre. Sizinkiler bencil bir aile değil ya. Esinizin ailesi zengin diye herseyi bekliyorsunuz. Yazık ya. Hazır keseden yiyelim olmuuo hep. Onlar esinizi büyüttü o yasa getirdi. Daha görevleri ve yükümlülükleri yok. Esiniz iyi bir işi ve hayat satndarti yoksa evlenmeyecekti. Ailesine güvenip evlenince böyle oluyor. Bunun sonucunda elini ailesine açan adam kolay kolay rest çekemez ailesine. Bir rest çeksin akan para durur.

Back
X