Hamile olmadan önce araba istemem?

Kınamayın kadını. Siz de aynı durumu yaşasanız ne hissederdiniz ?
Yok yok kınamadım.
Şimdi benim eşinin ailesi fakir olduğu için konu sahibini anlamam mümkün değil.
Belki de kıskandığımdan böyle yazıyorumdur, ona birşey diyemeyeceğim.
Sonuçta tükkan açınca 30 bin gelir garantisi olan bir mesleğim bile yok. :KK43:
Ama işte arabam var, onunla teselli bulabilirim 🤗

Vayyy beeee biz de dogurduk 37.haftaya kadar mugladan gokovaya her gün okula otobüsle gittim geldim de bi süründüm demedim kendine değer vermek bu olsa gerek

Bazı kadınlar anasının karnından piremses doğuyor ama evlenince akıllarına geliyor 😂
En güzeli bu işte. emek vermek üretmek haketmek kadar güzeli var mı?

Merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Bana göre çocuk sahibi olacak yetkinliğe ulaşmış biri kendi ihtiyaçlarını kendi karşılayacak yetkinliğe de ulaşmıştır.

Hatun sanırım fake, başka üyelikle gelip açtığı konu :

Kendilerine harcasınlar tabiki de . Ama fazla olanları elde tutmanın ne manası var. İki tane evi varsa birini satabilir. Birinde zaten oturuyo diğerini satsın.
Aç mısınız açıkta mısınız adam niye çalışıp didindigi evi senin için satsın hastalık var kaza var bela var zor zamanlar var adam niye satsın yahu sen kocanla ye diye adam emeğini size mi sunsun.

Keske aydinlanmayi baska konularda yasasaymis :D

Amaç ne ki?

Minnoş kalbim çıt :(

Bazı kadınlar anasının karnından piremses doğuyor ama evlenince akıllarına geliyor 😂
En güzeli bu işte. emek vermek üretmek haketmek kadar güzeli var mı?
Aynen bak yemin ederim ne bi gün of dedim ne bi gün nazlanip rapor aldım millet bildiğin prenses bazen var ya marmaris arabaları dolu olurdu ben hamile halimle ayakta giderdim insanlar da bi garipti insan hamile kadına yer vermez mi o da ayrı bi konu

Aynen katılıyorum, mesleğim yok çalışmıyorum bu benim seçimimdi eşim de itiraz etmedi, 27 yıllık gelinim ev araba şöyle dursun toplu iğne bile istemedim, yapı olarak da istemeyi sevmem, illa kendi göbeğimi kendim keseceğim.

Zorunlu haller müstesna, çalışırsınız maaşınız bakıcı vb yetmez annenize kayınvalidenize rica edersiniz bebeğinize bakarlar ama onlar anneanne/babaanne isteseler de istemeseler de bakacaklar ne için varlar derseniz orada bir durun derim, hiç de bakmak zorunda değilim, evladıma yeterince bakmışım o da kendi evladına baksın.

Valla ben size bir şey diyeyim mi? Her evlat için demiyorum ama anne babasının, kayınvalide kayınpederinin malının hesabını yapanlar anne babalarını ele güne muhtaç hale getiriyorlar.
Böyle ev de ev diye tutturanlar vardı, adamcağız evi oğlanların üzerine yapayım da bari sussunlar deyip tapuyu devrettiği gün kapı önünde buldu kendini, evin amma kıymetli evladınım, gelininim, damadınım diyenler sebebiyle de kaç tanıdığımın evi gitti, biri haczedildi mahkeme kararıyla yok pahasına satıldı, diğeri hacizli, ha satıldı ha satılacak.

Büyük konuşmaktan çok korkarım, büyük konuşmayayım lakin malımı mülkümü Allah muhafaza evladımın hastalığı olur vs o zaman gözüm görmez her şeyimi satar çocuğum için harcarım ama ben sağken al ben yemedim sen ye de demem, ölünce zaten her şey çocukların, kimsenin kefeninin cebi yok lakin bıraksınlar da kendi yaptığımız malların sefasını sürelim ölmeden.

anneannemin kız kardeşi ve kocası tam da bu şekilde oğulları tarafından sokakta bırakıldılar.
kendileri kirada yan daireyi satın alıp oğluna verdi adam. oğluda siz burada oturun yoksa asla almam diye diretti. satın aldıkları eve geçtiler.
6 ay geçmeden oğlu karısının üzerine yaptı daireyi.
kadın da satıcam diye tutturdu.
sizi başka bir yere kiraya çıkarıcam kirasını taşınma masrafını ben vericem dedi, evi tuttular taşınacakları gün oğulları telefonlarını açmadı.
sokakta kaldılar.

anneannemin kız kardeşi ve kocası tam da bu şekilde oğulları tarafından sokakta bırakıldılar.
kendileri kirada yan daireyi satın alıp oğluna verdi adam. oğluda siz burada oturun yoksa asla almam diye diretti. satın aldıkları eve geçtiler.
sizi başka bir yere kiraya çıkarıcam kirasını taşınma masrafını ben vericem dedi, evi tuttular taşınacakları gün oğulları telefonlarını açmadı.
sokakta kaldılar.
Keşke sen fake olsan Astro :KK70: Bu nasıl vicdansız bir durum gelin neyse de evlat nasıl yapabiliyor aklım almıyor.

sokakta kaldılar.
Maalesef var böyle evlatlar, kendi karakterleri oturmamış eşleri ne derse yapan kadın ve erkekler mevcut.
Eskiden dedeme kızardım, adam ben ölmeden kimseye malımı dağıtmam, ben ölünce ne haliniz varsa görün derdi çünkü, valla çevrede evlatları gelinleri damatları tarafından malının kavgasına düşülmüş insanları gördükçe rahmetli dedem akıllı adammış diyorum.

Allah herkese vicdan versin, evladın da hayırlısını ve vicdanlısını nasip etsin, anne babasının ömrünü çürütüp sokaklarda kalmalarına neden olacaksa evlat da olmayıversin.

El acıyıp evladın acımayınca yıkılıyorsun çünkü.

Kendi arabamı kendim aldım (üstelik bekarken) pişman değilim. Naçizane tavsiyem sizde çalışın bir işe girin öncelikle ve eşinizle omuz omuza verip bir araba alın. Bunu hamile kalmak için öne sürmeyin. Bakın şunu bir nebze anlayabiliyorum hamilelik çok zor ve her an her şeyin olabileceği bir süreç araba şart mı evet. Sadece araba almaya eşiniz ya da ailesi mecbur değil. Birlikte yapın.

Bütün derdiniz maddi kökenli ve Eşinizin ailesinden beklenti üzerine kurulu.
Allah eşinize sabır versin.

Dış minnaklar Kk kadınlarını birbirine düşürmeye çalışıyor. 😱 Bence sıradaki hedefi de başka üyelikle "Linçliyorlar" temalı başlık açmak olabilir.

Back
X