- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
- Konu Sahibi hayatagaci94
Çalışalım birikim yapalım çocuğu sonra yaparız diyecek sandım.
Kayınpederi yolmakmış amaç .
Kayınpederi yolmakmış amaç .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürünün . Otobüse dolmuşa herkes biniyor bu sürünmek mı adamı zorluyorsunuz niye borç alsın . Bune saçmalıkMerhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Nasıl yani? Eşiniz çalıştığı maaşı ailesine mi veriyor? Ona göre yorum yapacağım.Hayır. Eğer anne babaysan o çocuk otobüslerde geziyo sen arabayla. O çocuk kirada oturuyo senin dört tane evin varsa sen anne baba olmamalısın haketmiyosun . Zaten bunu yapan insanlar hep mutsuz olurlar benim eşimin anne babası da öyle hep mutsuzlar herşeyleri var niye çünkü çocuklarının haklarına giriyolar. Çocuk çalışırken maaşı alıp yiyolar ama birşey vermek yok.
Uff bu benKaynanam domates kurutmus bana ayırmıs. Domates icin bile o kadar mahcup oldum ki ev araba alsa gurur yapar kabul etmezdim kesin hem saf hem enayiyim
Hahshdhdjd aynen. Ben kuruturum anne gerek yoktu diyorum ama asla kurutmam kim uğraşacakUff bu ben
Sebze ayırır bazen bizimki ben yalvar yakar ikna etmeye çalışırım bizde var sen kendin kullan diye
Ki evde olmaz asla
Sevdiğim bi yemeği filan yapar da yemeğe çağırırsa içimden gözlerim doluyor![]()
Vay vay bacım sen akıllısın biz safmışız 9 ay metroyla gittim geldim doktor kontrolüne hemde koronanın en caf caflı zamanındaMerhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Vay vay bacım sen akıllısın biz safmışız 9 ay metroyla gittim geldim doktor kontrolüne hemde koronanın en caf caflı zamanında