Hamile olmadan önce araba istemem?

Merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Sürünün . Otobüse dolmuşa herkes biniyor bu sürünmek mı adamı zorluyorsunuz niye borç alsın . Bune saçmalık

Canım benim bu kadar premses olma yaa ... Incilerin dökülmez bin otobüse dolmuşa herkes anasının karnında 4 teker üstünde doğmadı . Bu yeni gelinlerde böyle bir algı var ? Madem çok istiyorsunuz kendiniz çalışın alın ? Cevremde aynı tür çok var anlayış gösteremiyorum maalesef .... sinsi sinsi oda benim şuda benim olsun yok yyyeeaaa . Popo altına özel kuş tüyü de koysunlar 🥰 mazallah birşey olur premses :KK51: ben mı herşeye olur binerim ederim yaparım gözüyle bakıyorum saf mıyım salak mı? Yoksa millet mı sıkıntılı ah nolacaksiniz boöyle premsescikler :işsiz: koca evinde bir hâller oluyor herkese vay vay vaaayyss

Hayır. Eğer anne babaysan o çocuk otobüslerde geziyo sen arabayla. O çocuk kirada oturuyo senin dört tane evin varsa sen anne baba olmamalısın haketmiyosun . Zaten bunu yapan insanlar hep mutsuz olurlar benim eşimin anne babası da öyle hep mutsuzlar herşeyleri var niye çünkü çocuklarının haklarına giriyolar. Çocuk çalışırken maaşı alıp yiyolar ama birşey vermek yok.
Nasıl yani? Eşiniz çalıştığı maaşı ailesine mi veriyor? Ona göre yorum yapacağım.

Yoksa kayınbabanız yada kayınanneniz kendisi çalışmış etmiş birikim yapmış mallarını istedikleri gibi kullanabilirler. İster on tane evi olur ister beş tane arabası. Kendi yaptıkları birikim de size bağış yapmak yardım etmek zorunda değiller. Ayrıca hele ki bu anne baba hayattayken henüz vefat bile etmemişken bu kadar mal kıyasını yapmanız çok çirkin bir davranış.

Kaynanam domates kurutmus bana ayırmıs. Domates icin bile o kadar mahcup oldum ki ev araba alsa gurur yapar kabul etmezdim kesin hem saf hem enayiyim
Uff bu ben
Sebze ayırır bazen bizimki ben yalvar yakar ikna etmeye çalışırım bizde var sen kendin kullan diye
Ki evde olmaz asla 😂
Sevdiğim bi yemeği filan yapar da yemeğe çağırırsa içimden gözlerim doluyor 😂😂😂

Uff bu ben
Sebze ayırır bazen bizimki ben yalvar yakar ikna etmeye çalışırım bizde var sen kendin kullan diye
Ki evde olmaz asla 😂
Sevdiğim bi yemeği filan yapar da yemeğe çağırırsa içimden gözlerim doluyor 😂😂😂
Hahshdhdjd aynen. Ben kuruturum anne gerek yoktu diyorum ama asla kurutmam kim uğraşacak😆 sevdiğim bir sos var, oraya gidince yapmış kavanoza koyup biz eve dönerken vermişti evde yersin diye. Cok mahcup oldum ben de hosluk olsun diye dogal sabunlar götürdüm😅 dünya enayi kalpler icin cehennemdir… pardon hassas kalpler 💞

Merhaba. Size danışmak istediğim bir konu var. Ben iki yıllık evliyim. Eşim çalışıyo ben de çalışmaya başlıycam. İstanbulda oturuyorum.Eşim çocuk istiyo ben de ilk önce araba alalım daha iyi olur çünkü ben bir yere giderken otobüsle hamile hamile nasıl gidicem dedim. O da sen bana şart koşuyosun dedi. Buna sinirlendi bağırdı falan. Eşimin ailesinin durumu iyi onlardan para isteyebilir ama istemiyo araba için. Benim böyle ortalıkta otobüslerde sürünmemi istiyo hamileyken bi de korono döneminde. Sizce bu yaptığı çok saçma değil mi?
Vay vay bacım sen akıllısın biz safmışız 9 ay metroyla gittim geldim doktor kontrolüne hemde koronanın en caf caflı zamanında

Dalga geçiyorsunuz sanırım. Çalışın arabanızı alın ve adamın özellikle de durumu iyi olan ailesinin yakasından düşün!

Sizin tutumunuz çok saçma Oldu Hamile Olcan diye altına uçak çekelim.

Pardon da tek arabası olmayıp hamile kalacak olan siz değilsiniz otobüslerde gidemezmişsiniz falan filan. İyi de şu anda bir işiniz yok olacağıda belli değil sizin daha ortada bile olmayan işinize otobüsle gidemezsiniz diye niye araba alınsın..o kadar hamilenin canı yok biz siz misiniz prenses ne akıllısınız çocuk yaparım bir şartla araba alırsan vay be..9 ay çocuk taşıyacaksın diye araba almak o kadar hamile var korona da toplu taşımaya biniyor bir de ailesinin durumu iyi bana araba alsınlar sizin aileniz alsın o zaman..bende çocuk doğudum kp durumu da çok iyiydi valla bişey istemedim

Vay vay bacım sen akıllısın biz safmışız 9 ay metroyla gittim geldim doktor kontrolüne hemde koronanın en caf caflı zamanında

Aynen öyle galiba bizler değişik gruptaniz . :KK53: kimseye minnet etmeden hallediyoruz herşeyi . :işsiz: yada bizim canımız can değil prenses mı değiliz anlayamadım ki :halay:

Back
X