Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

bende öyleyim valal duramıyorum artık merak ediyorum acaba kızlar ne yazmışlar diye bide güzel ahberlerini alsak rahatlıcam kızlar kulübümü oda güzel

kızlar ya banamı okucanız ikinci
beni sona atın benim bir tane çocğum var ben sondada olsam olur
aslanım canım başka bir arkadaşı koy ikinci sıraya

kızlar ya banamı okucanız ikinci
beni sona atın benim bir tane çocğum var ben sondada olsam olur
aslanım canım başka bir arkadaşı koy ikinci sıraya

niye tatlım tamam o zaman sen bilrisin duruşah olsun sırada o va çünkü

ben okuyum hafta sonu alcam tekrar hilalcım yasin ok

tamam tatlım ancak 2 güne kadar bitirilrer arkadaşlar

bencede duruşah olsun
benimkini aşılamamın olcağı hafta okuyalım olurmu :26:

41yasin okunacak arkadaşlar;

tben
duruşah
aslan
mirage
miracle07
turlik
zuhale
havalıkız
ronya

41 yasin için okunayak adaylar

tben için;

tben..................... 5 tane
ronya.................... 5 tane
duruşah................. 5 tane
aslan.................... 6 tane
mirage................. 5 tane(yasini bitirdi)
miracle07............ 5 tane
turlik....................5 tane
zuhale ..................5 tane

duruşah için;

havalıkız..........5 tane

Son düzenleme:
bende 5 okurum gene peki 1 er haftaya okumuyczmı nasıl yarlıyosunuz :26: neyse okunur basit de cumaya kadar ikimize okuyalım o zaman

bende 5 okurum gene peki 1 er haftaya okumuyczmı nasıl yarlıyosunuz :26: neyse okunur basit de cumaya kadar ikimize okuyalım o zaman
tatlım herkese 1 er hafta uzun olmazmı 5 tane yasin 2 günde okunur zaten öyle olsa 3 ayda ancak biter o yüzden senden sonra sırada kim varsa ona okuyalım 5 gün yetmezmi herkese yasin okumak için 1 hafta fazla demi

tatlım herkese 1 er hafta uzun olmazmı 5 tane yasin 2 günde okunur zaten öyle olsa 3 ayda ancak biter o yüzden senden sonra sırada kim varsa ona okuyalım 5 gün yetmezmi herkese yasin okumak için 1 hafta fazla demi
tmm bencede yasin okunur hızlı duruşahıda bu cumaya yetiştirelim okurzzz ben 1 seferde okurum 1 saatte 10 tane okurum sroun değil tmm cnm öyle yapalım

ben başka arkadaşlarımlada okuyorum dua ondan dedim canımcım ama olsun sorun değil okuruz allahım kabul etsinde inşallahhh

tmm bencede yasin okunur hızlı duruşahıda bu cumaya yetiştirelim okurzzz ben 1 seferde okurum 1 saatte 10 tane okurum sroun değil tmm cnm öyle yapalım

ben başka arkadaşlarımlada okuyorum dua ondan dedim canımcım ama olsun sorun değil okuruz allahım kabul etsinde inşallahhh

tamam tatlım 5 günde bitiriz Allah kolaylık versin okuruz

cnm inş bebiş haberini alırız senden de

allah razı olsun canım inşallah..

melecim eşinin sperm sayısı iyiymiş
canım senin yumurtlamandamı sorun vardı
bide doktor sizden rahim filmi istedimi
genelde aşılama öncesi istiyorlarmış

rahim filmi çektirdim kızıma hamile kalmadan valla sorun yumurtam çatlıyor ama ulaşmıyor canımbenim hayırlısı artık..

canım hemen banyo yapma biraz dha dur gece yap banyonu ben yapmıyorum hemen

yani doğru 1 sene geçmesi lazım sorun yoksa ikinizde sabırlı olun inş. bebğiniz müjdeler size geldiğini

doktoruma sordum yapabilirsin dedi sadece oraya su tutma dedi namazım geçiyor hilalcım abdest aldım zaten 5 dakika sürmedi ..

melek bende dicektim hemen banyo olma
biliyorsun banyo iyi gelmiyor
hele özellikle sıcak banyo zararlı

ronyacım hemen yaptım çıktım şimdi dinlenme zamanı

melekcim eşinin sperm değerleri gayet iyi hiç kafana takma bence inş. olur bu kez

hayırlısı allahım nasip eder inşallah sendemi 15 gün yapıcaksın testi inşallah seninkide gelir canım benim

sagol kankim allah razı olsun evet birkaç gün yatıp dinlenicem yemeklerim hazır depoladım dün eşim baksın artık bana dimi ama
hilalcım kasık agrın varmı bende var özelliklede ayaga kalkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…