bugün cuma ve ben cuma günlerini hafta sonu olmasından ziyade okulun son günü olması sebebiyle pek bi severim ve her cuma okuldan gelir gelmez temizlik yaparım dip köşe ama bugün eve geldim kendimi bilgisayarın başına zor attım.bakalım bizim kızlar neler kaynatmış diye.arada sırada okulda da çaktırmadan açıp kontrol ediyorum ama çocuklarla olmuyo.evde kıyamet kopuyo bilgisayar kavgası aldı başını gidiyooo korkarım yakında bilgisayar ikiye ayrılacak...bide benim koca sitenin adını bi türlü doğru söyleyemio....kızlar kulübü
kızlar ya banamı okucanız ikinci
beni sona atın benim bir tane çocğum var ben sondada olsam olur
aslanım canım başka bir arkadaşı koy ikinci sıraya
ben okuyum hafta sonu alcam tekrar hilalcım yasin ok
cumaya kadar dimi cuma bitince diğermi :26:niye tatlım tamam o zaman sen bilrisin duruşah olsun sırada o va çünkü
tamam tatlım ancak 2 güne kadar bitirilrer arkadaşlar
benden 5 tane olsun duruşuma
kızlar ben çıktım mesai bitti
akşama uğrarım
tatlım herkese 1 er hafta uzun olmazmı 5 tane yasin 2 günde okunur zaten öyle olsa 3 ayda ancak biter o yüzden senden sonra sırada kim varsa ona okuyalım 5 gün yetmezmi herkese yasin okumak için 1 hafta fazla demibende 5 okurum gene peki 1 er haftaya okumuyczmı nasıl yarlıyosunuz :26: neyse okunur basit de cumaya kadar ikimize okuyalım o zaman
tmm bencede yasin okunur hızlı duruşahıda bu cumaya yetiştirelim okurzzztatlım herkese 1 er hafta uzun olmazmı 5 tane yasin 2 günde okunur zaten öyle olsa 3 ayda ancak biter o yüzden senden sonra sırada kim varsa ona okuyalım 5 gün yetmezmi herkese yasin okumak için 1 hafta fazla demi
tmm bencede yasin okunur hızlı duruşahıda bu cumaya yetiştirelim okurzzzben 1 seferde okurum 1 saatte 10 tane okurum sroun değil tmm cnm öyle yapalım
ben başka arkadaşlarımlada okuyorum dua ondan dedim canımcım ama olsun sorun değil okuruz allahım kabul etsinde inşallahhh
tamam tatlım 5 günde bitiriz Allah kolaylık versin okuruz
cnm inş bebiş haberini alırız senden de
melecim eşinin sperm sayısı iyiymiş
canım senin yumurtlamandamı sorun vardı
bide doktor sizden rahim filmi istedimi
genelde aşılama öncesi istiyorlarmış
canım hemen banyo yapma biraz dha dur gece yap banyonu ben yapmıyorum hemen
yani doğru 1 sene geçmesi lazım sorun yoksa ikinizde sabırlı olun inş. bebğiniz müjdeler size geldiğini
melek bende dicektim hemen banyo olma
biliyorsun banyo iyi gelmiyor
hele özellikle sıcak banyo zararlı
melekcim eşinin sperm değerleri gayet iyi hiç kafana takma bence inş. olur bu kez
inş hakkınızda hayırlısı olur
Allah yardımcınız olsun
canıım çok şükür atlatmışsın bitanem... Acı duymadığna çok sevindim...
Canım güzel güzel dinlen biatnem ne olur dikkat et kendine canım
seninki de hayorlısı olsun canım..
Bebeğim uyandı hiç nefes aldırmıyor bu kız bana:)))). 2 kelimeyi bir arya getirip yazana kadar hemen ağlıyor canım kızım.. Sonra yine uğrarım inş...
Inş güzel haberlerinizi bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?