Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

ben dinlenmeye çekiliyorum hilalcım bence sende dinlenmelisin çok pc takılma bizim bebişler nazlı biliyorsun arkadaşım..

yemekti çay faslıydı derken ancak kapabildim bilgisayarı.Allah tan dizisi başladı da öyle verdi bilgisayarı benim koca

geniş aileyi izliyo tatlım.Neyse ki ben o diziden nefret ediyorum da bahaneyle bilgisayarı kapıveriyorum

geniş aileyi izliyo tatlım.Neyse ki ben o diziden nefret ediyorum da bahaneyle bilgisayarı kapıveriyorum

ayy bende sevmiyom
orda bi kadın varya izdivaçı sunan onu her gördüğümde oynadığı tavuk reklamı aklıma geliyor
tuhaf tuhaf gülüyodu ya hatırladınmı

ayy bende sevmiyom
orda bi kadın varya izdivaçı sunan onu her gördüğümde oynadığı tavuk reklamı aklıma geliyor
tuhaf tuhaf gülüyodu ya hatırladınmı
zaten bende sırf o kadın yüzünden nefret ettim diziden.reklamı da hatırlıyorum sevmediğim iki koca ağızlı kadın

yalnızlık saatleri başlamak üzere.benim kocacık 1 saat sonra işe gidicek.moralim bozuk...yalnız kalmak istemiyorum yaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Hilalcim ve Feyza cım aşılamalarıız güzel güzel bebişlerle sonuçlansın inşallah AMİN.

sen bilrisin canım ben yeni abdestimi aldım biraz dinlendim yine geldim :)

ben dinlenmeye çekiliyorum hilalcım bence sende dinlenmelisin çok pc takılma bizim bebişler nazlı biliyorsun arkadaşım..

nazlılarki nasıl nazlılar yok ahdım var o doğsun yalancıktanda olsa bir tane poposuna vurucam yeter çektiridği bana :)) dinlendim canım daha yeni banyo yaptım geldim

nasıl yani
hoşbulduk ronyacımda yanlış anlamadım dimi bana dedin

hoşgeldin mericim kendini anlat bize

Hilalcim ve Feyza cım aşılamalarıız güzel güzel bebişlerle sonuçlansın inşallah AMİN.

teşekkürler tatlım saol inş. valla bakalım artık tek hedefim tüpbebek :) sen ne yaptın tüpbebk tedavin başladımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…