yemekti çay faslıydı derken ancak kapabildim bilgisayarı.Allah tan dizisi başladı da öyle verdi bilgisayarı benim koca
geniş aileyi izliyo tatlım.Neyse ki ben o diziden nefret ediyorum da bahaneyle bilgisayarı kapıveriyorum
zaten bende sırf o kadın yüzünden nefret ettim diziden.reklamı da hatırlıyorum sevmediğim iki koca ağızlı kadınayy bende sevmiyom
orda bi kadın varya izdivaçı sunan onu her gördüğümde oynadığı tavuk reklamı aklıma geliyor
tuhaf tuhaf gülüyodu ya hatırladınmı
zaten bende sırf o kadın yüzünden nefret ettim diziden.reklamı da hatırlıyorum sevmediğim iki koca ağızlı kadın
meri hoşgeldin tatlım
allah razı olsun canım inşallah..
rahim filmi çektirdim kızıma hamile kalmadan valla sorun yumurtam çatlıyor ama ulaşmıyor canımbenim hayırlısı artık..
doktoruma sordum yapabilirsin dedi sadece oraya su tutma dedi namazım geçiyor hilalcım abdest aldım zaten 5 dakika sürmedi ..
ronyacım hemen yaptım çıktım şimdi dinlenme zamanı
hayırlısı allahım nasip eder inşallah sendemi 15 gün yapıcaksın testi inşallah seninkide gelir canım benim
sagol kankim allah razı olsun evet birkaç gün yatıp dinlenicem yemeklerim hazır depoladım dün eşim baksın artık bana dimi ama
hilalcım kasık agrın varmı bende var özelliklede ayaga kalkınca
ben dinlenmeye çekiliyorum hilalcım bence sende dinlenmelisin çok pc takılma bizim bebişler nazlı biliyorsun arkadaşım..
nasıl yani
hoşbulduk ronyacımda yanlış anlamadım dimi bana dedin
Hilalcim ve Feyza cım aşılamalarıız güzel güzel bebişlerle sonuçlansın inşallah AMİN.
nasıl yani
hoşbulduk ronyacımda yanlış anlamadım dimi bana dedin
anladım canım bilmiyodum bensana dedim canım
sen adını aşağıda gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?