Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

tamamcanım duruşahta sıra seninkini bitirelim hemen bu hafta içinde.

geçmiş olsun duruşahcım Allah acil şifalar versin dedene çok üzüldüm tamam okuyabilceğin kadar oku gerisini bizlerde okuruz
sırayı neye göre yaptınız..beklenen adet tarihine göreyse eğer benim yumurtlamaya göre benim beklenenim 15 aralık..benden önce bekleyen varsa sıramı o kişiye verin...

sırayı neye göre yaptınız..beklenen adet tarihine göreyse eğer benim yumurtlamaya göre benim beklenenim 15 aralık..benden önce bekleyen varsa sıramı o kişiye verin...

bilmiyorumki tatlım kızlar bişey demedi ben yumurtalma günümü geçirdim söylemdiler o yüzden sırayla gidiyoruz artık

kızlar ben bu akşam okucam yasinimi Allah kabu ederse
yarın haber veririm aslanım
belki bugün 5 yarın 5 yaparım

moralim çok bozuk kızlar...
beklenmeyen adet tarihimi 21 aralık olarak hesaplamıştım.sat ım 16 kasımdı ama ben tam 20 gün sonra bugün adet oldum.tam olarak adet gibi değil de kahverengi lekelenme...bebiş yine kaldı başka bahara

kıyamam cnm yerleşme olmasın :26:

.......................................................

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız
ben bugün çok mutluyum eşimin değerleri istediğimiz seviyeye ulaşmış
ancak hala lökosit gitmemiş yine ilaç içicek ve lökosit bitince bu ay aşılama kesin olucak
eşimin doktoruda bu değerlerle aşılama olur dedi hatta önce normal olsun dedi
ama ben pko olduğumu söyleyince o zaman aşılama uygun sizin için dedi
arkadaşlar dualarınızı bekliyorum

canım çok sevindim senin adını rabbim dualarımız kabul etsin inş. hakkında hayırlısı olsun aşılaman hayırlı uğurlu olsun inş...

canım benim inan çok sevindim bu sonuca...inşallah dahada çok mutlu olacaksın şeker...inşallah aşılamayla son bulacak bu arayışın...bu arada ben yasini okudum bitti...düşün listeden...bu akşamda okurum 5 tane

canım ne güzel sevindim hadi bakalım hayırlısı inş güzel haberler alıcaz senden

kızlar dün dr günümdü ve müthiş dr bile çok sevindi rahımım oldukça kalınlaşmış ilk denememizde daha az dı sanırım 10 mu 11 mi mm ne progestan verdi ama ateşim bu sabah düşük çıktı :26:
yumurta çatlamış tabiki....
dr cuğum inş hamilesin dedi anlattım bu aydan itibaren gelmiyim vs. anlıyorum dedi hsg çektirmemiz lazım bu ayda olmazsa neyse inş güzel haber alıcaz dedi öyle

KASIM

22 kasım 1. Gün 36,5 regl
23 kasım 2. Gün 36,3 regl
24 kasım 3. Gün 36,2 regl klomen
25 kasım 4. Gün 36,3 regl klomen
26 kasım 5. Gün 36,6 regl klomen bide hastaydım 
27 kasım 6. Gün 36,4 klomen+
28 kasım 7. Gün 36,6 klomen
29 kasım 8. Gün 36,3 16 mm sağ 12 mm sol yumoş uzayan akıntı +
30 kasım 9. Gün 36,3 uzayan akıntı
01 aralık 10. Gün 36,3 19 mm +
02 aralık 11. Gün 36,3 prgynl iğne
03 aralık 12. Gün 36,0 uzayan akıntı bol+
04 aralık 13. Gün 36,3
05 aralık 14. Gün 36,5
06 aralık 15. Gün 36,7
07 aralık 16. Gün 36,4

kız yerleşme düşüşü olmasın bu
canım çok sevindim rahiminn kalınlaşmasına
ayy tben sanki sen gebiş olcan ben öyle hissediyom

valla banada yerleşme düşüşü gibi geldi tben...inşallah güzel haberler vereceksin bize...

tben cim ateşten anlamıyorum ama bu ay senden hepimiz ümitliyiz allahın izni ile olacak bu sefer hayırlısıyla canım benim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…