tamam hayatım buraya uğrayan yok zaten duayıda duyan töbe töbe gelmez oldu cimcimem sana okuyoruz kalan 31 o zaman biz tmamlarız 31 taneyi hayatım ok
artık burda da dua okunmuyo kızlar gelebilrisiniz sanki sizi zorlayan oldu cuma mübarek gün gühana sokuyosunuz töbe töbe
süpersin ya
hak ettiler
41yasin okunacak arkadaşlar;
tben (yasin okundu)
duruşah
aslan
mirage
turlik
zuhale
ronya
cimcime
valla cnm oyle dua her zamn okunur zorlama da ypılmadı ama insan saygı duyarak okumadım bile demeli neyse sorun değil
biz artık okumuyoruz burda cnm zaten bizim topiğimizde okunuyo 7 aydır her cuma duası yapılıyo bide herkes kendi bilir
haklısın.tabi ki zorlama yok.ben regl olduğumu ve okuyamayacağımı aslan a söylemiştim.herkes kendi bilir.inancı isteği olan kendi okusun.burda okunmaya devam edildiği sürece ben okumaya hazırım.kaç tane olursa olsun.
sana değil sözüm zaten cnm valla bizim topicte biz okuyoruz allah kabul etsin burda ben artık okumak istemiyorum zaten burda kimse yok topic kimsesiz kaldı
41yasin okunacak arkadaşlar;
tben (yasin okundu)
duruşah
aslan
mirage
turlik
zuhale
ronya
cimcime
41 yasin için okunayak adaylar
duruşah için;
tben..................... 5 tane (yasini bitirdi)(10 daha okudu)
duruşah.................6 tane(yaini bitirdi)(5 daha okudu)
ronya.................... 5 tane (2 okudu)
aslan.................... 5 tane (yasini bitirdi)(5 daha okudu)
mirage................. 5 tane ( 3 okudu)
turlik....................5 tane
zuhale ..................5 tane (2okudu)
cimcimes53............5 tane (yasini bitirdi)(5 daha okudu)
toplam = 53 12 fazla var 12 taneyi sıradaki arkadaşa sayarız ???
son durum budur sanırım ...
doğrumudur ???
herkese selam...ben bugün doktora gittim...sonuçlarımı gösterdim bende endometrial polip varmış...bu konuyla ilgili bilginiz varsa beni aydılatırsanız sevinirim...birde tuttu bana 3 ay korunun demedi mi...sanki korunmuyozda noluyosa
çok tşk ederim canım...o açıklamayı okudumda benle aynı durumda olan biri var mı onu merak ettim...ve de böyle bişeyi olupta hamile kalma şansı nedir??küretajla gitti polip dedi doktor ama bilmiyorumgeçmiş olsun duruşahçım
bak burda açıklaması var canım
herkese selam...ben bugün doktora gittim...sonuçlarımı gösterdim bende endometrial polip varmış...bu konuyla ilgili bilginiz varsa beni aydılatırsanız sevinirim...birde tuttu bana 3 ay korunun demedi mi...sanki korunmuyozda noluyosa
çok sağol güzelim...yaw onun kürtaj dediği basbaya kürtaj değilki..sadece biyopsi...gitmişmidir sence...ama gitmese de patoloji sonucunda görünmezdi herhalde değil miselam kızlar...
durucum çok geçmiş olsun, inş kürtajla atmışsındır. üzme kendini. zaten korunuyorsun. 3 ay sonra
başlarsın tekrar. bu arada da dr ne dediyse onları yaparsın.. inş. derdine derman bulursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?