Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

süpersin ya

valla ben kaçmadım kızlar.ben hep burdayım da kan revan içindeyim.dualara katılamıyorum ama bugün yarın biter.bittiğinde sıra kimdeyse dualara hemen başlıcam sööööözzzz...

41yasin okunacak arkadaşlar;

tben (yasin okundu)
duruşah
aslan
mirage
turlik
zuhale
ronya
cimcime

aslan ve mirage den sonra ben varmışım listede.inşallah bu ay bi aksilik olup erkenci davranmazsa belki benim de en uygun zamanıma gelicek...Allah ım hepimizin dualarını kabul etsin.aslında duanın zamanı değil önemli olan yürekten ve inanarak okunan her dua her zaman her yerde bulur bizi

valla cnm oyle dua her zamn okunur zorlama da ypılmadı ama insan saygı duyarak okumadım bile demeli neyse sorun değil
biz artık okumuyoruz burda cnm zaten bizim topiğimizde okunuyo 7 aydır her cuma duası yapılıyo bide herkes kendi bilir

haklısın.tabi ki zorlama yok.ben regl olduğumu ve okuyamayacağımı aslan a söylemiştim.herkes kendi bilir.inancı isteği olan kendi okusun.burda okunmaya devam edildiği sürece ben okumaya hazırım.kaç tane olursa olsun.

sana değil sözüm zaten cnm valla bizim topicte biz okuyoruz allah kabul etsin burda ben artık okumak istemiyorum zaten burda kimse yok topic kimsesiz kaldı

sana değil sözüm zaten cnm valla bizim topicte biz okuyoruz allah kabul etsin burda ben artık okumak istemiyorum zaten burda kimse yok topic kimsesiz kaldı

kuzular haklısınız bende çalıştığım için pek giremiyorum kusuruma bakmayınn elimden geldiğincede okumaya çalışıyorum :26::26:

kızlar ben 5 tane tben arkadaşa okudum
2 tane duruşaha okudum (2 olmasının sebebi 5 tane fazla okunmuş ondan)
gönül rahatlığıylada okudum okurkende hep dualar ettim içimden bu ay bebeişer gelsin diye
önce aslana okuyalım
kim kaç tane okumak istiyorsa belirtelim
ona göre bölüşelim

bu arada beni merak eden arkadaşlarım sizleri kocaman öpüyorum
teknik bir hatadan dolayı bloke olmuştum halloldu

41yasin okunacak arkadaşlar;

tben (yasin okundu)
duruşah
aslan
mirage
turlik
zuhale
ronya
cimcime

41 yasin için okunayak adaylar

duruşah için;

tben..................... 5 tane (yasini bitirdi)(10 daha okudu)
duruşah.................6 tane(yaini bitirdi)(5 daha okudu)
ronya.................... 5 tane (2 okudu)
aslan.................... 5 tane (yasini bitirdi)(5 daha okudu)
mirage................. 5 tane ( 3 okudu)
turlik....................5 tane
zuhale ..................5 tane (2okudu)
cimcimes53............5 tane (yasini bitirdi)(5 daha okudu)

toplam = 53 12 fazla var 12 taneyi sıradaki arkadaşa sayarız ???
son durum budur sanırım ...
doğrumudur ???

sevgili cimcime sağol
sıradaki arkadaş sanırım aslan
benden aslan kardeşime 3 tane
kzlar aslında 5 almak isterim ama iş güç çoluk çocuk eş biraz ağır geliyor
3 okucam Allahım kabul etsin

herkese selam...ben bugün doktora gittim...sonuçlarımı gösterdim bende endometrial polip varmış...bu konuyla ilgili bilginiz varsa beni aydılatırsanız sevinirim...birde tuttu bana 3 ay korunun demedi mi...sanki korunmuyozda noluyosa

geçmiş olsun duruşahçım
bak burda açıklaması var canım

Son düzenleyen: Moderatör:
geçmiş olsun duruşahçım
bak burda açıklaması var canım
çok tşk ederim canım...o açıklamayı okudumda benle aynı durumda olan biri var mı onu merak ettim...ve de böyle bişeyi olupta hamile kalma şansı nedir??küretajla gitti polip dedi doktor ama bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

selam kızlar...
durucum çok geçmiş olsun, inş kürtajla atmışsındır. üzme kendini. zaten korunuyorsun. 3 ay sonra
başlarsın tekrar. bu arada da dr ne dediyse onları yaparsın.. inş. derdine derman bulursun..

çok sağol güzelim...yaw onun kürtaj dediği basbaya kürtaj değilki..sadece biyopsi...gitmişmidir sence...ama gitmese de patoloji sonucunda görünmezdi herhalde değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…