hepimizn isteği bu zaten bir bebek sahibi olmak bunun için burdayız bunun için dua ediyoruz bu topiği gelmemin tek nedeni duaydı tben den başka tanıdığım yok ronyayı bi iki kere görmüştüm sırf duada benimde payım olsun bi aminde ben diyim diye geldim bu topiğe tepkimizin sertliğine gelince en başta her hafta 2 kişi cumaya kadar bitirilip duası yapılacak dendi perşembe oldu kimseden ses çıkmadı biz 4 kişi duru aslan tben ve ben aramızda paylaşıp tamamladık listeye bakarsan göçrürsün bizim kendi topiğimizde biz her hafta bişeyler okuyup cuma duasını yapıyoruz burdaki okunanların duasını da yaptık allah kabul etsin...
ama ısrarla cumaya yetişecek dendiği halde kimse ne okudum nede okuyamadım demediği için kızdık bugün haber veriyosunuz bi şekilde iletişime geçmek gerekiyo böle olunca tek başına okumanın bi anlamı yok yani burda yok evşmde okuyorum zaten buyüzden biz bundan sonra devam etmeyecez zaten fazladan okunanlar var onuda aslan için sayın listeyi yayınladım kendiniz takip edersiniz artık allah kabul etsin dualarınızı....
anladım canım benide aslan çağırmıştı ben sonrada geldim okurmusun demişti ilk hafta okudum ikinci hafta zaten 2 tane okudum 3 taneyi yetiştirmeye çalışacağım diye haber verdim ben. son 3 geç okuduğumuda söyledim. çok ilginç tepkiler aynı yolda uğraşıpta bu şekilde konuşulması inanın çok üzdü beni size hayırlı sohbetler...
sevgili tben ve cimcime arkadaşlar sağolun
bizleri kırmayıp dualarımıza katıldığınız için
Arkadaşlar duaları yetiştirip yetiştirmemek sorun değil
sorun olan haberdar etmek
ama yinede herkesten Allah razı olsun
Allahım hepimizin gönlündekini versin
ronya zaten olaylarda benim adım geçmedi bile ama ben en azından haber vermemiz gerektiğini ve takip edilirken takip eden kişinin de rahat takip edebilmesi için bunu yapmamız gerektiğinden söyledim...dua takibine gelince benim çocuğum yok okulum yarım gün öğleden sonraları dışarda bi işim olmadığı sürece hep evdeyim.takibi yaparım ama kimler okuyor kimler bitirdi zamanında yazarsa...ayrıca düzenli girip bildirmesi ve en azından sohbetlere katılması için daha çok arkadaşa ihtiyacımız var.
41yasin okunacak arkadaşlar;
tben (yasin okundu)
duruşah(yasin okundu)
aslan
mirage
turlik
zuhale
ronya
cimcime
aslan için;
41 yasin için okuyacak adaylar
15 tane fazla var toplamda 26 tane okunacak
tulik....................6 tane(1 tanesini okudum)
41yasin okunacak arkadaşlar;
tben (yasin okundu)
duruşah(yasin okundu)
aslan
mirage
turlik
zuhale
ronya
cimcime
aslan için;
41 yasin için okuyacak adaylar
15 tane fazla var toplamda 26 tane okunacak
turlik....................6 tane(1 tanesini okudum)
Canım ben şu anda okuyamıyorum biliyorsun...perşembe günü okuyabilirim ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?