Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

yazma artık bence fazla ca ileri gittin çok ayıp hem suçlusun hem güçlü benim boş vaktım her zaman allahıma var tamam mı bi daha da girme bencede bu topiğe

anladım canım benide aslan çağırmıştı ben sonrada geldim okurmusun demişti ilk hafta okudum ikinci hafta zaten 2 tane okudum 3 taneyi yetiştirmeye çalışacağım diye haber verdim ben. son 3 geç okuduğumuda söyledim. çok ilginç tepkiler aynı yolda uğraşıpta bu şekilde konuşulması inanın çok üzdü beni size hayırlı sohbetler...

ilk hafta diye bişey yok zaten iki ikişi için okundu ikiside bu haftaydı sen haber vermişsin madem neden yazılanları üstüne aldın canım benim neyse kendiniz bilirsinizi konuyu uzatmaya gerek yok herkesin amacı aynı ve onun için burda hepimiz rabbimden istiyoruz biz sadece eşlik edelim dedik ama kopukluk olunca insan rahat edemiyo oyuzden biz devam etmeyecz dedik yoksa kuran okumak çok güzel birşey helede böle bir konuda ne kadar kişi amin derse o kadar kabul olu ve sevap kazanırsın ...

sevgili tben ve cimcime arkadaşlar sağolun
bizleri kırmayıp dualarımıza katıldığınız için
Arkadaşlar duaları yetiştirip yetiştirmemek sorun değil
sorun olan haberdar etmek
ama yinede herkesten Allah razı olsun
Allahım hepimizin gönlündekini versin

saol canım allah kabul etsin okunan tüm duaları ve niyetlerimizi
evet önemli olan haberdar etmekti sorun burda zaten saol anladığı için ....

Sağlık olsun ronya bviliyon söktürücü bile kullandım bi beklentim yoktu napalım kuzular şimdi aslan içinmi okuycağız

selam arkadaşlar
dünden işimi bitirdim bugün rahat rahat otururum diye ama bisürü işim çıktı topiği takip edemedim.ben yokken neler neler olmuş.dua için haber vermeme konusunu üstüme alınmalı mıyım bilmiyorum ama ben regl olduğumu ve okuyamayacağımı defalarca yazdım buraya hiç kimse yanlış anlamasın kaçtı falan demesin diye.ama neyse artık kalanlarla okumaya devam edicem ben.olanlara gerçekten üzüldüm.burda bi amaç uğruna toplandık ve amacımız uğruna herşeyi yapmaya da seve seve hazır olmalıyız.ben hazırım yarın kısmetse sıra kimdeyse okurum...

sevgili mirage biliyosun adeet olmakta bir nimettir
umarım tez vakitte gelir bebiş
kızlar okuyandan Allah razı olsun okumayanda
Turlik canım kimsenin sana bişey dediğini sanmıyorum
Arkadaşlar dua takibini yapmak isteyen birisi varmı
hani iş anlamındada daha rahat olan kimsse o yapsın
kimler gönüllü

ronya zaten olaylarda benim adım geçmedi bile ama ben en azından haber vermemiz gerektiğini ve takip edilirken takip eden kişinin de rahat takip edebilmesi için bunu yapmamız gerektiğinden söyledim...dua takibine gelince benim çocuğum yok okulum yarım gün öğleden sonraları dışarda bi işim olmadığı sürece hep evdeyim.takibi yaparım ama kimler okuyor kimler bitirdi zamanında yazarsa...ayrıca düzenli girip bildirmesi ve en azından sohbetlere katılması için daha çok arkadaşa ihtiyacımız var.

bu arada aslan artık gelmicek mi?sayımız iyice azaldı.tben ve zuhale de sanırım gelmicekler topiğe...

canım sağol bitanem
bundan sonra tüm bitiren arkadaşlar sana özelden mesaj atsın
canım gerçekten bir müminin bir mümine ettiği dua kabul olurmuş
inşallah dualarımız kabul olur
aslanın inşalah gelir
sanırım eşi biraz kısıtladı kk ya girmesini
ama yakında başka bir nickle sürpriz yaparsa şaşırmayın
bu hafta dualarımız aslan için

arkadaşlar merhaba
yasin leri bundan sonra ben takip edicem.sırada ki arkadaşımız aslan.okumak isteyenler bana özelden msj atsın.bu akşam listeyi tamamlarsak yarın okumaya başlarız.

41yasin okunacak arkadaşlar;

tben (yasin okundu)
duruşah(yasin okundu)
aslan
mirage
turlik
zuhale
ronya
cimcime

aslan için;

41 yasin için okuyacak adaylar

15 tane fazla var toplamda 26 tane okunacak

tulik....................6 tane(1 tanesini okudum)

canişkom benden 3 tane aslanıma
okuyunca sana özelden mesaj atıcam

..........................................................................

41yasin okunacak arkadaşlar;

tben (yasin okundu)
duruşah(yasin okundu)
aslan
mirage
turlik
zuhale
ronya
cimcime

41 yasin için okuyacak adaylar

aslan için;

turlik……………………………….6 tane(1 tanesini okudum)
ronya………………………………3 tane

Canım ben şu anda okuyamıyorum biliyorsun...perşembe günü okuyabilirim ancak

tamam canım.perşembe den sonra kaç tane okuyacağını bana bildirirsin.hafta hafta okuyalım.çok az kişiyiz yetiştiremeyiz haftada 2 kişiyi.sadece 26 tane okunacak.6 tane ben aldım.3 ronya sende 2 okursun.5 er tane okuyacak 3 kişi daha bulabilirsek aslan ınkini tamamlarız.cuma da duası olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…