çok sağol güzelim...yaw onun kürtaj dediği basbaya kürtaj değilki..sadece biyopsi...gitmişmidir sence...ama gitmese de patoloji sonucunda görünmezdi herhalde değil mi
çok sağol güzelim...yaw onun kürtaj dediği basbaya kürtaj değilki..sadece biyopsi...gitmişmidir sence...ama gitmese de patoloji sonucunda görünmezdi herhalde değil mi
çok şükürki sıfırlandı canım..ama çok uzun sürdü düşmesi...bazı büntyeler zor bırakıyomuş o tür hormonları...herkeste farklı olabiliyomuş..ama o hormon sendeyken yumurtlama olmazmış..sen nerden biliyon çatladığını...ben doktotra ince ince sordum...olmaz dedi...canım okudum da nette gidermiş kürtajla hem kalmış olsa dr görürdü..
bence gitti hiç canını sıkma..sen zaten gebe kalabiliyorsun.. gebeliğine de engel değil.
sen şu bekleme sürecini atlat çalışmalara başla..
bu arada sana bişi daha sorcam senin yaşadığın şeyi yaşıyorum şuan
beta hcg yavaş düşüyo.. 31di 10g ün önce şimdi 20 lerde..
onun yüzünden gebe de kalamıyorum, ne güzelde yumurtam çatlamıştı..
senin ne kadar sürede düştü? 0 landı mı?
evet doğru okumuşsun...onun ameliyatı farklıymış..ya ben kürtaj olmadım zaten..benden patoloji için parça aldı sadece...çok kafam krışık...ama şuda var eğer polipi almamışsa patolojide neden polip tanısı konulsun öyle değil mibenim anladığım normal bir kürtajla gitmez diyor çünkü oynaktır diyor.yanlışmı anlamışım?
çok şükürki sıfırlandı canım..ama çok uzun sürdü düşmesi...bazı büntyeler zor bırakıyomuş o tür hormonları...herkeste farklı olabiliyomuş..ama o hormon sendeyken yumurtlama olmazmış..sen nerden biliyon çatladığını...ben doktotra ince ince sordum...olmaz dedi...
aaa yeni bir gebelik olmasın sakın bu...valla herşey olabilir...bişey diyemicem...doktor sana korun demişmiydi pekidün gittim yumurta çatladığına dair bulgular vardı..
rahimde 3 çizgi oluşmuş, parlaklaşmış, rahim duvarı kalınlaşmış, rahmin arkasına sıvı birikmiş, vs...
doktorda aynısını demişti muayeneden önce kaliteli olgunlaşma ve çatlama olmaz diye.
görünce de dediki hiç belli olmaz belki bi anda düşmüştür beta hcg şuan net bişey diyemem dedi.
yani kocaman bi soru işareti var şuan..haftaya beta hcg baktır dedi, yükselirse gebesin..
yükselmezse de düşüşünü beklememiz lazım dedi..eğer düşmezse de 2 ay iğne tedavisi varmış onu olcakmışım...
aaa yeni bir gebelik olmasın sakın bu...valla herşey olabilir...bişey diyemicem...doktor sana korun demişmiydi peki
evet bende de aynısı oldu regl olduktan sonra bile kanda çıkıyordu...doktorda şaşırdı...amaaan ne bileyim ya...bu işler çok karışıkkorun demedi canım.. ama değerim regl olmadan 1 gün önce 36 ydı
sonra regl oldum 21 e düştü işte.. 0 lanmadı...beklicem valla.. ne desek boş..
41yasin okunacak arkadaşlar;
tben (yasin okundu)
duruşah
aslan
mirage
turlik
zuhale
ronya
cimcime
41 yasin için okunayak adaylar
duruşah için;
tben..................... 5 tane (yasini bitirdi)(10 daha okudu)
duruşah.................6 tane(yaini bitirdi)(5 daha okudu)
ronya.................... 5 tane (2 okudu)
aslan.................... 5 tane (yasini bitirdi)(5 daha okudu)
mirage................. 5 tane ( 3 okudu)
turlik....................5 tane
zuhale ..................5 tane (2okudu)
cimcimes53............5 tane (yasini bitirdi)(5 daha okudu)
toplam = 53 12 fazla var 12 taneyi sıradaki arkadaşa sayarız ???
son durum budur sanırım ...
doğrumudur ???
tuğba, cimcime nabersiniz kızlar yakaladım sizi burdaaaaaaaa
dualar çoktan sizin yerinize okunup cuma saati sela vaktı duası yapıldı
burda herkesin amacı bir çocuk sahibi olmak onun için dualarımızı birleştiriyoruz bu şekilde tepkili yazın dikkatimi çekti
burda herkesin amacı bir çocuk sahibi olmak onun için dualarımızı birleştiriyoruz bu şekilde tepkili yazın dikkatimi çekti
bizde topladık ama okuyan olmadı cnm bizim amacımız ne sen bizim topiğimizi görsen yasin değil neler okunuyo bilmeden konuşma yanlış yaparsın
kimse gelipte okumadık demedi ve kaç gündür biz dua toparlıyoruz yerlerinize okuduk zaten bitti bi daha da sizle dua okumuycazz bizim topiğimizde okunuyo sırf hilal ronya için geldim onlarda yok zaten
çünki birlik yok dulara cumaya yetişsin diye on kere soruldu değilmi???? gel sen dua okuyan birlik olan insanlar gör sonra konuş benle
çok seviyesizce konuşuyorsun herkesin senin gibi boş vakti olmuyordur belki önemli işleri çıkmıştır hastalık gibi istemiyorsanız girmem bu sayfaya ama yanlış yaparsın gibi tehtitlerede karnım tok
çok seviyesizce konuşuyorsun herkesin senin gibi boş vakti olmuyordur belki önemli işleri çıkmıştır hastalık gibi istemiyorsanız girmem bu sayfaya ama yanlış yaparsın gibi tehtitlerede karnım tok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?