Hamile Olmak İsteyen KK nın Demirbaş Dostları Buyrun Topiğimize :)

çok sağol güzelim...yaw onun kürtaj dediği basbaya kürtaj değilki..sadece biyopsi...gitmişmidir sence...ama gitmese de patoloji sonucunda görünmezdi herhalde değil mi

canım okudum da nette gidermiş kürtajla hem kalmış olsa dr görürdü..
bence gitti hiç canını sıkma..sen zaten gebe kalabiliyorsun.. gebeliğine de engel değil.
sen şu bekleme sürecini atlat çalışmalara başla..

bu arada sana bişi daha sorcam senin yaşadığın şeyi yaşıyorum şuan
beta hcg yavaş düşüyo.. 31di 10g ün önce şimdi 20 lerde..
onun yüzünden gebe de kalamıyorum, ne güzelde yumurtam çatlamıştı..
senin ne kadar sürede düştü? 0 landı mı?

çok sağol güzelim...yaw onun kürtaj dediği basbaya kürtaj değilki..sadece biyopsi...gitmişmidir sence...ama gitmese de patoloji sonucunda görünmezdi herhalde değil mi

benim anladığım normal bir kürtajla gitmez diyor çünkü oynaktır diyor.yanlışmı anlamışım?

çok şükürki sıfırlandı canım..ama çok uzun sürdü düşmesi...bazı büntyeler zor bırakıyomuş o tür hormonları...herkeste farklı olabiliyomuş..ama o hormon sendeyken yumurtlama olmazmış..sen nerden biliyon çatladığını...ben doktotra ince ince sordum...olmaz dedi...

benim anladığım normal bir kürtajla gitmez diyor çünkü oynaktır diyor.yanlışmı anlamışım?
evet doğru okumuşsun...onun ameliyatı farklıymış..ya ben kürtaj olmadım zaten..benden patoloji için parça aldı sadece...çok kafam krışık...ama şuda var eğer polipi almamışsa patolojide neden polip tanısı konulsun öyle değil mi

dün gittim yumurta çatladığına dair bulgular vardı..
rahimde 3 çizgi oluşmuş, parlaklaşmış, rahim duvarı kalınlaşmış, rahmin arkasına sıvı birikmiş, vs...
doktorda aynısını demişti muayeneden önce kaliteli olgunlaşma ve çatlama olmaz diye.
görünce de dediki hiç belli olmaz belki bi anda düşmüştür beta hcg şuan net bişey diyemem dedi.
yani kocaman bi soru işareti var şuan..haftaya beta hcg baktır dedi, yükselirse gebesin..
yükselmezse de düşüşünü beklememiz lazım dedi..eğer düşmezse de 2 ay iğne tedavisi varmış onu olcakmışım...

aaa yeni bir gebelik olmasın sakın bu...valla herşey olabilir...bişey diyemicem...doktor sana korun demişmiydi peki

aaa yeni bir gebelik olmasın sakın bu...valla herşey olabilir...bişey diyemicem...doktor sana korun demişmiydi peki

korun demedi canım.. ama değerim regl olmadan 1 gün önce 36 ydı
sonra regl oldum 21 e düştü işte.. 0 lanmadı...beklicem valla.. ne desek boş..

korun demedi canım.. ama değerim regl olmadan 1 gün önce 36 ydı
sonra regl oldum 21 e düştü işte.. 0 lanmadı...beklicem valla.. ne desek boş..
evet bende de aynısı oldu regl olduktan sonra bile kanda çıkıyordu...doktorda şaşırdı...amaaan ne bileyim ya...bu işler çok karışık

canım ben bugün 5 taneyi tamamladım allah kabul etsin inşallah geç yazdım gene ama herzaman giremiyorum...

41yasin okunacak arkadaşlar;

tben (yasin okundu)
duruşah(yasin okundu)
aslan
mirage
turlik
zuhale
ronya
cimcime

41 yasin için okunayak adaylar

aslan için;

tben..................... 5 tane (yasini bitirdi)(10 daha okudu)
duruşah.................6 tane(yaini bitirdi)(5 daha okudu)
ronya.................... 5 tane (2 okudu)
aslan.................... 5 tane (yasini bitirdi)(5 daha okudu)
mirage................. 5 tane ( 3 okudu)
turlik....................5 tane
zuhale ..................5 tane (2okudu)(3 daha okudu)
cimcimes53............5 tane (yasini bitirdi)(5 daha okudu)

toplam = 56 15 fazla var 15 taneyi sıradaki arkadaşa sayarız ???

41-15 = 26 tane kaldı arkadaşlar tben ve ben fazladan okumuştuk zaten onları aslana sayın kalanıda siz tamamlayın aranızda bide ben her zaman bakamıyorum listeyi başkası takip ederse sizin için iyi olur allah kabul etsin...

burda herkesin amacı bir çocuk sahibi olmak onun için dualarımızı birleştiriyoruz bu şekilde tepkili yazın dikkatimi çekti

bizde topladık ama okuyan olmadı cnm bizim amacımız ne sen bizim topiğimizi görsen yasin değil neler okunuyo bilmeden konuşma yanlış yaparsın

kimse gelipte okumadık demedi ve kaç gündür biz dua toparlıyoruz yerlerinize okuduk zaten bitti bi daha da sizle dua okumuycazz bizim topiğimizde okunuyo sırf hilal ronya için geldim onlarda yok zaten
çünki birlik yok dulara cumaya yetişsin diye on kere soruldu değilmi???? gel sen dua okuyan birlik olan insanlar gör sonra konuş benle

burda herkesin amacı bir çocuk sahibi olmak onun için dualarımızı birleştiriyoruz bu şekilde tepkili yazın dikkatimi çekti

hepimizn isteği bu zaten bir bebek sahibi olmak bunun için burdayız bunun için dua ediyoruz bu topiği gelmemin tek nedeni duaydı tben den başka tanıdığım yok ronyayı bi iki kere görmüştüm sırf duada benimde payım olsun bi aminde ben diyim diye geldim bu topiğe tepkimizin sertliğine gelince en başta her hafta 2 kişi cumaya kadar bitirilip duası yapılacak dendi perşembe oldu kimseden ses çıkmadı biz 4 kişi duru aslan tben ve ben aramızda paylaşıp tamamladık listeye bakarsan göçrürsün bizim kendi topiğimizde biz her hafta bişeyler okuyup cuma duasını yapıyoruz burdaki okunanların duasını da yaptık allah kabul etsin...

ama ısrarla cumaya yetişecek dendiği halde kimse ne okudum nede okuyamadım demediği için kızdık bugün haber veriyosunuz bi şekilde iletişime geçmek gerekiyo böle olunca tek başına okumanın bi anlamı yok yani burda yok evşmde okuyorum zaten buyüzden biz bundan sonra devam etmeyecez zaten fazladan okunanlar var onuda aslan için sayın listeyi yayınladım kendiniz takip edersiniz artık allah kabul etsin dualarınızı....

çok seviyesizce konuşuyorsun herkesin senin gibi boş vakti olmuyordur belki önemli işleri çıkmıştır hastalık gibi istemiyorsanız girmem bu sayfaya ama yanlış yaparsın gibi tehtitlerede karnım tok

çok seviyesizce konuşuyorsun herkesin senin gibi boş vakti olmuyordur belki önemli işleri çıkmıştır hastalık gibi istemiyorsanız girmem bu sayfaya ama yanlış yaparsın gibi tehtitlerede karnım tok

seviyesizcemi sen haddini aşıyosun cnm bence

kimsenin tehdit ettiği yok seviyesizlikte yok bu verilmiş bir söz bi şekilde biriyle iletişime geçebilirsiniz sadece sen değil kimse haber vermedi sorun burda konuyu uzatmaya gerek yok gelip gelmemk size kamış bizim sürekli takıldığımız topik var zaten biz gelmeyecz buraya gerisini siz bilirsiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…