- 20 Haziran 2012
- 5.019
- 4.334
- 448
Bnada oluo öyle şeyler hatta 2 ay önce eşimin arkadaşına oturmaya gttik onlar bzden snra evlenmişti sordular cocuk fln düşünüyomusnz die bzde yok ya fln die geçiştrdik biz istioz fln die bunlar baya konustu bu haftasonu dişarda buluştk konuşuyorz işte kız raporluyum işe gtmiom diyince geçmiş olsun hastamısn dedim yok bdbek varda dedi aa dedim ne güzel istiyodnz zaten ne kadar oldu dedim 21 haftalık dedi yuhh yani ama bn kizi bi iki kere gördm öle samimi deiliz zatende yinede numara çekmişler bize şaşrdm valla hani bize soruyolar hem hamileymiş o sirada söylemiolar çok şaşrtıcı yoksa bizim öyle bi muhabbet açtığımız fln yoktu yenj moda bu trend galiba söylemio kimse
Ne zaman kullandn sen cnmmrhaba pembebasliklikiz bnde sogan kurunu uyguladim pek bi etki etmedi bnde ama yinede cok faydali oldugunu dusunyyorum guzel dileklerine bnde kayiliyorum ins tum isteyenlere rabbim tez zamanda nasip eder ins
Kizlar mrb Nasılsıniz :)) bugun sogan kurunde 13. Cu gunum adetime 8 gun kaldi kizlar ins güzel olur yaa bu yeni yıl hepimize bebisler getirir ins
Ne zaman kullandn sen cnm
Merhaba hanimlar bende ikinci bebisi dusunuyorum Allah nasip ederse. Ama hala iyi bir jinekolog bulabilmis degilimmuayene olmadan calismalara baslamak istemiyorum. Arayistayiz bakalim.
hangi ilde oturuyorsunuz ?
himmm bn bursada oturuyorum fkt eltim istanbul avrupa yakasinda isterseniz ona sorabilirim o doktorundan ve hastanesinden cok memnun kalmisti ?
Zahmet olmayacaksa yazarsaniz sevinirim. İlk doktorumdan cok memnundum cok guzel bir hamilelik ve dogum gecirdim fakat gecen gun 18:30 da olan randevuma saat 20:00 oldugunda hala girememis bekliyorduk kizim kucagimda uyuyakaldi esim deseniz sinir krizleri gecirdi ve muayene olmadan ciktik muayenehaneden:)
Ins hayirlisi cnm sende pko mu vargecen sene ilk korunmayi biraktigim ay uygulamistim yani gecen sene aralikti cnm 15 gunden snra diger ay 7 gunluk uygulamak gerekiyordu adet olamadgim icin 7 gunluk kuru uygulayamadim.birde agustosta kimyasal gebelik yasadim 3 ay korundum korundugum ay eylulde yaptm yine adetim gelmedigi icin 7 gunluk kuru uygulayamadim.simdi bu ay tarlusalla ayin 5 inde adet oldum klomen kullandim catlatma ignesine gerej gormedi drum simdi bakalim sonucunu bekliyoruz hakkimizda hayirlisi
evet cnm malesef 20 kiloda verdim ama ise yaramadi artik bundan snrasi nasip kismet bu arada sogan kurnden snra incir kurude uygulaniyor onunda yumurta gelisimine cok iyi geldigini duydum istersen bi onada bakIns hayirlisi cnm sende pko mu var
Eger adet olursam ki ins olmam onu yapmayi dusunuyorum cnm ekstradan preesed jel+ovulasyon testi ve doktora gidecm kismet ins regl olmamevet cnm malesef 20 kiloda verdim ama ise yaramadi artik bundan snrasi nasip kismet bu arada sogan kurnden snra incir kurude uygulaniyor onunda yumurta gelisimine cok iyi geldigini duydum istersen bi onada bak
Canim cok tesekkur ederim bir arastirayim o hastane bana yakin. Eltin normal dogum mu yapmisti? Acaba doktor gecede olsa doguma geliyor mu cep telefonunu hastalara veriyor mu? Kafamda deli sorulaarrjülide ateş hastanede fatih üniversitesi hastanesi cnm
evet normal dogum yapmisti canim muhakkak gecede olsa geliyordur.numarasida eltimde vardi bunlari merak etmen gayt normal :) ins yardimci olabilmisimdirCanim cok tesekkur ederim bir arastirayim o hastane bana yakin. Eltin normal dogum mu yapmisti? Acaba doktor gecede olsa doguma geliyor mu cep telefonunu hastalara veriyor mu? Kafamda deli sorulaarr
ins ikimizde hamiszdir ve adet olmayiz mutlaka burdan gelismeleri yazalim cnk burda bn hamileyim diyenler bana umut oluyor senin son adet tarihin kacti cnmEger adet olursam ki ins olmam onu yapmayi dusunuyorum cnm ekstradan preesed jel+ovulasyon testi ve doktora gidecm kismet ins regl olmam
Ins canım ins ikimizde hamileyizdir :)) ben 27 gunde 1 oluyom duzenli benim adetlerm enn son 10 aralik reglimdiins ikimizde hamiszdir ve adet olmayiz mutlaka burdan gelismeleri yazalim cnk burda bn hamileyim diyenler bana umut oluyor senin son adet tarihin kacti cnm
ne guzel duzenli oluyorsun ins en kisa zamandada hamile oldugunu ogrenirsn bnm 5 aralikti acaba ne zaman kanda cikar bilmiyorum fkt icim icime sigmiyor bugun idrar testi yaptm negatifti fkt hamilelik belirileride yasiyorum sanirim erken yaptim testi 5 ocaktan once yapmayi dusunmuyorum tabi adet olmazsamIns canım ins ikimizde hamileyizdir :)) ben 27 gunde 1 oluyom duzenli benim adetlerm enn son 10 aralik reglimdi
Ins cnm regl olmazsnda pozitifleri gorursn ins tum isteyenlere versn. Bendede hafif belirtiler var ama umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasn yine diye bakalm sende tekrar test yapma bence cnm sabir mecbur. Ama biliyon mu gecen gun bi arkadasm bu kirle hamile kaldgni ogrendi dun bebisinin kesesini gordu ins darisi bizim basimiza :))ne guzel duzenli oluyorsun ins en kisa zamandada hamile oldugunu ogrenirsn bnm 5 aralikti acaba ne zaman kanda cikar bilmiyorum fkt icim icime sigmiyor bugun idrar testi yaptm negatifti fkt hamilelik belirileride yasiyorum sanirim erken yaptim testi 5 ocaktan once yapmayi dusunmuyorum tabi adet olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?