- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Gec dollenme olabilir canim testte cikmayabilirkızlar mrb.
bizde ilk bu ay bebiş çalışmalarına başladık, bat 26 aralık adetim hala gelmedi dün akşam test yaptım negatif.
henüz çıkmaması normal mi acaba yoksa stres yaptımda ondan mı gecikti anlamadım.Ama negatif görünce üzüldüm yaniiiALLAH en kısa zamanda hayırlısı ile hepimize bebişler nasip etsin
bu hormonlarda stres cok etkiliymis cnm yasadigin evet cok uzucu bisey ama tekrar olucak bebisi etkilemesin biraz bnce rahat olmaya calis bak o zaman hemen bebisin nasil olucakBen iki aydir bekliyorum.ama brnim ilk bebegimde mecburen kürtaj olmistum kalbi atmadigi için .sürekli aklimda o yüzden mi olmuyo psikolojim falan altüst oldu artik
Ayni duygulari yasiyoruz cnm baskasinin cocugunu kucağıma aldigimda gözlerm doluyo kimseye belli ettirmek istemiyorum ama esim anliyon çok uzuluyo. Tatlim burda cesitli kurler var istersen kendine uygun olanlardan kullanabilirsin ya da preesed diye bi jel var kullananlarin hemen hemen hepsi ilk ya da ikinci ayda hamile kalms sende kullanabilir sin bende su an sogan kuru yapthm b icin gelecek ay almayi dusunuyorum bu jel i ins sogan kuru iyi gelirde gerek kalmaaz. Rabbim kimsenin kucagini bebeksiz birakmasn hepimize hayirli evlatlar versin insMerhaba arkadaşlar ben 24yaşinda bir senelik evliyim hiç korunmadim evlendiğimden beri kadin hastaliklarinin çogunu gecirdim(laparoskop histereskopi septum perde alimi hsg,idrar yolu enf ,asiri mantar, kum dokme )ben ve esimde hic bir sorun yok fakat en son dr kilo dedi 90kiloyum (15kilo aldim bi senede) rabbim isteyen herkesin benle beraber kucagini evlatsiz birakmasin.inanin artik baskalarinin cocugunu sevemiyorum gozlerimden yas geliyor,esim benim bu hâlim yüzünden aşiri yiprandi fkat elimde degil birbirimize dua edelim onerileri olanlar paylasim yapsin psikolojik manevi destek olalim birbirimize...
Yollarini gözledigimiz kuzucuklar gelin artik
Zara birsey olmamistir ama kuyruk sokumu zarar görduyse agrin devam edebilir.hanımlar bu sorum burası için pek uygun değil ama konu açma gereği de duymadım.
bugün metrobüste ufak bi kaza yaşadım, popomun vajinaya yakın kısmını çok sert bir şekilde çarptım, dakikalarca acıdan kıvrandım gözümden yaş geldi o derece. cahilliğime verin belki güleceksiniz ama cisim girmesi söz konusu değil kanama vs. yok ama darbeden dolayı içerde bir hasar oluşur mu? bu da önemli ama sadece zar için sormuyorum yani herhangi bir kadın hastalıgı söz konusu olur mu ilerde? hala popomun üstüne oturunca acıyor.
Canım öncelikle bu anne gibi güçlü olmalısın bir arkadaşım 35 kilo verdi 5 6 ayda sadece beslenme alışkanlığıni degistirdi. Ve şimdi anne olmaya aday güçlüysen beslenme alışkanlığını degistir hem senden daha kiloluydu hastaliklarina da acil sifa diliyorum. Yarindan itibaren sağlıklı yaşayalim mi ne dersin.Merhaba arkadaşlar ben 24yaşinda bir senelik evliyim hiç korunmadim evlendiğimden beri kadin hastaliklarinin çogunu gecirdim(laparoskop histereskopi septum perde alimi hsg,idrar yolu enf ,asiri mantar, kum dokme )ben ve esimde hic bir sorun yok fakat en son dr kilo dedi 90kiloyum (15kilo aldim bi senede) rabbim isteyen herkesin benle beraber kucagini evlatsiz birakmasin.inanin artik baskalarinin cocugunu sevemiyorum gozlerimden yas geliyor,esim benim bu hâlim yüzünden aşiri yiprandi fkat elimde degil birbirimize dua edelim onerileri olanlar paylasim yapsin psikolojik manevi destek olalim birbirimize...
Yollarini gözledigimiz kuzucuklar gelin artik
Olur hatta süper olurCanım öncelikle bu anne gibi güçlü olmalısın bir arkadaşım 35 kilo verdi 5 6 ayda sadece beslenme alışkanlığıni degistirdi. Ve şimdi anne olmaya aday güçlüysen beslenme alışkanlığını degistir hem senden daha kiloluydu hastaliklarina da acil sifa diliyorum. Yarindan itibaren sağlıklı yaşayalim mi ne dersin.
Ben zayiflama konusunda şanslı olanlardanim haftada 5 kilo verebilme yetenegim var. Benim sorunum iştah doyma hissi yok güzel olan neyse sonuna kadar yiyiyorum. Şuan 65 im yediklerimi saysam şaşırırsin. Öğlen olana kadsr 3 günlük yemek yiyorum. Ama degismeliyiz. Sabahları içecek sekersiz ekmek kizartilcak peynir domates yesillikler yumurta öğlen protein muhakkak et akşam da sebze yada rt bunlar az yağlı olmalı hatta hiç olmasa daha iyi ben 8 kilo verdim dukan yapmistim. Ama simdi dukan yapamam tek besinle beslenmek bebek için uygun değilmişOlur hatta süper olur
ben hamile değilim cnm bugun kan testi yaptirdim sonuc negatif sen ne durumdasin ?Ins ikimizde hamiszdir :))
Hayirlisi tatlm kismet ins bidahaki aya. Ben hala regl olmadm ama olacak gibi hissediyorm sancilarm var. Sogan kuru dun bitti bat im 6 ocak ins olmam regliben hamile değilim cnm bugun kan testi yaptirdim sonuc negatif sen ne durumdasin ?
aynn cnm artik hyirlisi hamileykende adet olucak gibi ağrı cekebiliyormussun hic morelini bozma ins hamilesindir.burda hamileyim diyenler bana cok umut oluyor..Hayirlisi tatlm kismet ins bidahaki aya. Ben hala regl olmadm ama olacak gibi hissediyorm sancilarm var. Sogan kuru dun bitti bat im 6 ocak ins olmam regli
Ins tatlm ins bizde bir gun mutlaka hamileyz diye yazacz buralara :) rabbim çok büyükaynn cnm artik hyirlisi hamileykende adet olucak gibi ağrı cekebiliyormussun hic morelini bozma ins hamilesindir.burda hamileyim diyenler bana cok umut oluyor..
aminnnnnnnnnn cnm insss ilk yapicagim sey ztn buraya hamileyim yazabilmek :)Ins tatlm ins bizde bir gun mutlaka hamileyz diye yazacz buralara :) rabbim çok büyük
Ins obgunler de gelcek en yakin zamanda :)aminnnnnnnnnn cnm insss ilk yapicagim sey ztn buraya hamileyim yazabilmek :)
kız sen burdamısın:)))Ins obgunler de gelcek en yakin zamanda :)
bn de bunu demek istiyorum hem de çokkk:)))aminnnnnnnnnn cnm insss ilk yapicagim sey ztn buraya hamileyim yazabilmek :)
Evet tatlm hamilelik nereye ben oraya :))kız sen burdamısın:)))
bn de alttaki konulara bakmamıştım uzun zamandır:))yeni gördüm burayı:))Evet tatlm hamilelik nereye ben oraya :))
Canim gel diyet arkadasi ol banaBen zayiflama konusunda şanslı olanlardanim haftada 5 kilo verebilme yetenegim var. Benim sorunum iştah doyma hissi yok güzel olan neyse sonuna kadar yiyiyorum. Şuan 65 im yediklerimi saysam şaşırırsin. Öğlen olana kadsr 3 günlük yemek yiyorum. Ama degismeliyiz. Sabahları içecek sekersiz ekmek kizartilcak peynir domates yesillikler yumurta öğlen protein muhakkak et akşam da sebze yada rt bunlar az yağlı olmalı hatta hiç olmasa daha iyi ben 8 kilo verdim dukan yapmistim. Ama simdi dukan yapamam tek besinle beslenmek bebek için uygun değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?