BENDE 4 SENELİK EVLİYİM CANIM 1 SENE ÖNCE İLK HAMİLELİĞİMDE 9. HAFTADA BEBEĞİMİN KALBİ DURDUĞU İÇİN KÜRTAJ OLDUM ŞİMDİ İKİNCİYİ İSTİYORUM TEMMUZDAN BERİ gebe kalabilmissin ne güzel her ne kadar uzuntu olsada sonunda üzülme inş tekrar kalirsin en kisa zamanda hayirli saglikli bi evlat nasip eder allah inşallah
inş en kısa zamanda hepimizden sırayla güze haberler alırız :)Bekliyoruz haberlerini moral ol bizede bende adetim biti yumurtalama günümü beklicem
moralini bozma hayırlısyla en kısa zamanda bizlerinde olacak inş.Bu hafta sonu 3 tanidigimin hamilelek haberini aldim.. Hatta evde ki balik bile doğum yaptı.. N bilim onsanlarin bu mutlu haberlerine tabii ki seviniyorum ama içim burkuluyor biraz..
Bende varimMerhaba arkadaşlar forumlarda eski cevapları okumaktan sıkıldım. Hamile kalmak istediğim bugünlerde dost arıyorum.
Bnada oluo öyle şeyler hatta 2 ay önce eşimin arkadaşına oturmaya gttik onlar bzden snra evlenmişti sordular cocuk fln düşünüyomusnz die bzde yok ya fln die geçiştrdik biz istioz fln die bunlar baya konustu bu haftasonu dişarda buluştk konuşuyorz işte kız raporluyum işe gtmiom diyince geçmiş olsun hastamısn dedim yok bdbek varda dedi aa dedim ne güzel istiyodnz zaten ne kadar oldu dedim 21 haftalık dedi yuhh yani ama bn kizi bi iki kere gördm öle samimi deiliz zatende yinede numara çekmişler bize şaşrdm valla hani bize soruyolar hem hamileymiş o sirada söylemiolar çok şaşrtıcı yoksa bizim öyle bi muhabbet açtığımız fln yoktu yenj moda bu trend galiba söylemio kimseBu hafta sonu 3 tanidigimin hamilelek haberini aldim.. Hatta evde ki balik bile doğum yaptı.. N bilim onsanlarin bu mutlu haberlerine tabii ki seviniyorum ama içim burkuluyor biraz..
Bnmde kdr var hayırlısı olsun inşallahKizlar mrb Nasılsıniz :)) bugun sogan kurunde 13. Cu gunum adetime 8 gun kaldi kizlar ins güzel olur yaa bu yeni yıl hepimize bebisler getirir ins
Ins tatlm:) sende belirti felan varmiBnmde kdr var hayırlısı olsun inşallah
Kizlar mrb Nasılsıniz :)) bugun sogan kurunde 13. Cu gunum adetime 8 gun kaldi kizlar ins güzel olur yaa bu yeni yıl hepimize bebisler getirir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?