Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

Bende 1 yıldır uğraşıyorum ama olmuyor..Bu ay ümitli idim oda fis cikti

Bu hafta sonu 3 tanidigimin hamilelek haberini aldim.. Hatta evde ki balik bile doğum yaptı.. N bilim onsanlarin bu mutlu haberlerine tabii ki seviniyorum ama içim burkuluyor biraz..

evet kızlar bu ay korunmayı bırakmıştım, bugün ovülasyonumun ilk günü , ocak 3te yumurtlama günü reglimde 17 ocak bakalım ilk deneme doktor olmaz demişti ama denemekten zarar çıkmaz :) Rabbim isteyen herkeze bu yep yeni yılda yeni umutlarla yeniden bebişler versin inşallah

hello kızlar, biz de 2.5 yıllık evliyiz, hamilelik öncesi genel kontrol için yarın kadın dogum doktoruna gidecegim. ve sonrası insallah sonsuz mutluluuuuuuk

Bu hafta sonu 3 tanidigimin hamilelek haberini aldim.. Hatta evde ki balik bile doğum yaptı.. N bilim onsanlarin bu mutlu haberlerine tabii ki seviniyorum ama içim burkuluyor biraz..
Bnada oluo öyle şeyler hatta 2 ay önce eşimin arkadaşına oturmaya gttik onlar bzden snra evlenmişti sordular cocuk fln düşünüyomusnz die bzde yok ya fln die geçiştrdik biz istioz fln die bunlar baya konustu bu haftasonu dişarda buluştk konuşuyorz işte kız raporluyum işe gtmiom diyince geçmiş olsun hastamısn dedim yok bdbek varda dedi aa dedim ne güzel istiyodnz zaten ne kadar oldu dedim 21 haftalık dedi yuhh yani ama bn kizi bi iki kere gördm öle samimi deiliz zatende yinede numara çekmişler bize şaşrdm valla hani bize soruyolar hem hamileymiş o sirada söylemiolar çok şaşrtıcı yoksa bizim öyle bi muhabbet açtığımız fln yoktu yenj moda bu trend galiba söylemio kimse

selenay44 üzülmeyin diycem ama elde olmuyor üzülmemek o hayaller ve hayal kirikliklarini bnde 1 senedir yasiyorum artik bu ayda olmazsa aşilama dusunuyorum.ins hakkimizda hayirlisi olsun.sen ne zamandir dusunuyosun ?

Kizlar mrb Nasılsıniz :)) bugun sogan kurunde 13. Cu gunum adetime 8 gun kaldi kizlar ins güzel olur yaa bu yeni yıl hepimize bebisler getirir ins

mrhaba pembebasliklikiz bnde sogan kurunu uyguladim pek bi etki etmedi bnde ama yinede cok faydali oldugunu dusunyyorum guzel dileklerine bnde kayiliyorum ins tum isteyenlere rabbim tez zamanda nasip eder ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…