- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
Cok tesekkurler canim, biraz arastirayim bu doktoru. Sansima bu doktorla ilgili sitede faal konu var hemde julide hanimda dogum yapmis:) onu okuyorumevet normal dogum yapmisti canim muhakkak gecede olsa geliyordur.numarasida eltimde vardi bunlari merak etmen gayt normal :) ins yardimci olabilmisimdir
inan ayni duygulari paylasiyoruz cnm bi yanim umit dolu bi yanim karamsar.hem bu arada eltim 1 yil boyunca tum igneler klomenler uygulanmasina ragmen hamile kalamamisti snra sogan kuru uyguladigi ay hamile kaldi hatta o ay hamile kalmasaydi artik asilama uygulanacakti kismet ins sende hamilesindir cnm yaIns cnm regl olmazsnda pozitifleri gorursn ins tum isteyenlere versn. Bendede hafif belirtiler var ama umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasn yine diye bakalm sende tekrar test yapma bence cnm sabir mecbur. Ama biliyon mu gecen gun bi arkadasm bu kirle hamile kaldgni ogrendi dun bebisinin kesesini gordu ins darisi bizim basimiza :))
aa sevindim cnm hadi hakkinda hayirlisi :)Cok tesekkurler canim, biraz arastirayim bu doktoru. Sansima bu doktorla ilgili sitede faal konu var hemde julide hanimda dogum yapmis:) onu okuyorum
Ins ikimizde hamiszdir :))inan ayni duygulari paylasiyoruz cnm bi yanim umit dolu bi yanim karamsar.hem bu arada eltim 1 yil boyunca tum igneler klomenler uygulanmasina ragmen hamile kalamamisti snra sogan kuru uyguladigi ay hamile kaldi hatta o ay hamile kalmasaydi artik asilama uygulanacakti kismet ins sende hamilesindir cnm ya
ins cnm ins :)Ins ikimizde hamiszdir :))
uzuldum cnm rabbim bir daha kotu tecrubeler gostermesin bnde kimyasal gebeljk yasadim ve cok uzuldum artik hakkimizda hayirlisi ins. sen bi dr a gidiyomusun ?Merhaba kizlar bende araniza katilayim dedim ben 26 yasinda iki dusuk yapmis bi bayanim ve yeni yillda tekrar hamile kalmayi dusunuyorum ama ayni zamandada tedirginim tekrar ayni sorunlari yasarim diye cok karisigim mevlam hepimizin hakkinda hayirlisini versin AMIN
uzuldum cnm rabbim bir daha kotu tecrubeler gostermesin bnde kimyasal gebeljk yasadim ve cok uzuldum artik hakkimizda hayirlisi ins. sen bi dr a gidiyomusun ?
yasadiklarin inan beni de cok uzdu cnm ne denilebilir bilmiyorum ama biliyorsun rabbimden şer gelmez. her şer gorunen biseyde hayır vardir.ins en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlarin olur burdanda paylasirsin bizede umut olur...Evet canim ben almanyada yasiyorum burda ki dr dedi ki plasenta dogru gelismemis ve bebegime oksiyen vermemis bu yuzden kaybetim aslida bebegimin hic biseyi yoktu nasip boyleymis kardesim kendimi boyle avutuyorum bebegimi gomeli tam iki ay oldu canim com yaniyo ama mevlam boyle istedi
yok beklemeden ilk denemede olmuştuAllah yardimcin olsun allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ilk Bebeğine hamile kalirken bekledin mi
inşallah canım...iyi sabretmişsin 12 gün az zaman değil..test falan yapmadınmı hiçç. güzel haberlerini bekliyoruz
Ayy hadi inşallaahhh tatlim hepimiz hamis kalırızBi kalsam bnde saklicm zaten ayni şehirdede degiliz bi görcekler bni 6 aylık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?