Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

evet normal dogum yapmisti canim muhakkak gecede olsa geliyordur.numarasida eltimde vardi bunlari merak etmen gayt normal :) ins yardimci olabilmisimdir
Cok tesekkurler canim, biraz arastirayim bu doktoru. Sansima bu doktorla ilgili sitede faal konu var hemde julide hanimda dogum yapmis:) onu okuyorum

inan ayni duygulari paylasiyoruz cnm bi yanim umit dolu bi yanim karamsar.hem bu arada eltim 1 yil boyunca tum igneler klomenler uygulanmasina ragmen hamile kalamamisti snra sogan kuru uyguladigi ay hamile kaldi hatta o ay hamile kalmasaydi artik asilama uygulanacakti kismet ins sende hamilesindir cnm ya

Ins ikimizde hamiszdir :))

Merhaba kizlar bende araniza katilayim dedim ben 26 yasinda iki dusuk yapmis bi bayanim ve yeni yillda tekrar hamile kalmayi dusunuyorum ama ayni zamandada tedirginim tekrar ayni sorunlari yasarim diye cok karisigim mevlam hepimizin hakkinda hayirlisini versin AMIN

uzuldum cnm rabbim bir daha kotu tecrubeler gostermesin bnde kimyasal gebeljk yasadim ve cok uzuldum artik hakkimizda hayirlisi ins. sen bi dr a gidiyomusun ?

uzuldum cnm rabbim bir daha kotu tecrubeler gostermesin bnde kimyasal gebeljk yasadim ve cok uzuldum artik hakkimizda hayirlisi ins. sen bi dr a gidiyomusun ?

Evet canim ben almanyada yasiyorum burda ki dr dedi ki plasenta dogru gelismemis ve bebegime oksiyen vermemis bu yuzden kaybetim aslida bebegimin hic biseyi yoktu nasip boyleymis kardesim kendimi boyle avutuyorum bebegimi gomeli tam iki ay oldu canim com yaniyo ama mevlam boyle istedi

yasadiklarin inan beni de cok uzdu cnm ne denilebilir bilmiyorum ama biliyorsun rabbimden şer gelmez. her şer gorunen biseyde hayır vardir.ins en kisa zamanda saglikli hayirli evlatlarin olur burdanda paylasirsin bizede umut olur...

Ben iki aydir bekliyorum.ama brnim ilk bebegimde mecburen kürtaj olmistum kalbi atmadigi için .sürekli aklimda o yüzden mi olmuyo psikolojim falan altüst oldu artik

kafayı mı bozdum acaba artık her belirtide gidip test alıp yapıyorum tabi eşime de haber vermiyorum her defasında hayal kırıklığı yaşamasın diye resmen gebelik testine çalışır oldum

Fatih üniversitesi hastanesi şirinevlerdemiydi yaa bnde medicine hospital a gdiyodum iki aydr gtmiyorum ama

Valla bnm belirtim fln yok varsada bilmiorm 1.5 yıldr takip etmkten sıkıldm zaten hiç gebelik testi flnda yapmıyorum adetim gününde gelio zaten bekletse azcık heveslencemde o da yok :)

Ya komşuyu arkadaßida geçtm bnm görümcem sakladı o kdr dalavereciki bz bunla ayni zamanlarda evlndk o da istemedi bnde başta 2 sene olunca buna dedimki bi heves bz artik korunmucz bn bebek istiyorum siz ne düşünüyorsunuz fln dedi ben istemiorm ay ne bebeği şu bu iyi dedim o sira eşim görev icabi iki ay yanimda olmadi zaten snra bi akrabanin bebeğini görmeye gttk aldm seviyoeum fln dioki bna ay elinede yakıştı hadi bakiyim bekliyoruz sizden eşinde geldi fln dio görümcem ay salak ben ne safım meğer bu da deniyomuş aradan geçti iste biraz aradı bn hamileyim 10 hafta olmuş hmde yuhh dedim biz aslında sizden bkliyoduk ama fln dio bi de yaa uyuz oldum dedim kaç ayda hamile kldn 3 ay dedi ee dedim bn sana sordum sen istemioz dedin ayy nasıl diyim korunmuyom die demez mi sinirimden öldüm ee sen bna herşeyi diosn aklıma geldikçe uyuz oluorm hala hamilede kalamadm zaten bu dogurdu çocuk yürüyo :)

kızlar mrb.
bizde ilk bu ay bebiş çalışmalarına başladık, bat 26 aralık adetim hala gelmedi dün akşam test yaptım negatif.
henüz çıkmaması normal mi acaba yoksa stres yaptımda ondan mı gecikti anlamadım.Ama negatif görünce üzüldüm yaniii ALLAH en kısa zamanda hayırlısı ile hepimize bebişler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…