- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
Canım cevap yazdığın Yazıyı Bi an okurken hızımı alamadım sonsuza kadar yazı devam etmek sandım :) Allah yardımcın olsun canım seninle hepimizinde :)Canim hayran kaldim tevekkülune insallah rabbim saglikli hayirli evlat nasip eder hepimize hos geldin
inşallah canım...iyi sabretmişsin 12 gün az zaman değil..test falan yapmadınmı hiçç. güzel haberlerini bekliyoruzMerhaba canım bende yeni üyeyim ve sen gibi 7 aylık Evliyim. Rabbim isteğini tez zamanda yerine getirsin inşAllah seninle beraber herkezinkinide. Sana tek tavsiyem stres yapmamaya çalış ve SOĞAN kürü uygula diyebilirim doktor hiçbir sorun göremediğinde herkes bunu yapıyor çünkü :) banda dua et 12 gündür Regglim gecikti p.tesi doktora gidilen inşAllah hamişimdir
şu soğan kürü nasıl banada anlatırmısınızHerkes SOĞAN kürü incir kürü uyguluyor bu sıralar genelde olumlu sonuçlar alıyorlar bende denemenizi öneririm kızlar bende yakın zamanda denemeye başlayacam
EVET CANIM HAKLISIN..BİDE KENDİNİ BİLMEZ İNSANLAR YOKMU..İNSANIN İYİCE CANINI SIKIYORLAR..Kızlar selam benide aranıza alın lütfen7aylık evliyim ve yedi aydır çocuk istiyoruz ama olmuyor maalesef.doktıra gittim hiç bi problemim yokmuş.ama eşimi bir türlü ikna edrmedim gitmek istemiyor bir yılımız dolsun sonra bakarız diyor ama yaş oldu 30 ben bir an önce anne olmak istiyorum allahım nasip etsin inşallah hepimize:)cok zor bi süreç her gören bebek yokmu diyor sanki biz istemiyoruz bilmeden sorup insanın moralini bozuyolar ((
Aynen canım valla evden çıkmaya korkar oldumEVET CANIM HAKLISIN..BİDE KENDİNİ BİLMEZ İNSANLAR YOKMU..İNSANIN İYİCE CANINI SIKIYORLAR..
BİZİM BEBİŞLER BİZİ BİRAZ BEKLETECEK ANLAŞILAN :) SEN ÜZME KENDİNİ ALLAH'IN İZNİYLE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE GELSİNLER BİZE.Aynen canım valla evden çıkmaya korkar oldumbirileriyle karşılaşmamak için benden sonra evlenen arkadaşlar hamile gözüm yok allah analı baalı büyütsün ama insan krndindrn şüphe etmeye başlıyor.inşallah bizde en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz allahın izmiyle ama olmayacak diye çok korkutorum ((
Canım soğan kürü adet bittikten sonra uygulanıyor.1.5 bardak klorsuz suyu kaynatıyosun bi tane yemeklik soğanı su kaynadıktan sonra kabuğunu soyup dörde bölüp kaynayan suya atıyosun.5dakıka kaynadıktan sonra altını kapatıp ağzı kapalı sekılde ılımaya bırakıyorsun.ılıdıktan sonra öğle ve akşam yemeklerinden önce bit bardak içiyorsun 15 gün devam ediyosun ama her birini taze hazırlanan gerkiyor öğlen yapıp akşam içme öğlen ve akşam her defasında taze hazırlanıyor.ben bu ay denedim ama adetimin ilk günü başlafım inşallah faydası olurşu soğan kürü nasıl banada anlatırmısınız
evet canım sen kac aydır bekliyorsunBİZİM BEBİŞLER BİZİ BİRAZ BEKLETECEK ANLAŞILAN :) SEN ÜZME KENDİNİ ALLAH'IN İZNİYLE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE GELSİNLER BİZE.
BENDE 4 SENELİK EVLİYİM CANIM 1 SENE ÖNCE İLK HAMİLELİĞİMDE 9. HAFTADA BEBEĞİMİN KALBİ DURDUĞU İÇİN KÜRTAJ OLDUM ŞİMDİ İKİNCİYİ İSTİYORUM TEMMUZDAN BERİEvet
evet canım sen kac aydır bekliyorsuninşallah rabbim tez zamanda gönderir meleklerimizi.
Çok üzüldüm canım inşallah rabbim rn kısa zamanda tekrar gönderir meleğini.ama iyi tarafından bakmak lazım veren de alan da rabbim.en azından hamîle kalbilmişsin yine kalırsın inşallah rn kısa zamandaBENDE 4 SENELİK EVLİYİM CANIM 1 SENE ÖNCE İLK HAMİLELİĞİMDE 9. HAFTADA BEBEĞİMİN KALBİ DURDUĞU İÇİN KÜRTAJ OLDUM ŞİMDİ İKİNCİYİ İSTİYORUM TEMMUZDAN BERİ
Allah yardimcin olsun allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ilk Bebeğine hamile kalirken bekledin mibende hamiş olamak istiyom 16 bucuk aylık evlyim 25 ağustosta 12 haftalık bebegimin kalbi durdu kaybettim 4 ay bekledim ve bu ay denemeye karar verdik bakalım hayırlısı :)
Bekliyoruz haberlerini moral ol bizede bende adetim biti yumurtalama günümü beklicemmrb bende sizin gibi bekleyenlerdenim adet günüm 5 6 gun var daha. ins hayırlısıyla bizde hamiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?