Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

Herkes SOĞAN kürü incir kürü uyguluyor bu sıralar genelde olumlu sonuçlar alıyorlar bende denemenizi öneririm kızlar bende yakın zamanda denemeye başlayacam

Merhaba kızlar benı de aranıza alır mısınız :) ben de yumurta çatlama olayını yenı kavrayanlardanım.7 AYlık evliyiz,bu ay ılk denememızı yaptık ancak sanırım erken bır deneme olmus cunku 6. gunde denedık :) normalde 28 aralık gıbı adetımı beklıodum ama dayanamayıp kan testı yaptırdım hamıle degılmısım buyuk bı uzuntu yaptm ama sanırım sakın olmamız lazım.ben 22 gunde bır adet oluyorum. onerılerınız var mı?
Ben de doktora gıtmıstım 2 ay once felan,kan tahlıllerı felan hersey normal cıktı bakalım artık :)allahım hepımıze hayırlısıyla versın:)yukarlarda bır arkdsn dedıgı gıbı kımseyle paylasamıosun boyle seylerı .ıyı kı varsınz smdıden :)

Merhaba canım bende yeni üyeyim ve sen gibi 7 aylık Evliyim. Rabbim isteğini tez zamanda yerine getirsin inşAllah seninle beraber herkezinkinide. Sana tek tavsiyem stres yapmamaya çalış ve SOĞAN kürü uygula diyebilirim doktor hiçbir sorun göremediğinde herkes bunu yapıyor çünkü :) banda dua et 12 gündür Regglim gecikti p.tesi doktora gidilen inşAllah hamişimdir

inşallah canım...iyi sabretmişsin 12 gün az zaman değil..test falan yapmadınmı hiçç. güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar selam benide aranıza alın lütfen7aylık evliyim ve yedi aydır çocuk istiyoruzama olmuyor maalesef.doktıra gittim hiç bi problemim yokmuş.ama eşimi bir türlü ikna edrmedim gitmek istemiyor bir yılımız dolsun sonra bakarız diyorama yaş oldu 30 ben bir an önce anne olmak istiyorumallahım nasip etsin inşallah hepimize:)cok zor bi süreç her gören bebek yokmu diyorsanki biz istemiyoruz bilmeden sorup insanın moralini bozuyolar((

EVET CANIM HAKLISIN..BİDE KENDİNİ BİLMEZ İNSANLAR YOKMU..İNSANIN İYİCE CANINI SIKIYORLAR..

EVET CANIM HAKLISIN..BİDE KENDİNİ BİLMEZ İNSANLAR YOKMU..İNSANIN İYİCE CANINI SIKIYORLAR..
Aynen canım valla evden çıkmaya korkar oldum birileriyle karşılaşmamak için benden sonra evlenen arkadaşlar hamile gözüm yok allah analı baalı büyütsün ama insan krndindrn şüphe etmeye başlıyor.inşallah bizde en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz allahın izmiyle ama olmayacak diye çok korkutorum ((

BİZİM BEBİŞLER BİZİ BİRAZ BEKLETECEK ANLAŞILAN :) SEN ÜZME KENDİNİ ALLAH'IN İZNİYLE SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE GELSİNLER BİZE.

şu soğan kürü nasıl banada anlatırmısınız
Canım soğan kürü adet bittikten sonra uygulanıyor.1.5 bardak klorsuz suyu kaynatıyosun bi tane yemeklik soğanı su kaynadıktan sonra kabuğunu soyup dörde bölüp kaynayan suya atıyosun.5dakıka kaynadıktan sonra altını kapatıp ağzı kapalı sekılde ılımaya bırakıyorsun.ılıdıktan sonra öğle ve akşam yemeklerinden önce bit bardak içiyorsun 15 gün devam ediyosun ama her birini taze hazırlanan gerkiyor öğlen yapıp akşam içme öğlen ve akşam her defasında taze hazırlanıyor.ben bu ay denedim ama adetimin ilk günü başlafım inşallah faydası olur(.

Kızlar güzel haberlerinolan yokmu 12 gün adeti geciken arkadaşımız haberlerini bekliyoruz.

Evet

evet canım sen kac aydır bekliyorsuninşallah rabbim tez zamanda gönderir meleklerimizi.
BENDE 4 SENELİK EVLİYİM CANIM 1 SENE ÖNCE İLK HAMİLELİĞİMDE 9. HAFTADA BEBEĞİMİN KALBİ DURDUĞU İÇİN KÜRTAJ OLDUM ŞİMDİ İKİNCİYİ İSTİYORUM TEMMUZDAN BERİ

BENDE 4 SENELİK EVLİYİM CANIM 1 SENE ÖNCE İLK HAMİLELİĞİMDE 9. HAFTADA BEBEĞİMİN KALBİ DURDUĞU İÇİN KÜRTAJ OLDUM ŞİMDİ İKİNCİYİ İSTİYORUM TEMMUZDAN BERİ
Çok üzüldüm canım inşallah rabbim rn kısa zamanda tekrar gönderir meleğini.ama iyi tarafından bakmak lazım veren de alan da rabbim.en azından hamîle kalbilmişsin yine kalırsın inşallah rn kısa zamanda

mrb bende sizin gibi bekleyenlerdenim adet günüm 5 6 gun var daha. ins hayırlısıyla bizde hamiş oluruz

bende hamiş olamak istiyom 16 bucuk aylık evlyim 25 ağustosta 12 haftalık bebegimin kalbi durdu kaybettim 4 ay bekledim ve bu ay denemeye karar verdik bakalım hayırlısı :)

bende hamiş olamak istiyom 16 bucuk aylık evlyim 25 ağustosta 12 haftalık bebegimin kalbi durdu kaybettim 4 ay bekledim ve bu ay denemeye karar verdik bakalım hayırlısı :)
Allah yardimcin olsun allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ilk Bebeğine hamile kalirken bekledin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…