- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
bende yeni katıldım burda paylaşırım içimi biraz olsun hafifletirim diyeMerhaba arkadaşlar forumlarda eski cevapları okumaktan sıkıldım. Hamile kalmak istediğim bugünlerde dost arıyorum.
Nasıl haberlesecegiz. Yediklerimizi eksiksiz yazalim hergün 7 de sabahta kilomuzu . Eksiksiz ama belki bouleCanim gel diyet arkadasi ol bana
Hosgeldin tatlım dinliyoruzbende yeni katıldım burda paylaşırım içimi biraz olsun hafifletirim diye
çok geçmiş olsun düşükmü yaptın iki defaMerhabalar ben de varım arkadaşlar. 15 aydır istiyorum. Iki kürtaj geçirdim artık 2015'te 3. De Bebeğimi kucağıma almak istiyorum
cnm sen test fln yaptinmi ksr bkm valla merakimdan soruyorum ?Ins obgunler de gelcek en yakin zamanda :)
2 gun once su 1 tl lik testten yaptm negatif cikti cnm maalesef ama inşallah o test yanlış soyluyordur :))cnm sen test fln yaptinmi ksr bkm valla merakimdan soruyorum ?
Tatlım rahat ol sor tabiki derdimizde bir sevincimiz decnm sen test fln yaptinmi ksr bkm valla merakimdan soruyorum ?
cnm daha gununde gecmedigi icin cikmamistir benim icime hep hamilesin gihi geliyor ins hayirlisiyla cikar testtede zamani gelinceTatlım rahat ol sor tabiki derdimizde bir sevincimiz de
Gercekten mi oyle mi hissediyon canimcnm daha gununde gecmedigi icin cikmamistir benim icime hep hamilesin gihi geliyor ins hayirlisiyla cikar testtede zamani gelince
valla oyle hissediyorum cnm ama yinede hayirlisi bakalim mutlaka benide bilgilendirGercekten mi oyle mi hissediyon canim
Insallah canim mutlaka haber veririm hislerine guvenirmisin peki :))valla oyle hissediyorum cnm ama yinede hayirlisi bakalim mutlaka benide bilgilendir
genelde hislerimde yanilmam canim ama yinede sana cok umit vermiyeyim hayirlisi ne zamansa o zaman olsunInsallah canim mutlaka haber veririm hislerine guvenirmisin peki :))
Insallah canim yarin sabah 9 da randevum var haber veririm ins mujdemi verirm ins bu soğan kuru vesilem olurgenelde hislerimde yanilmam canim ama yinede sana cok umit vermiyeyim hayirlisi ne zamansa o zaman olsun
canim bi dr esligi de kullan eger kist fln olusmussa klomen dahada buyumesini saglar ve iyi bisey yapayim derken tedavi surecini uzatirsin allah korusunKizlar dr a gitmeden klomen kullansak nolur? Ben suan turkiyede degilim bi arkadasim recetesiz alsa yollasa.. Yada ben bu sacma fikirdenmi kurtulsam :)
guzel haberlerini bekliyorum cnmInsallah canim yarin sabah 9 da randevum var haber veririm ins mujdemi verirm ins bu soğan kuru vesilem olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?