Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

merhaba hayallergercekolsa dilerim rabbimden en kısa zamanda sana bi evlat bağışlasın,

benide aranıza alirmisiniz bende 3 aylık evliyim ve cok çocuk istiyorum tabiki rabbim hayırlısıni versin....

10 ekimdi canim ama ben tahlisizlikle başladım ne yazikki kına gunumde düştüm ve kolumu incilttim alçı ya alınmış ti kolum

Kızlar merhaba benide aranıza alır mısınız(bende 1,5 yıllık evliyim bu ay korunmayı bıraktık bebiş düşünüyoruz bakalımbi hayırlısı artık:))

10 ekimdi canim ama ben tahlisizlikle başladım ne yazikki kına gunumde düştüm ve kolumu incilttim alçı ya alınmış ti kolum
canım çok geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi. geçti gitti üzülme allah beterlerinden saklasın inşallah ilerde düşündüğünde gülüceksin çok sakarım diye :) bende eylül 13 senden 1 ay kıdemliyim umarım en hayırlı zamanda bebişlerimizide alırız kucağımıza, folik asite başladınmı ?

ya alip almamakta kararsizim ecxaneden aldım ama icmeye baslamadim...sence icemelimiyim...ins en yakin zamanda hakkımizda hayirlisi okur ve mujdeli haber veririz...

ya alip almamakta kararsizim ecxaneden aldım ama icmeye baslamadim...sence icemelimiyim...ins en yakin zamanda hakkımizda hayirlisi okur ve mujdeli haber veririz...
hamilelik düşünüyorsan kesinlikle iç derim. geçen ay kontrole gittim hamilelik düşündüğüm için doktorum Folbiol verdi.
kullanmaya hemen başla dedi zaten hamileliktede ilk 3 ay kullanmaya devam ediceksin çocuk gelişimi ve senin için önemli bir vitamin. eczacıya söyle hemen veriyor zaten içinde 50 tane var hergün tok karnına 1 tane içiceksin. hamilelikte sayısını doktor arttırabiliyor sana ve bebeğe yetersiz gelmesin diye.

Herkese merhaba bende dün folic asite başladım folic1 90 tablet kullanan var mi markalar neler ??

Yine husran adetim iki gün geçti diye bi hevesle teste kostüm yine tek çizgi.ben ne zaman çift çizgi gorucem artik ya

umudunu yitirme selenay canınıda sıkma hiç regli olana kadar hala bi umut var unutmaki :) olmadı kendi haline bırak önümüzdeki aya bak artık.

bende 14 aydir istiyorum olmiycak diye birsey yok mutlaka rabbim bizi bebislerimizle kavusturacak fkt iste zamanini bekliyorlar ins en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz
Amin insallah valla ne duyuyosam yiyecek olsun icecek olsun yapiorum rabbime kalmış gerisi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…