- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
Hadi ya.. Kas yapayim derken goz cikarcakmisim nerdeyse. Saol cnm hic oyle dusunmemistimcanim bi dr esligi de kullan eger kist fln olusmussa klomen dahada buyumesini saglar ve iyi bisey yapayim derken tedavi surecini uzatirsin allah korusun
rica ederim cnm aman dikkat valla bosu bosuna doktor kontrolu sart demiyorlarHadi ya.. Kas yapayim derken goz cikarcakmisim nerdeyse. Saol cnm hic oyle dusunmemistim
Canim hamile degilimrica ederim cnm aman dikkat valla bosu bosuna doktor kontrolu sart demiyorlar
bende 14 aydir istiyorum olmiycak diye birsey yok mutlaka rabbim bizi bebislerimizle kavusturacak fkt iste zamanini bekliyorlar ins en kisa zamanda bebislerimize kavusuruzMerhaba kızlar bende 20 aydır istiyorum olmadi henüz
cok uzuldum cnm ya ins bu ay olmasada en yakin zamanda hamile kalirsin sen ve ben gibi tum isteyenlerde.valla hep dualarla olucak seyler bunlar duadan baskada yapabilecek biseyimiz yok malesefCanim hamile degilim
Evet haklısıncok uzuldum cnm ya ins bu ay olmasada en yakin zamanda hamile kalirsin sen ve ben gibi tum isteyenlerde.valla hep dualarla olucak seyler bunlar duadan baskada yapabilecek biseyimiz yok malesef
canım çok geçmiş olsun umarım iyisindir şimdi. geçti gitti üzülme allah beterlerinden saklasın inşallah ilerde düşündüğünde gülüceksin çok sakarım diye :) bende eylül 13 senden 1 ay kıdemliyim10 ekimdi canim ama ben tahlisizlikle başladım ne yazikki kına gunumde düştüm ve kolumu incilttim alçı ya alınmış ti kolum
hoşgeldin eylemdodo :) rabbim en hayırlı zamanda bebişini verir inşallahKızlar merhaba benide aranıza alır mısınız(bende 1,5 yıllık evliyim bu ay korunmayı bıraktık bebiş düşünüyoruz bakalımbi hayırlısı artık:))
hamilelik düşünüyorsan kesinlikle iç derim. geçen ay kontrole gittim hamilelik düşündüğüm için doktorum Folbiol verdi.ya alip almamakta kararsizim ecxaneden aldım ama icmeye baslamadim...sence icemelimiyim...ins en yakin zamanda hakkımizda hayirlisi okur ve mujdeli haber veririz...
Amin insallah valla ne duyuyosam yiyecek olsun icecek olsun yapiorum rabbime kalmış gerisi ..bende 14 aydir istiyorum olmiycak diye birsey yok mutlaka rabbim bizi bebislerimizle kavusturacak fkt iste zamanini bekliyorlar ins en kisa zamanda bebislerimize kavusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?