Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

Merhaba arkadaşlar. Biz çalışmalara önümüzdeki ay başlayacağız. Bu ay Dr a gittim. Fazla dkh kullandığım için rahim duvarım incelmiş o nedenle sürekli kahverengi akıntım geliyor. Ne zaman geçeceğini bilemiyorum. Dr bu ay kullanmaya devam et önümüzdeki ay bırak ilacı ve 1 sene deneyin dedi. Bu kahverengi akıntıyı gidermenin yolunu bilen varmı?
Bir de keçi boynuzu pekmezi aldım bugün.bunu hem ben hem eşime yedireyim diyorum.günde 1 keremi yenecek acaba? Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmi bana. Birde önümüzdeki ay folik asit vitaminine başlayacağım

Bendee varimmm bu 2.ay denememiz ins olur adete 6 gun var benimde bebiss olsun herkesin gobusu bebis dolsun 2015 ten beklentim bebis dogurmak :)

Kizlar hic kur denedinizmi civanpercemi aslan pencesi adacayi bunlar hamileleik snasini arttiriyormus ahmet marankiden duydum... corek otu bal karisimi flan boyle seyler denedinizmi

inşallah arkadaslar çamasır suyu testını denedim kabardı burada duydum denedim inşallah gecerlılıgı vardır umut fakırın ekmegıdır:) kızlar ya adete 6 gun kala test cıkar mı???

Kizlar hic kur denedinizmi civanpercemi aslan pencesi adacayi bunlar hamileleik snasini arttiriyormus ahmet marankiden duydum... corek otu bal karisimi flan boyle seyler denedinizmi
soğan kürü çok faydalıymıs o yolla hamıle kalan cok arkadasım var ama ben denemedım eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum :)

inmoreli nirkadaslar çamasır suyu testını denedim kabardı burada duydum denedim inşallah gecerlılıgı vardır umut fakırın ekmegıdır:) kızlar ya adete 6 gun kala test cıkar mı???
Canim cok nadir cikar buyuk ihtmal ckmaz yapipta morelini bozma bekle adetini bnce.. sogan kurunu bn 2 gun denedim snra adetimin duzenjbj bozar dye korktum braktim

Canim cok nadir cikar buyuk ihtmal ckmaz yapipta morelini bozma bekle adetini bnce.. sogan kurunu bn 2 gun denedim snra adetimin duzenjbj bozar dye korktum braktim
evet soğan kürü kımınde dengeyıde bozuyor. ben gecen ay dr gttım bebek dusunuyoruz ama bılınclı olsun ıstıyorum muayene olmak ıstıyorum bır sorunum calısmayan hormonlarım varmı dıye test yaptı bısuru muayene ettı hersey normal dedi folık asıt verdı bende o yuzden yapmadım kür falan. ama kecı boynuzu kürü spermlerın hızının ve yogunlugu arttırıyormus esıme onu yaptım bu ay ıns hamısımdır

Cnm folic asiti 4 aydir kullaniyorum bnde ama bgun bttti bda almicam hamile kalinca tekrar baslarim. Yeteri kadar vucudum folic asit aldi hala gelen giden yok braz bekleyeyim :))

Slm kızlar bende hamile olmak isteyenlerdenim bir yıldır bekliyoruz ama olmuyor

bütün arkadaslarım ilk aydan hamile kaldı pkolular bile bana diyorlar sen niye duruyorsun sinir olıuyorum sanki ben duruyorum herseyin bi vakti saati var demekki hersey nasip Rabbim 'Ol'deyince önünde hiçbisey duramıyor demedikçe de hiçbisey kar etmiyor

Kizlar benim regl gunum sali gunuydu ama adet olmadm test yaptm beta hcg 0.1 cikti degerm. Ama hala adet olmadm sizce gec döllenme olabilirmi normalde adetlerm asla gecikmez erken olur ama gec olmaz

Haklısın canım banada sen istemiyorsun herhalde diyorlar niye yapmıyonuz hala diyolar bilmiyorlarki durumu, benim yana yana bebiş istediğimi Rabbim en kısa zamanda versin inşallah ya ama bi müddet sonra insanda ümitte kalmıyor

ümitsizlik olmasın Rabbimiz varken evelallah deyip devam geçen bi dr söyledi senede 2kez adet gören bi hastam hamile kaldı diye insanlar rahat bıraksa belki kafamız daha rahat olacak bende daha kimseyle konuşmuyorum bu konuyu burda sizinle dertleşiyorum sonucta yaşamayan ne anlar

Valla cevrede insnai etkiliyor bnada oyle esimin akrabalari flan hamilemisinn varmi bsey istyonuzmu sizinde olsun uuuufff sanki ben istyomiyorumda zaten uzuluyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…