Tşk ederim canım benim hakkımızda hayırlısı olur inşallah:)hoşgeldin eylemdodo :) rabbim en hayırlı zamanda bebişini verir inşallah
soğan kürü çok faydalıymıs o yolla hamıle kalan cok arkadasım var ama ben denemedımKizlar hic kur denedinizmi civanpercemi aslan pencesi adacayi bunlar hamileleik snasini arttiriyormus ahmet marankiden duydum... corek otu bal karisimi flan boyle seyler denedinizmi
Canim cok nadir cikar buyuk ihtmal ckmaz yapipta morelini bozma bekle adetini bnce.. sogan kurunu bn 2 gun denedim snra adetimin duzenjbj bozar dye korktum braktiminmoreli nirkadaslar çamasır suyu testını denedim kabardı burada duydum denedim inşallah gecerlılıgı vardır umut fakırın ekmegıdır:) kızlar ya adete 6 gun kala test cıkar mı???
evet soğan kürü kımınde dengeyıde bozuyor. ben gecen ay dr gttım bebek dusunuyoruz ama bılınclı olsun ıstıyorum muayene olmak ıstıyorum bır sorunum calısmayan hormonlarım varmı dıye test yaptı bısuru muayene ettı hersey normal dedi folık asıt verdı bende o yuzden yapmadım kür falan. ama kecı boynuzu kürü spermlerın hızının ve yogunlugu arttırıyormus esıme onu yaptım bu ay ıns hamısımdırCanim cok nadir cikar buyuk ihtmal ckmaz yapipta morelini bozma bekle adetini bnce.. sogan kurunu bn 2 gun denedim snra adetimin duzenjbj bozar dye korktum braktim
Cnm folic asiti 4 aydir kullaniyorum bnde ama bgun bttti bda almicam hamile kalinca tekrar baslarim. Yeteri kadar vucudum folic asit aldi hala gelen giden yok braz bekleyeyim :))evet soğan kürü kımınde dengeyıde bozuyor. ben gecen ay dr gttım bebek dusunuyoruz ama bılınclı olsun ıstıyorum muayene olmak ıstıyorum bır sorunum calısmayan hormonlarım varmı dıye test yaptı bısuru muayene ettı hersey normal dedi folık asıt verdı bende o yuzden yapmadım kür falan. ama kecı boynuzu kürü spermlerın hızının ve yogunlugu arttırıyormus esıme onu yaptım bu ay ıns hamısımdır
Haklısın canım banada sen istemiyorsun herhalde diyorlar niye yapmıyonuz hala diyolar bilmiyorlarki durumu, benim yana yana bebiş istediğimi Rabbim en kısa zamanda versin inşallah ya ama bi müddet sonra insanda ümitte kalmıyorbütün arkadaslarım ilk aydan hamile kaldı pkolular bile bana diyorlar sen niye duruyorsun sinir olıuyorum sanki ben duruyorum herseyin bi vakti saati var demekki hersey nasip Rabbim 'Ol'deyince önünde hiçbisey duramıyor demedikçe de hiçbisey kar etmiyor
ümitsizlik olmasın Rabbimiz varken evelallah deyip devam geçen bi dr söyledi senede 2kez adet gören bi hastam hamile kaldı diye insanlar rahat bıraksa belki kafamız daha rahat olacak bende daha kimseyle konuşmuyorum bu konuyu burda sizinle dertleşiyorum sonucta yaşamayan ne anlarHaklısın canım banada sen istemiyorsun herhalde diyorlar niye yapmıyonuz hala diyolar bilmiyorlarki durumu, benim yana yana bebiş istediğimi Rabbim en kısa zamanda versin inşallah ya ama bi müddet sonra insanda ümitte kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?