- 8 Ocak 2015
- 274
- 89
- 73
- 36
Bende sadece burda dertleşiyorum canım en yakın arkadaşlarıma bile hiç bişeymi anlatmıyorum. İnşallah en kısa zamanda verir Rabbim bebişlerimiziümitsizlik olmasın Rabbimiz varken evelallah deyip devam geçen bi dr söyledi senede 2kez adet gören bi hastam hamile kaldı diye insanlar rahat bıraksa belki kafamız daha rahat olacak bende daha kimseyle konuşmuyorum bu konuyu burda sizinle dertleşiyorum sonucta yaşamayan ne anlar
benim gibiBende istediğim zaman kalirim diye hissediyordum...
Tirttt oldu :-(
benim gibi
tedavisini oldu mu eşinEvet nasilda guvenirdim kendime
Ama sorun bende degil esimde cikti
Hayirlisi bakalim
tedavisini oldu mu eşin
Aynen canım benle bebek isteyenler doğum yapti bende hala bisey yokBende istediğim zaman kalirim diye hissediyordum...
Tirttt oldu :-(
canim hic fikrim yok ama ins dedigin gibi gec dollenmedir.bide psikolojik kendimizi inandirdigimizdanda oluyo olabilir.bnde hamile olmadigm halde hamilelik belirtileri yasadim birazcikta rahat olmak gerekiyorKizlar benim regl gunum sali gunuydu ama adet olmadm test yaptm beta hcg 0.1 cikti degerm. Ama hala adet olmadm sizce gec döllenme olabilirmi normalde adetlerm asla gecikmez erken olur ama gec olmaz
Evet haklisin hamile degilm ama adette olmuyorm neden boyle off yaacanim hic fikrim yok ama ins dedigin gibi gec dollenmedir.bide psikolojik kendimizi inandirdigimizdanda oluyo olabilir.bnde hamile olmadigm halde hamilelik belirtileri yasadim birazcikta rahat olmak gerekiyor
ve allahin bi sinavi diye dusunuyorum cnm ya cnk rabbime sukurler olsun hayatimda maddi manevi hersey cok guzel.cok cok mutlu bir insanim.ve esimle herkesin imrendigi bir ciftiz.cokta sansliyimdir.sirf bu sansim yuzunden istedigjm gbi bebegim olur sanmistm ama rabbim illa bir yerden insani siniyor bizimde kulluk gorevjmiz olarak sabredicez isyan etmiycez eninde sonunda mukafatlandirilacagimizi dusunuyormEvet haklisin hamile degilm ama adette olmuyorm neden boyle off yaa
Insallah canim benim ins rabbim bize de verecek inanıyorum hayırlısıyla rabbim cok büyükve allahin bi sinavi diye dusunuyorum cnm ya cnk rabbime sukurler olsun hayatimda maddi manevi hersey cok guzel.cok cok mutlu bir insanim.ve esimle herkesin imrendigi bir ciftiz.cokta sansliyimdir.sirf bu sansim yuzunden istedigjm gbi bebegim olur sanmistm ama rabbim illa bir yerden insani siniyor bizimde kulluk gorevjmiz olarak sabredicez isyan etmiycez eninde sonunda mukafatlandirilacagimizi dusunuyorm
Evet canım iki kürtajçok geçmiş olsun düşükmü yaptın iki defa
tekrar çok geçmiş olsun bende bir gebeliğimi kalbi durması sebebiyle kaybettim. bu ay denedik adetime üç gün var bakalım artık ne olacak herşeyın hayırlısıEvet canım iki kürtaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?