Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

Bende sadece burda dertleşiyorum canım en yakın arkadaşlarıma bile hiç bişeymi anlatmıyorum. İnşallah en kısa zamanda verir Rabbim bebişlerimizi

rabbim bu mübarek gunun yüzü suyu hurmetine kimseyi çocuksuz birakmasin ins.o duyguyu tadalim en kisa surede.
ya benimde daha 3 ay oldu ama çevrem sormaya başladı yokmu bsy dahasanki biz istemiyoruz rabbim hayirlisini versin.
benimde adet düzensizliğim vardi dr gittim bi ilaç verdi ama bunla da hamile kalabilirsin dedi.ictim ve gunumden bi kac gun once adet oldum tekrar gittim gel demişti dr ozmn sordum hamile kalmak istiyorum bi sorun varmi diye ya sen daha 3 aylık sin dedi daha dur erken. iki kutu daha verdi bunları kullan ozmn hamile kalmasan gel bakalim sorun varmi yokmu diye.sanirim biz aceleci davranıyoruz kizlar...

tedavisini oldu mu eşin

Suan tedavi oluyor..
Testesteron hormonu icin bir jel verdi..
Onu kullandı bu ay..
3 aylik bir tedaviymis..
Bende bu jel hakkinda iiyi seyler okumadim..bu ay doktora gidince sorucaz..bu jel sperm dusuruyormus..bebek isteyenlere vermiyorlarmis bu jeli..

Kizlar benim regl gunum sali gunuydu ama adet olmadm test yaptm beta hcg 0.1 cikti degerm. Ama hala adet olmadm sizce gec döllenme olabilirmi normalde adetlerm asla gecikmez erken olur ama gec olmaz
canim hic fikrim yok ama ins dedigin gibi gec dollenmedir.bide psikolojik kendimizi inandirdigimizdanda oluyo olabilir.bnde hamile olmadigm halde hamilelik belirtileri yasadim birazcikta rahat olmak gerekiyor

canim hic fikrim yok ama ins dedigin gibi gec dollenmedir.bide psikolojik kendimizi inandirdigimizdanda oluyo olabilir.bnde hamile olmadigm halde hamilelik belirtileri yasadim birazcikta rahat olmak gerekiyor
Evet haklisin hamile degilm ama adette olmuyorm neden boyle off yaa

Evet haklisin hamile degilm ama adette olmuyorm neden boyle off yaa
ve allahin bi sinavi diye dusunuyorum cnm ya cnk rabbime sukurler olsun hayatimda maddi manevi hersey cok guzel.cok cok mutlu bir insanim.ve esimle herkesin imrendigi bir ciftiz.cokta sansliyimdir.sirf bu sansim yuzunden istedigjm gbi bebegim olur sanmistm ama rabbim illa bir yerden insani siniyor bizimde kulluk gorevjmiz olarak sabredicez isyan etmiycez eninde sonunda mukafatlandirilacagimizi dusunuyorm

Insallah canim benim ins rabbim bize de verecek inanıyorum hayırlısıyla rabbim cok büyük

Merhaba hanımlar :) bir anne olmak isteyen adayı daha. İnşallah en kısa zamanda birbirimizin hayırlı haberlerini alırız :) bende 2 yıllık evliyim doktorum bir sorun olmadığını söylüyor. Normalden Fazla yumurta sayım varmış bir senedir doktora gidip geliyorum hiç işinin ehli doktora denk gelmedim. Şimdi bi yenge tavsiyesi üzerine özel bi doktora gidiyorum bana Femera diye bi ilaç yazdı herşeyin yolunda gittiğini söyledi içimi ferahlattı inşallah birkaç aya hamile kalırsın dedi. İlacı bu gün kullanmaya başlicam kısmet ise bu ilacı kullanan var mı daha önceden

reglım bes gun gectı bı hevesle dun aksam test yaptım bı de nasıl umutluyum kesın olacak dıye yıne olumsuz yıne olumsuz. umudum da kalmadı artık

Merhaba hanımlar :) bir anne olmak isteyen adayı daha aranıza katıldı. İnşallah en kısa zamanda birbirimizin hayırlı haberlerini alırız . bende 3.5 yıllık evliyim. 1.5 senedir uğraşıyoruz. 2 ane düşüğüm var. allah hepimizin kucaklarını doldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…