canım bana doktor bu ay yazdı. bu ay kullandım. ama bu ay hamile kalamadım. inşallah sen hamile kalırsın.Merhaba hanımlar :) bir anne olmak isteyen adayı daha. İnşallah en kısa zamanda birbirimizin hayırlı haberlerini alırız :) bende 2 yıllık evliyim doktorum bir sorun olmadığını söylüyor. Normalden Fazla yumurta sayım varmış bir senedir doktora gidip geliyorum hiç işinin ehli doktora denk gelmedim. Şimdi bi yenge tavsiyesi üzerine özel bi doktora gidiyorum bana Femera diye bi ilaç yazdı herşeyin yolunda gittiğini söyledi içimi ferahlattı inşallah birkaç aya hamile kalırsın dedi. İlacı bu gün kullanmaya başlicam kısmet ise bu ilacı kullanan var mı daha önceden
Benimde geçen ay senin gibi oldu canım bi de psikolojik olarak hamileyim diye düşünuyoruz ya o da çok etkiliyor adet olamiyoruz ben söktürücü bile kullanmistim. Rabbim o kadar büyük ki canım ben inanıyorum hiç ummadigimiz bir anda olacak sen de umudunu yitirme sakınreglım bes gun gectı bı hevesle dun aksam test yaptım bı de nasıl umutluyum kesın olacak dıye yıne olumsuz yıne olumsuz. umudum da kalmadı artık
canım ben femara diye bi hap kullanıyorum. dr yazdı. bende bu ay öyle sandım test yaptım negatif. hala hastalanmadım. pazartesiye kadar bekle dedi. pazartesi tekrar arıyacağım dr. insan çok umutlanıyor. hakkımızda hayırlısı. sen ne kadar zamandır bekliyorsun?reglım bes gun gectı bı hevesle dun aksam test yaptım bı de nasıl umutluyum kesın olacak dıye yıne olumsuz yıne olumsuz. umudum da kalmadı artık
Benim daha önce mecburi bi kurtajim olmustu sin zamanlarda cesaretimizi topladik ama olmuyocanım ben femara diye bi hap kullanıyorum. dr yazdı. bende bu ay öyle sandım test yaptım negatif. hala hastalanmadım. pazartesiye kadar bekle dedi. pazartesi tekrar arıyacağım dr. insan çok umutlanıyor. hakkımızda hayırlısı. sen ne kadar zamandır bekliyorsun?
mrb inş en kısa zamanda seninde bizimde bebişimiz olurmerhaba arkadaşlar bende 4 yıllık evliyim ve 7 aydan beri cocuk denıyoruz ve pcoluyum
inşallah canım siz ne zamandır deniyorsunuz
tekrar çok geçmiş olsun bende bir gebeliğimi kalbi durması sebebiyle kaybettim. bu ay denedik adetime üç gün var bakalım artık ne olacak herşeyın hayırlısı
Inşallah hamilesindir canım. Benim de iki bebeğimin kalbi durdu. Hayırlısı bakalım.tekrar çok geçmiş olsun bende bir gebeliğimi kalbi durması sebebiyle kaybettim. bu ay denedik adetime üç gün var bakalım artık ne olacak herşeyın hayırlısı
Merhaba hemşerim :) inşallah hamilelik belirtisidir. Eğer adet olursan da doktora git akıntın fazlaysa. Iltihaplanma olabilir. Tabi gerek kalmaz umarım :)varmı güzel haber alan :) ben regl olmadım ama bebişde yok ilk kez geçikiyor ve çok akıntı var neden anlamadım
Canım hiç kafana takma. Bizim komşumuzun eşinin hiç canlı spermi yokmuş yani sperm dışarı Çıktığı an ölüyormuş. Ama doktorlar böyle bir durumda bile Allah'ın izniyle hamileliği sağladı. Komşumuzun spermlerini dışarı çıkmadan enjektörle alıp tüp bebek Yaptılar. 1 ay sonra bebekleri doğacak inşallah. Bu kadar umutsuz görünen durumlarda bile Allah veriyorsa oluyor bir şekilde. Nasip değilse de benim gibi hiçbir sorun olmamasına rağmen iki Bebeğin de kalbi durur.5 günüm var daha ama biraz sıkıntılıyım eşimde varikosel olma ihtimali var yani en azından onun belirtisine benzer bişiler var doktora gitti ama 5 6 ay deneyin olmazsa gelin demiş bişeye bakmamış bile şimdi sperm sayımı yaptırıcaz özelde tek umut ona bağlı şimdilik bakalım
senib kaç gün var adetine :) inşallah ama pek umutlu deilim dün dayanamadım test yaptı negatif cıktı. önceki gebeliğimi birkaçgün erken öğrenmiştim testte çıkmıştıInşallah hamilesindir canım. Benim de iki bebeğimin kalbi durdu. Hayırlısı bakalım.
merhaba :) sanmıyorum 2 gün geçince kanda negatifti 15 gün geçince baktrdım yine negatif 12 gün sonra zaten diğer ayın günü geliyor hala yok :)Merhaba hemşerim :) inşallah hamilelik belirtisidir. Eğer adet olursan da doktora git akıntın fazlaysa. Iltihaplanma olabilir. Tabi gerek kalmaz umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?