Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

Kafama takmak değildi eşim böyle bir ihtimalin olması bile çok zoruma gidiyor dedi çok üzüldüm öyle demesine. bakalım sperm sayımında sıkıntı çıkmazsa rahatlıycaz inşallah bat 17 ocak dünki test negatif ama regli belirtisi yok bakalım kısmet :)

Yeni katılan arkadaşlar hoş geldinz inşallah en kısa zamanda herkesin kucakları dolarr boş bırakma ya rabbim

aminn inşallah dualarımız o yönde.bende 3 ay önce kürtaj oldum (kalbi durdu)5 yıllık evliyim cok istiyorum ama eşimin akrabaları sanki inanmıyorlar aralarında ne konuşuyolar bilmiom ama'' olmassa takma kafana gel burda bi dr var herkesi cocuk sahibi yapıomus yok tedavi ettiririz falan deyip duruyolar hamile bile kaldığıma inandıramadım kimseyi bide cevremde biçok hamile ve çocuğu olan var komşularımın hepsinin çocuğu var bi benim yok kendimi çok kötü ve yalnız hissediyorum( allah bize o heyecanı bi tattırdı ama kısa sürdü çok üzüldük ve yıprandık)eşimin ilk defa ağladığını gördüm... sabah akşam dua ediyorum rabbim kimsenin çocuğuna baktırma bizede o sevinci yaşat die

merhaba bende 2 yıllık evliyim 1 sene kendim denemedim sonra 2 aydır doktora gidiyorum klomen tedavısı verdi

Hadi yaa inşallah bi dahaki ay pozitif sonuç alırsın canım benim

MERHABA GÜNAYDIN :) ARANIZA YENİ KATILDIM
benimde 4,5 yaşında bir kızım var ikincisini düşünüyoruz kısmetse en yakın zamanda aranızdan ayrılmayı düşünüyorum :) hamiş olarak

9 gün oldu reglim gecikeli test yine negatif.artik denemekten ve umutlanmaktan vazgeciyorum

varmı güzel haber alan :) ben regl olmadım ama bebişde yok ilk kez geçikiyor ve çok akıntı var neden anlamadım
yaa benimde dün olmam gerekiyordu sabah altıda adet sancısıyla uyandım kendimi tamam dedim bebiş yok eşimede söyledim üzgün bi şekilde dedi üzülme herşeyde bir hayırvardır vs vs.. neyse kendimi sardım adet sancılarım sor gecer benim uyudum öğlen bire kadar akıntı vardı baktım kırmızı deil sarı iltihap gibi sancımda geçti. dün gecede biraz ağrıdı ama oda geçti hala anlamadım neler oluyor...

bir iki gün geçmesini bekle test yap istersen kan testi daha garanti olur hatta varsa şimdi bile çıkar heralde :) akıntı artarmış gebelikte ama enfeksiyon ya da kistten dolayıda olabilir. Ben umutlandırmak istemem ben burdaki cevaplarla çok umutlanıp gaza geldiğim oldu hüsrana uğradım :) Umarım sen uğramazsın güzel haberini alırsın :)

bende öyle yapmayı düşünüyom düşük sonrası ilk deneme zaten olmasada üzülmemeyi düşünüyorum ama garanti veremiyorum. inşallah seninde bebiş vardır. testi sabah idrarıyla yaptın demi yani ilk idrarla

ben kan yaptırdım canım ama cıkmadı yok bebiş ama reglde yok :)

ben kan yaptırdım canım ama cıkmadı yok bebiş ama reglde yok :)
adetlerin düzenlimiydi peki. belki geç döllenmedir.. yaa bende düşük yaptığım gebeliğimi adet gecikmeden 4 gün önce öğrenmiştim bundada test yaptım önceden ama negatifti ama çok sık idrara çıktığım için bunda 3 saatlik idrarla yaptım bilmiyom artık benim adetlerim çok düzenli oluyordu ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…