Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

evet 28 günde 1 di ama ilk testi 2 gün gecikmede 2ci testi 15 gün gecikmede yaptım eğer geç döllenmeyse cıkar diye yine negatifdi

9 gün oldu reglim gecikeli test yine negatif.artik denemekten ve umutlanmaktan vazgeciyorum
Canim benimde bir hafta gecikmisti doktor kendini hamile hissettigin zaman bi de adet olmam olmiycam diye düşündüğün zaman adet olmazsin dedi kendi haline birak canim olursa olur olmazsa nasip diye düşün böyle yalancı hamilelikte yaşanıyormus

femera ne?acaba anlatabilirmisiniz
Merhaba canım femara yumurtalıkların gelişimini ve çatlatmasını sağlayan etkili bir ilaç. doktorlar ilk etapta klomen veya klomene benzer ilaç verip bünyeyi uyarıyor. Bünyé tepki vermezse Femera kullandırıuor. Ben üç ay klomen kullandm bende over kisti yapmış. Doktorum bunun farkına varıp söylememiş bana doktor değiştirdim özele gidiyorum şimdi çok memnunum femaradan ilk aydan etkisini gösterdi olduğundan da büyümüş

Arkadaşlar bu gün doktora gittim kanamam dewam ediyo birkaç damla şeklinde belli belirsiz ilk defa bu kadar uzun sürdü adetim. Bu gün 8. Gün. Doktorum Femera verdi bu ilk ayımdı kullandım yumurtalıklarım gayet iyi gelişmiş olgunlaşmış dedi. Ve ufak kanama dewam ettiği için bi ilaç yazdı ilacı şimdi kullanmicam 5 gün sonra tekrar gidicem bu 5 günde yumurtalıklarım biraz daha kendinden gelişip büyürse ve kanamam biterse yumurtlama zamanımın geldiğinin belirtisidir. İnşallah bu ay da hüsran olmaz. Bu arada ESTROFEM diye bi ilaç kullanan var mı aramızda

Merhaba,
Biz de 5 aydir deniyoruz. Ilk ay 15 gunluk gecikme sonrasinda bir bebegimiz olmasini ne kadar cok istedigimizi daha da farkettik negatif sonuclarin sizisiyla. Sonraki aylar umitlenmeye bile firsat olmadan gununde gelen adetlerle gecti. 30 yasindayim ve pco'luyum. Bebeklerimizin hayirli olan zamanda gelecegine inaniyorum inanmasina ama derinden bir sizi da hissediyorum her hamile haberini duydugumda. Bu hissi sadece sizin anlayabileceginizi de biliyorum. Allah'im bebek isteyen herkesin kucagini doldursun, insallah.

benimde bat 17 ocak bugün bel ve karın ağrım var olucak galiba kısmet bidahakine artık

merhaba bende 2 yıldır ıstıyorum anne olmak allahın ıznıyle beklıyorum heray hayal kırıklığı
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım uzun zamandır kaamadığınızı belirtmişsiniz peki doktora gittinizmi herhangi bir sorun yoktur inşallah

Canım adet olmana çok üzüldüm bi yandan da yumurtalıkların kendini yeniliyor sewinmelisin bence özel bi doktora gidip kontrol altında kalmalısın. Ben 2 senedir istiyorum yaklaşık bir senedir de devlet hastanesine gdip geliyordum devlet hastanesinde 4 defa doktor değiştirdim hiç biridee doğru düzgün ilgilenip bu böyle bunu böyle yapmalısın demedi. Sonra özel bi doktor buldum tavsiye üzerine ona bi görüniym dedim. Dewlet hastanesindeki doktorun söylediklerinden tut yaptıtdığı tahlil sonuçlarına kadar yanlış bilgi vermiş. Benim hiç birşeyim yokmuş çok şükür devletteki doktorların verdiği ilaçlar sadece kişiyi oyalıyormuş. rahim filmine kadar çektim eşimde de bi sorun çıkmadı bu ay 4 defa kontrole gittim dünde kobtrolüm vardı femara kullandım yumurtalıklarım çok iyi gelişmiş sadece bu ay ilk defa rahim duvarı inceleşmiş ve adetim tam bitmemiş kanamam dewam ediyo ufak lekelenmeler şeklinde bu yüzden 4 gün bekleyip salı günü tekrar kontrole gidicem. Ve inşallah bu ay boşa geçmicek bi ümidim var doktorum çok iyi herşeyi anlayabileceğim şekilde anlatıyor ben sormasam bile kendi söylüyor aklımda soru işareti kalmasın diye. İnşallah sizede böyle hayırlı doktorlar denk gelir hepberaber iyi haberler alırız

Dr konusu benim en büyük sorunum olduğum yerde doğru düzgün bi tane bulamadik Dr özel zaten yok doğum hastanesindekilerde baslarindan göndermek için dinlemiuolar bile.ilk zamanlar memlekete gidiyordum sürekli artik o da pek mümkün olmuyor

Ewet canim bende aynı problemleri yaşadım hep şimdi bir sürü para harcıyorum ewet ama en azından ilgi var doktorum herşeyi benim anlayacağım dilde oturup uzun uzun anlatıyor ve ilgileniyor da ben çok memnunum inşallah sanada iyi bir doktor denk gelir canım

senib kaç gün var adetine :) inşallah ama pek umutlu deilim dün dayanamadım test yaptı negatif cıktı. önceki gebeliğimi birkaçgün erken öğrenmiştim testte çıkmıştı
Ben daha yeni bıraktım korunmayı canım. Ben de Polikistik over var bakalım ne zaman hamile kalırım :)

mrb kızlar bende bebiş istiyorum ama bir kaç sorunum var .. ilk bebeğimi doğumuma 2 hafta kala kaybettim ... seseryan snrası 1 sene beklemem grekti pko luyum 5 aydır istememe rağmen olmadı hala ... üstelik göbeğimde fıtık var bu gebelikte sorun yaşatırmı doktora gidicem fakat biraz beklemem gerekiyor kafam karışık fikirlerinizi bekliyorum şimdiden trşekkr edrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…