Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

Selam arkadaşlar, biz de 1 aydır deniyoruz... Bu ay regl oldum.Diğer aya umut bağladık şimdiden herkes gibi...İnşallah tez zamanda güzel haberler yüzümüzü güldürür hepimizin...

Hayırlı olsun canım hamişlerin duaları kabul oluyormuş bizim için de dua etmeyi unutma :)

Arkadaslar cok mutluyum hamileyim yarin sabah kan testi yaptiricaz rabbim hepinize nasip etsin insallah

anladigim kadariyla siz de kısa süredir deniyordunuz değil mi? çok sevindim adınıza. Tebrikler. ..hayırlısıyla kucağıniza alırsınız inşallah. ..

Canım hayırlı olsun hamişlerin duaları kabul oluyormuş bizim için de dua etmeyi unutma :) birde herhangi bi ilaç kullandın mı diye sormak istedim.
ben hep dua ederim allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın diye şimdi dahada çok ederim :) ilaç hiç kullanmadım sadece geçen ay genel kontrolde hamilelik düşünüyordum diye doktorum folbiol verdi folik asit onu kullandım allahımın takdiri verdi şükür :)

anladigim kadariyla siz de kısa süredir deniyordunuz değil mi? çok sevindim adınıza. Tebrikler. ..hayırlısıyla kucağıniza alırsınız inşallah. ..
arkadaşım bizim ilk denememizdi bu daha önce korunuyordum aralıkta yasmini bıraktım 20 aralık adet oldum ovulasyon günümü hesapladım bi deniyelim dedik doktor 2 ay kalmazsın demişti ama ilk denemede oldu vakti zamanı böyleymiş demekki rabbim hepinize versin inşallah 1 saat sonra kan testine gidicez dünki 2 testimde pozitifti çok şükür ama felaket karın ve bel ağrım devam ediyor

Ne güzel yaa maasallaaahhhhhh gök sevindim :)) kısmet işte

Anladım canım hadi bakalım inşallah sağ selamet kucağına alırsın canım :)

Merhaba arkadaslar 40 sayfa olmus yazilarinizi okuyamadim tek tek. Kusura bakmayin nolur. Ben de 28 yasindayim. 2. Bebis istiyoruz insallah Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar hamilelikler ve lohusaliklar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…