Canım daha önce herhangi bir ilaç kullandn mıKızlar bende Kasım ayından beri hamile kalmaya çalışıyorum bu ay ümidim vardı. Ama dün adet oldum. 29 yaşındayım lütfen bilgilerinizi benimlede paylaşır mısınız? Anne olmayı çok istiyorum.
Canim duphastin verdi doktor hic kullanan tanidigin varmi adetde olmadım inşallah olmam 20sinde olmam gerekiyorduCanım daha önce herhangi bir ilaç kullandn mı
3 ay kadar yasmin kullandım, doktr kontrolünde. Onunla görüşüp bıraktım. Geçen ay hormon testi yaptırdım bazı değerlerim yüksek çıktı ama doktor saatî saatime değişir çpk yüksellik yok. 1 sene bekleyelim olmaz ise görüşürüz telrar dedî.Canım daha önce herhangi bir ilaç kullandn mı
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin :)Arkadaslar cok mutluyum hamileyim yarin sabah kan testi yaptiricaz rabbim hepinize nasip etsin insallah
Eşine bir bebek verememenin ezikliğini ben de yaşıyorum. Allahtan eşim imanlı biri de Allah bilir en iyisini deyip beni teselli ediyorKızlar bende bu ay hamiş olamadım
En doğru kararı verip diyetisyene gittim Rabbim ben biz ve anniş olmak isteyen herkese sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşAllah
Rabbim hiç birimizi evlat ile imtihan eylemesin inşAllah
İnanın eşim başka çocukları severken içim gidiyo gözüm doluyor bazen öyle zamanlar oluyorki inanın yüreğimin cayır cayır yandığını hissediyorum bu ay inşAllah rabbim dualarımızı en kısa sürede hayırlısıyla kabul eder, ne olur çok dualar.edelim birbirlerimize
Arkadaşım seninki tamamen stres. Bir kez hamile kalmışsın yine kalırsın. Yeter ki pozitif ol. Biraz kişisel gelişim kitabı oku inan faydasını görürsün. Ben de çok stres yapıyordum bir kitap okudum artık fikirlerim Değişti.iki kez bebek kaybettim ama umutluyum hala. Sen de umut et. Unutma niyet de bir duadır.Kızlar bende dış gebelik geçirmiştim 6 ay önce.. Yine bebiş istiyoruz doktorum hemoglobinine hepatit b ye istersen bakalım dedi, yani benim gitmem şartmı yoksa bana mı bıraktı anlamadım, çalışıyorumda malum izin almakta kolay olmuyo,sizce baktırmalı mıyım
Teşekkürler evet haklısın streste büyük etken tabi, değerlendircem tavsiyeniArkadaşım seninki tamamen stres. Bir kez hamile kalmışsın yine kalırsın. Yeter ki pozitif ol. Biraz kişisel gelişim kitabı oku inan faydasını görürsün. Ben de çok stres yapıyordum bir kitap okudum artık fikirlerim Değişti.iki kez bebek kaybettim ama umutluyum hala. Sen de umut et. Unutma niyet de bir duadır.
GİTTİGİDİYORDA 50TL DEN SATILAN MERYEM ANA ELİ OTU ŞUAN İNDİRİMLİ 19.99 TL DEN SATILMAYA BAŞLANMIŞ.BEN ALDIM.ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR KAÇIRMAYIN.
İnşallah güzel haberlerini yazarsinBen de eylulde bir dusuk yasadim.bu ay ovulasyon takibiyle denedik kasik agrilarim ve siskinligim var ama umutlanmak da istemiyorum.inşaalah olur
İnsallah olmazsın canımmmInsaalah canim adet günüm yaklasıyor hayirlısı artık ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?