Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

Canım daha önce herhangi bir ilaç kullandn mı

Bende 3 ay Dupbaston 3 ay klomen +iğne kullandm şimdi femara diye bir ilaca başladm femara benim bünyeme yumurtalıklarıma çok iyi geldi geliştirdi. İğnemi de dün yaptm şimdi nasl geçecek bu 15 günn :)

Canım daha önce herhangi bir ilaç kullandn mı
3 ay kadar yasmin kullandım, doktr kontrolünde. Onunla görüşüp bıraktım. Geçen ay hormon testi yaptırdım bazı değerlerim yüksek çıktı ama doktor saatî saatime değişir çpk yüksellik yok. 1 sene bekleyelim olmaz ise görüşürüz telrar dedî.

Kızlar ya bir sorum olacak yardım edebilir misiniz? 5 ocakta adet olmuştum. 19 Ocak günü şiddetli karın ağrısı çektim ve kahverengi pembe Karışık lekem geldi bir kerelik. Acaba yumurtladım mı yoksa o kan nedir ki? Kist değildir çünkü 13 ocakta rahim filmim Çekildi sorun yoktu. Filmden Kaynaklı OLDUĞUNU da sanmıyorum. PKO luyum o Yüzden yumurtlama tarihimi hesaplamam mümkün olmuyor.

Kızlar bende dış gebelik geçirmiştim 6 ay önce.. Yine bebiş istiyoruz doktorum hemoglobinine hepatit b ye istersen bakalım dedi, yani benim gitmem şartmı yoksa bana mı bıraktı anlamadım, çalışıyorumda malum izin almakta kolay olmuyo,sizce baktırmalı mıyım

Kızlar bende bu ay hamiş olamadım
En doğru kararı verip diyetisyene gittim Rabbim ben biz ve anniş olmak isteyen herkese sağlıklı salih evlatlar nasip etsin inşAllah
Rabbim hiç birimizi evlat ile imtihan eylemesin inşAllah
İnanın eşim başka çocukları severken içim gidiyo gözüm doluyor bazen öyle zamanlar oluyorki inanın yüreğimin cayır cayır yandığını hissediyorum bu ay inşAllah rabbim dualarımızı en kısa sürede hayırlısıyla kabul eder, ne olur çok dualar.edelim birbirlerimize

Eşine bir bebek verememenin ezikliğini ben de yaşıyorum. Allahtan eşim imanlı biri de Allah bilir en iyisini deyip beni teselli ediyor

Arkadaşım seninki tamamen stres. Bir kez hamile kalmışsın yine kalırsın. Yeter ki pozitif ol. Biraz kişisel gelişim kitabı oku inan faydasını görürsün. Ben de çok stres yapıyordum bir kitap okudum artık fikirlerim Değişti.iki kez bebek kaybettim ama umutluyum hala. Sen de umut et. Unutma niyet de bir duadır.

Teşekkürler evet haklısın streste büyük etken tabi, değerlendircem tavsiyeni

Ben de eylulde bir dusuk yasadim.bu ay ovulasyon takibiyle denedik kasik agrilarim ve siskinligim var ama umutlanmak da istemiyorum.inşaalah olur

Kızlar meraba bende hamile kalmak istiyorum iki kere düşük yaptım şimdi çatlama iğnesi vurulalı17 gun oldu inşallah olmam Rabbim hepimizehayırlısını saglıklısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…