Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

1 yumurtam vardı doktor çatlamis dedi ama döllenme oldu mu bilmiyorum. Merak ediyorum . Bu ay daha bilincliydim yumurta takibi sayesinde . Başka yumurta takibi yaptiran var mi ??

Tebrikler canım çok sevindim hamile olmana darısı tüm isteyenlerin başına belirtilerin nelerdi anlatirmisn
Tesekur ederim canim darisi isteyen herkese insallah.Benim belirtim normal kasik agrilari disinda rahim icinde hafif hafif agri hissettim.Baska belirtim olmadi.gogus agrisi olmadi bende hic.Degisiyo demekki bunyeye gore, herkeste gogus agrisi duyunca hamisle degilim diye dusunmustum:)

Bulantisa olmuyo dimi ilk ayda 6.haftafan sonra heralde hafif bulantilar basliyo. Herkes de değişiyor tabi adetime 10 gün var yumurtada dün öbürgün patlamis olabilir inşallah tutturmusumdur. Saglikli hatirli evlat sahibi olurum ben ve tüm istiyenler inşallah

Yok canim bulanti dedigin gibi daha gec oluyor.;Benim daha yeni yeni basladi.Insallah Allah gonlune gore verir.

Yok canim bulanti dedigin gibi daha gec oluyor.;Benim daha yeni yeni basladi.Insallah Allah gonlune gore verir.
Amin canım inşallah cumlemize dualarıni bekliyoruz. Allah sanada saglikli sihatli bebeğini kucagina almayi nasio etsin

İnşallah bu ay isteyen dileyen herkese nasip olur. bende bekliyorum bu ay sonuna.

bir yıllık evliyim 30 yaşındayım.bende hamile kalmak istiyorum.adetim bitince özele gitçem büyük ihtimalle folik asit verir eşime ve bana.sorunum yok gibi.diyetle aram yok ve içtiğim hormon haplarından kilo aldım öyle üstümde kaldı.doktorlara göre öyle büyük sorunum yok ama nisan ayına kadar normal yollarla hala hamile kalamazsam eşimden spermogram isteyeceğim belki onda da vitamin eksiktir.

Ben devlete gittim tüm testleri yaptirdim en son özel yumurtsa takibine gittim . İnşallah hepimiz sevinirim özel devlet fark etmiyo onemli olan iyi doktor

Ben devlete gittim tüm testleri yaptirdim en son özel yumurtsa takibine gittim . İnşallah hepimiz sevinirim özel devlet fark etmiyo onemli olan iyi doktor
ev hanımı olsam tavsiye edilen doktora gitmeye devam ederdim çalışırkaen ancak cts özele gitmek zorunda kalıyorum fazla izin alınca göze batar diye.tavsiye edilen doktora da tesadüfi sabaha randevu bulmuştum kadının öğleden öncesi doluydu.

Eee ne yaptın canım muayene oldun mu özelde çok ucuzlar var. Hatta özel daha ucuz bak hastane devlet 12 tl özel 27 tl 2 kerede kontrol ücretsizdi hangi ildesin

Senin ne zaman adet günün ne yapiyorsun bebek icin yumurlama gününü biliyor musun
cumartesi günü olması gereken günüm. 9 aydır deniyoruz biz de 2 aydır ovulasyon testi kullanıyorum. ordan takip ettim. ben yara yaktırdım sonra iltihap oldu öyle uğraştım biraz. nasip bu ay inşallah diyoruz yine.

Merhaba arkadaşlar adet günüme dört gun var ama ben dayanamayip gebelik testi aldim.bazi arkadaşlar uc dort gun once gebelik Testi yaptiklarinda ikinci cizgi silik çıktığını yani gebeliğin belli oldugunu soylemislerdi.aldim ama cesaret edemedim yapmaya hicbir belirtide yok normal benim iste arada sırada kasik bölgemde batmalar oluyor gerginlik oluyor ama oda sanki miyom dan dolayi gibime geliyor yada kan testi yaptirsam ufacik ta olsa yani cok yenide olsa belli olurmu ki adetimi beklemeden. .

Bende o kitten aldım bi kere yapamadım hesaplanan tarihde degilmis bide catladiktan sonra döllenme olduğu icin catlayana kadar gittim doktora benimde 27si adet günüm bekliyorum merakla sende yaz

Merak çok kötü birsey adetime 10 gün var ama yine de idrar tahlili yaptım :-D:-D tabiki cikmaz ikici cizgi silik hali bile 5 6 haftayi buluyo. Bence beklemelisin ama kanda belki çıkar kana da güvenme ama bu forumda cok okudum kanda 2 3 kez cikmayip adetden 10 gün sonra kanda cikan gebelikleri yani sabretmekten başka çaremiz yok ben perşembe kontrole gideceğim

[QUOTiskiskis, post: 39499496, member: 646002"]Merak çok kötü birsey adetime 10 gün var ama yine de idrar tahlili yaptım :-D:-D tabiki cikmaz ikici cizgi silik hali bile 5 6 haftayi buluyo. Bence beklemelisin ama kanda belki çıkar kana da güvenme ama bu forumda cok okudum kanda 2 3 kez cikmayip adetden 10 gün sonra kanda cikan gebelikleri yani sabretmekten başka çaremiz yok ben perşembe kontrole gideceğim[/QUOTE]
Sali gunu adet olmam gerekiyor ben dayanamayip bugun gebelik Testi yaptım ikinci cizgi silik çıkmasını birakayim gölgesini bile göremedim simdide lavaboya gitmistin Afedersiniz pihtilasmis koyu kan lekesi gördüm tuvalet kagidinda adet olsam hic bir belirtim yok normalde adet oncesi karnim agrir sinirli falan olurum sinir stresde yapmadım ki sasirdim.boyle birsey yasayan varmi.. aslinda gebelik testinide yapmicaktim bi arkadasin yazısını gordum adetinden dokuz gun once test yapmis silik cizgi cikmis sonra kantesti yaptırmış 0.7 cikmis belki bi umut dedim oyle yaptım birazda gazlandim sanirim adet olmadiysam bu kan neyin nesi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…