Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

merhabalarr arladslar ben de 6 ay oldu bebis bekleyeli hakkimizda hayirlisi olsun 3 gün sona adet olmam gerekio bakalim ins. olmam merakla beklemelerdeyimmm gerci adet belirtileri var ama yinede olmamm inss

Kızlar musmutluyum. Femera ile yumurtalıklarımın biri 2.15 diğeri ise 1.87 Cm olmuş doktorum çok iyi dedi ovitrelle iğne verdi onuu yapıcam ewe gidince inşallah bu ay tutar. Hiç bu kadar büyümemişti yumurtalıklarım. :)

Kızlar bende hastalıklarla uğraşırken yumurtlama günümü kaçırdım bu ay (

Kızlar bende Kasım ayından beri hamile kalmaya çalışıyorum bu ay ümidim vardı. Ama dün adet oldum. 29 yaşındayım lütfen bilgilerinizi benimlede paylaşır mısınız? Anne olmayı çok istiyorum.

Bende Kasımdan beri kalmaya çalışıyorum. Dün adet günümdu bugün olmayı bekliyorum. İlaç verdi bana doktor. Duphaston diye bi ilaç ve folik asitte kullaniyorum

Kizlar çok fazla kişiden birsey duydum alt yollarindaki iltihaplari tedavi ettikden sonra hamile kalinmis annem bile. Doktorlar testlerde hormonlara bakiyor hormon ve ultrasonda çıkmıyor herkes akıntı testi yaptirsin ben yaptiedim 27sinde gideceğim. İnş adet olmam bugünlerde dün adet günümdu olmadim dua bekliyorum. İnşallah tüm istiyenlere saglikli hayirli evlat nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…