Arkadaslar cok mutluyum hamileyim yarin sabah kan testi yaptiricaz rabbim hepinize nasip etsin insallah
Senin prolaktinin kacti cqnim ve atkisini gordunmu
gözün aydin canim böyle haberler duyunca sevinio insan yaa darisi bizlere inş :)Arkadaslar cok mutluyum hamileyim yarin sabah kan testi yaptiricaz rabbim hepinize nasip etsin insallah
Evet tatlm ben yeni basladm 2.ci kutuya gectm bugün70-80 lerdeydi benimki aralikli olarak kullandim.gecen nisandan beri kullanmiyorum prolaktin degerimde düştü.etkili yani ise yariyo yeni mi basladin sen
galiba bende hamileyim ama henüz test yapmadım adetim 7 gün geçiyobu gün öğleden sonra test yapacam bakalım hayırlısı :)çok teşekkür ederim arkadaşım rabbim hepinize versin inşallah :)
güzel haberperinizi bekliyoruzzzzz o zamangaliba bende hamileyim ama henüz test yapmadım adetim 7 gün geçiyobu gün öğleden sonra test yapacam bakalım hayırlısı :)
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumgaliba bende hamileyim ama henüz test yapmadım adetim 7 gün geçiyobu gün öğleden sonra test yapacam bakalım hayırlısı :)
inşallah bende bekliyorum kendimi şartlandırdım hamileyim diye inşallah sonuç fiyasko çıkmaz :)güzel haberperinizi bekliyoruzzzzz o zaman
sağol canım sonucu yazarım :)İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
yaa test yaptım negatif çıktı ne oldu şimdi anlamadım edetim niye yedi gün geçti o zaman normalde çok düzenliyimdirİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum
Hamile olabilirsin ilk haftalar heralde tekrar yaptirbeta hcg 4.29 cıktııı ne demek smdı buu
Bende Kasımdan beri kalmaya çalışıyorum. Dün adet günümdu bugün olmayı bekliyorum. İlaç verdi bana doktor. Duphaston diye bi ilaç ve folik asitte kullaniyorumKızlar bende Kasım ayından beri hamile kalmaya çalışıyorum bu ay ümidim vardı. Ama dün adet oldum. 29 yaşındayım lütfen bilgilerinizi benimlede paylaşır mısınız? Anne olmayı çok istiyorum.
hastalığıma 2 gun var amaHamile olabilirsin ilk haftalar heralde tekrar yaptir
Benimde bi gün geçti canım inşallah hamile kalırızhastalığıma 2 gun var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?