Hamile Olmak İsteyenler Arkadaşlığı

Kizlar merhaba ben de bu baslikta gecen ay yazmistim , gecen ay ilk denememizdi ve tabi sonuc negatif. Simdi ikinci ay denemelerimizin sonuclarini bekliyorum adet gunume son bir kac gun kaldi cok kasik agrilarim var ama muhtemelen yine adet olucam

Adete 2 gun kala bile cikiyormus.gebelik testinde silik olsa bile cizgi cikiyormus yani.bende de ayni durum mevcut ben de denicem olmazsa canim

Gecen ay cok kaptirmistim kendimi ilk gun hemen gidip kan vermistim:) bu kez biraz beklemek istiyorum canim.sende var mi farkli belirtiler

Ben de idrar testini gormeden kan tahlili yaptirmicam ☺ aslinda umut tutmamaya calisiyorum ama iste bi yandan da kasiklarim agridikca heyecan yapiyorum ☺ canim benim ovulasyon doneminde kasik agrim oldu gecti.sonra batma tarzinda oldu sag tarafimda goguslerim biraz buyudu ama yan taraflari aciyor sadece.sonra akintim var.kasik agrisi su an solda mesela.bas donmesi oluyor cok hafif bu kadar

merhaba bende hamilelik için bekleyenlerdenim. 9 ay oldu henüz olmadı malesef. herşey normal bende ama eşimde biraz hareket eksikliği çıktı. ben incir kürü eşimde buynuz kürü içiyoruz. Hayırlısı inşallah isteyen herkese nasip olur.

Merhaba arkadaşlar Rabbim isteyen herkese inşallah bebiş nasip eder.bende bebiş istiyorum ocak ayında doktora gittim tahliller yapildi hersey temiz çıktı doktor adetin başladığı gunden itibaren say 9 11 13 15 günleri iliskiye gir dedi bende netden yumurtlama günü nu hesapladim ayriyetden hem doktorun dediği gunler hemde yumurtlama gunleri iliskiye girdim.adetime sekiz gun var ama kasiklarim sis gibi gergin gibi batmalar oluyor buarada bizim ilk denememiz daha. Bide bende miyom var doktorum bunun icin gebe kalmami soyledi rahmin icinde degil miyom.sekiz gun önceden belli olurmu ki hamile oldugum..

öncelikle canım inşallah hamilesindir, ancak daha belli olmaz. yumurtlamadan 10 gün sonra yerleşme tamamlanıyor bu süre içinde kasıkda batma ağrıları olabiliyor. adetine 3-4 kala kanda belli olabilir ama çıkmasada adetin geçmesinden sonra kesin belli olacaktır.

bende 2 ay sonra hamilelik düşünüyorum.ama benim korkum hemen isteyince olmazsa birkaç ay denemek zorunda kalırsak diye.şimdiden denemeye başlamalımıyım acaba.tüm testlerimi yaptırdım hiçbir sorun yok.hemen hamile kalabilirmiyim ??bu iş birazda kısmet işi galiba.

TE="didemce07, post: 39433019, member: 628699"]öncelikle canım inşallah hamilesindir, ancak daha belli olmaz. yumurtlamadan 10 gün sonra yerleşme tamamlanıyor bu süre içinde kasıkda batma ağrıları olabiliyor. adetine 3-4 kala kanda belli olabilir ama çıkmasada adetin geçmesinden sonra kesin belli olacaktır.[/QUOTE]
İnşallah canim Rabbim kim bebek istiyorsa herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Kendimi hic hamile olcakmisim gibi hissetmiyorum sanki negatif sonuç alcakmis im gibi geliyor. Batmalar agrilar ara ara oluyor suan yok mesela.baska en ufacik belirtide yok zaten. Bide birsey sormak istiyorum belki bu konuda beni bilgilendirirsiniz ben simdi yumurtlama döneminde iliskiye girdim gun aşırı. Simdi iliskiye girmiyorum hamileysem zarari olurmu diye dusunuom riske atmak istemiom biyandan da hamile degilsem cocuk denemesine devam etmek istiom gebelik şansı düşük diyor netden indirdigim ovulasyon programinda ama bellimi olur..her denemede bisaat bacaklarım havada durdum yattim uzandim ama tabi Hayirlisi sonuçta Allah bilir.

E="okyanus07, post: 39433179, member: 656342"]bende 2 ay sonra hamilelik düşünüyorum.ama benim korkum hemen isteyince olmazsa birkaç ay denemek zorunda kalırsak diye.şimdiden denemeye başlamalımıyım acaba.tüm testlerimi yaptırdım hiçbir sorun yok.hemen hamile kalabilirmiyim ??bu iş birazda kısmet işi galiba.[/QUOTE]
Bende ilk denemede olur diye dusunuyordum ama bu isler zor ve ince islermis yok sperm kalitesi sperm hizi yumurtlama günü vs vs tabii Allah nasip ettikten sonra her kosulda olurda.cevremdeki insanlar ilk denemelerde olmaz hemen diyor Allah bilir sonucta..

Bende ilk denemede olur diye dusunuyordum ama bu isler zor ve ince islermis yok sperm kalitesi sperm hizi yumurtlama günü vs vs tabii Allah nasip ettikten sonra her kosulda olurda.cevremdeki insanlar ilk denemelerde olmaz hemen diyor Allah bilir sonucta..[/QUOTE]
Kısmet artık hayırlısı diyelim.planlarımı 2 ay sonrasına ayarladım.şimdiden olursada hazırlıksız yakalanacağım.artık ne zaman olursa inş çok bekletmeden gelir bebişim :)

İnşallah canim Rabbim kim bebek istiyorsa herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Kendimi hic hamile olcakmisim gibi hissetmiyorum sanki negatif sonuç alcakmis im gibi geliyor. Batmalar agrilar ara ara oluyor suan yok mesela.baska en ufacik belirtide yok zaten. Bide birsey sormak istiyorum belki bu konuda beni bilgilendirirsiniz ben simdi yumurtlama döneminde iliskiye girdim gun aşırı. Simdi iliskiye girmiyorum hamileysem zarari olurmu diye dusunuom riske atmak istemiom biyandan da hamile degilsem cocuk denemesine devam etmek istiom gebelik şansı düşük diyor netden indirdigim ovulasyon programinda ama bellimi olur..her denemede bisaat bacaklarım havada durdum yattim uzandim ama tabi Hayirlisi sonuçta Allah bilir.[/QUOTE]
Ovulasyon günün adetin 1. günden sayıyorsun 14. 15. günleri olabiliyor. ancak bu yumurtlama haftasını günaşırı değerlendiriyorsun iyi sonraki günler bi kaç gün ilişkiye girmemek daha iyi . bir arkadaşım özel doktoru yumurta oldu çatlama tamam ilişkiye ara verin demişti. yani adetden sonraki 4. hafta.2-3 gün arayla olabilir yinede. o dönemde döllenme olmuyor zaten eğer yumurtlama dönemi geçmişse. Birde ilişki sonrası 1 saat bazıları için yeterli değil. örneğin eğer sperm hızı düşüklüğü falan varsa 4-5 saat yatmalı kalkmadan. gece olursa o şekilde biraz uyu derim. Ben öyle bir tavsiye almıştım.

Benim merak ettiğim birşey var.mesela yumurtlama döneminde ilişkiye ilk girdiğimiz anda döllenme gerçekleşse ama bizim haberimiz olmayacağı için diğer günlerde de denemeye devam etsek döllenen yumurtaya bir zararı olurmu?

Kesinlikle denemeye baslamalisin denk gelme ihtimali %25 diyolar ama bence ondanda az %9 filandir herhalde bide ben folik asite baslamistim bebek den 3 ay önce için diyolar

İnşallah canım

Gecen ay cok kaptirmistim kendimi ilk gun hemen gidip kan vermistim:) bu kez biraz beklemek istiyorum canim.sende var mi farkli belirtiler
Tebrikler canım çok sevindim hamile olmana darısı tüm isteyenlerin başına belirtilerin nelerdi anlatirmisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…