İnşallah olmuştur canım Allah aratmasınBen de eylulde bir dusuk yasadim.bu ay ovulasyon takibiyle denedik kasik agrilarim ve siskinligim var ama umutlanmak da istemiyorum.inşaalah olur
öncelikle canım inşallah hamilesindir, ancak daha belli olmaz. yumurtlamadan 10 gün sonra yerleşme tamamlanıyor bu süre içinde kasıkda batma ağrıları olabiliyor. adetine 3-4 kala kanda belli olabilir ama çıkmasada adetin geçmesinden sonra kesin belli olacaktır.Merhaba arkadaşlar Rabbim isteyen herkese inşallah bebiş nasip eder.bende bebiş istiyorum ocak ayında doktora gittim tahliller yapildi hersey temiz çıktı doktor adetin başladığı gunden itibaren say 9 11 13 15 günleri iliskiye gir dedi bende netden yumurtlama günü nu hesapladim ayriyetden hem doktorun dediği gunler hemde yumurtlama gunleri iliskiye girdim.adetime sekiz gun var ama kasiklarim sis gibi gergin gibi batmalar oluyor buarada bizim ilk denememiz daha. Bide bende miyom var doktorum bunun icin gebe kalmami soyledi rahmin icinde degil miyom.sekiz gun önceden belli olurmu ki hamile oldugum..
Bende ilk denemede olur diye dusunuyordum ama bu isler zor ve ince islermis yok sperm kalitesi sperm hizi yumurtlama günü vs vs tabii Allah nasip ettikten sonra her kosulda olurda.cevremdeki insanlar ilk denemelerde olmaz hemen diyor Allah bilir sonucta..[/QUOTE]E="okyanus07, post: 39433179, member: 656342"]bende 2 ay sonra hamilelik düşünüyorum.ama benim korkum hemen isteyince olmazsa birkaç ay denemek zorunda kalırsak diye.şimdiden denemeye başlamalımıyım acaba.tüm testlerimi yaptırdım hiçbir sorun yok.hemen hamile kalabilirmiyim ??bu iş birazda kısmet işi galiba.
İnşallah canim Rabbim kim bebek istiyorsa herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Kendimi hic hamile olcakmisim gibi hissetmiyorum sanki negatif sonuç alcakmis im gibi geliyor. Batmalar agrilar ara ara oluyor suan yok mesela.baska en ufacik belirtide yok zaten. Bide birsey sormak istiyorum belki bu konuda beni bilgilendirirsiniz ben simdi yumurtlama döneminde iliskiye girdim gun aşırı. Simdi iliskiye girmiyorum hamileysem zarari olurmu diye dusunuom riske atmak istemiom biyandan da hamile degilsem cocuk denemesine devam etmek istiom gebelik şansı düşük diyor netden indirdigim ovulasyon programinda ama bellimi olur..her denemede bisaat bacaklarım havada durdum yattim uzandim ama tabi Hayirlisi sonuçta Allah bilir.[/QUOTE]TE="didemce07, post: 39433019, member: 628699"]öncelikle canım inşallah hamilesindir, ancak daha belli olmaz. yumurtlamadan 10 gün sonra yerleşme tamamlanıyor bu süre içinde kasıkda batma ağrıları olabiliyor. adetine 3-4 kala kanda belli olabilir ama çıkmasada adetin geçmesinden sonra kesin belli olacaktır.
Kesinlikle denemeye baslamalisin denk gelme ihtimali %25 diyolar ama bence ondanda az %9 filandir herhalde bide ben folik asite baslamistim bebek den 3 ay önce için diyolarbende 2 ay sonra hamilelik düşünüyorum.ama benim korkum hemen isteyince olmazsa birkaç ay denemek zorunda kalırsak diye.şimdiden denemeye başlamalımıyım acaba.tüm testlerimi yaptırdım hiçbir sorun yok.hemen hamile kalabilirmiyim ??bu iş birazda kısmet işi galiba.
İnşallah canımmerhaba bende hamilelik için bekleyenlerdenim. 9 ay oldu henüz olmadı malesef. herşey normal bende ama eşimde biraz hareket eksikliği çıktı. ben incir kürü eşimde buynuz kürü içiyoruz. Hayırlısı inşallah isteyen herkese nasip olur.
Tebrikler canım çok sevindim hamile olmana darısı tüm isteyenlerin başına belirtilerin nelerdi anlatirmisnGecen ay cok kaptirmistim kendimi ilk gun hemen gidip kan vermistim:) bu kez biraz beklemek istiyorum canim.sende var mi farkli belirtiler
Ne durumdasin canım varmı güzel haberlerBen de eylulde bir dusuk yasadim.bu ay ovulasyon takibiyle denedik kasik agrilarim ve siskinligim var ama umutlanmak da istemiyorum.inşaalah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?