Sali gunu adet olmam gerekiyor ben dayanamayip bugun gebelik Testi yaptım ikinci cizgi silik çıkmasını birakayim gölgesini bile göremedim[QUOTiskiskis, post: 39499496, member: 646002"]Merak çok kötü birsey adetime 10 gün var ama yine de idrar tahlili yaptım :-D:-D tabiki cikmaz ikici cizgi silik hali bile 5 6 haftayi buluyo. Bence beklemelisin ama kanda belki çıkar kana da güvenme ama bu forumda cok okudum kanda 2 3 kez cikmayip adetden 10 gün sonra kanda cikan gebelikleri yani sabretmekten başka çaremiz yok ben perşembe kontrole gideceğim
Adet oldumSali gunu adet olmam gerekiyor ben dayanamayip bugun gebelik Testi yaptım ikinci cizgi silik çıkmasını birakayim gölgesini bile göremedimsimdide lavaboya gitmistin Afedersiniz pihtilasmis koyu kan lekesi gördüm tuvalet kagidinda adet olsam hic bir belirtim yok normalde adet oncesi karnim agrir sinirli falan olurum sinir stresde yapmadım ki sasirdim.boyle birsey yasayan varmi.. aslinda gebelik testinide yapmicaktim bi arkadasin yazısını gordum adetinden dokuz gun once test yapmis silik cizgi cikmis sonra kantesti yaptırmış 0.7 cikmis belki bi umut dedim oyle yaptım birazda gazlandim sanirim adet olmadiysam bu kan neyin nesi ki
Valla tatlım bende adet günümu bekliyorum ama bu ay cok doktorlara gittim takip etturdim denk getirmek için inşallah bu ay isteyenlerin sagkikla hayırlısıyla olur dilerim allahtan şen önümuzdeki ay hamile olursun 7 gün kaldu benimAdet oldumhormon ilaci yada başka bi ilac kullanmıyorum. . Onumuzdeki aya kaldı tüm umudlar Rabbim su mübarek gecede kim bebek istiyorsa versin.. bu ay hüsran oldu :'(
Yumurtlama dinemindesindir akıntın filanda varsa gün aşırı ilişkiye girinmerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2 yıllık evliyim ve bu ay itibarı ile bebek istiyoruz :) rabbim sağlıkla inşallah bize nasip eder çok istiyorum yumurtlamadan hiç birsey anlamıyorum 6 subatta adet oldum ama 2 gündür kasık ve sırt ağrım var kimseyede birsey diyemiyorum utanıyorum ama hep dua ediyorum inşallah bebegim olur
oğluma kardeş istiyoruz, tabii benim yaşımdan sonra zor bir durum ama oğlum tarafından üzerimizde fazlasıyla baskı var... inşallah Allah herkesin gönlüne göre verir...[/QUOTE oğlunuda senide cok iyi anliyorum . Annem 38 yaşında kardeşimi benim baskilarimla doğurdu tedavi olmuş tabi benim baskikarimla benjm bi kardeşim olmuştu aramizda 10 yaş var inşallah şimdi bebeğimde olur ve tabi seninde inşallah.. Yaş kaç ve ne kadardir istiyorsunuz
Başlangıç adet tarihimi demek acaba kime sormuştun bu soruyu ben atladım öyle ama fikrimi söyliyim dedimBat derken neyi kastettin anlayamadım :) bu arada bende bebiş istiyorummmm :))
Cevapları okurken birkaç kez denk geldi SAT bat kelimeleri ama neyi kaydettiklerini anlayamadım :/Başlangıç adet tarihimi demek acaba kime sormuştun bu soruyu ben atladım öyle ama fikrimi söyliyim dedim
Merhaba mart ayında hamile olmak istiyorsan Şubattaki adetinden sonra calismalara baslayabilirsin marttaki adet tarihinde kanda adet tarihinden 1 hafta sonra idrarda cikarmerhaba.bende mart ayında hamilelik düşünüyorum.benim sorum hamile olduğumuzu ne zaman öğrenebiliriz? diğer adete kadar 1 ay beklemem mi gerekiyor? kan testi yada idrar testini ne zaman yaptırmalıyım? tecrübeliler cevaplarsa sevinirim.
soN adet eminim bat da sanirim adet baslangiciCevapları okurken birkaç kez denk geldi SAT bat kelimeleri ama neyi kaydettiklerini anlayamadım :/
Cevap için teşekkür ederim.yani marttaki adetten sonra denemeye başlayacağım.demekki nisandaki adet tarihimde kanda belli olur.1 ay beklemek gerekiyor yani zor bir süreçMerhaba mart ayında hamile olmak istiyorsan Şubattaki adetinden sonra calismalara baslayabilirsin marttaki adet tarihinde kanda adet tarihinden 1 hafta sonra idrarda cikar
Tabi zor ve belirrsizliklerle dolu bir süreç bildiğin gibi hemen olmuyo herşey yolunda olsa bile %25 şans varmışCevap için teşekkür ederim.yani marttaki adetten sonra denemeye başlayacağım.demekki nisandaki adet tarihimde kanda belli olur.1 ay beklemek gerekiyor yani zor bir süreç
Inşallah hayırlısı 2 arkadaşım var evlenir evlenmez hamile kaldılar.onları gördükçe hemen olur diye ümitleniyorum :)Tabi zor ve belirrsizliklerle dolu bir süreç bildiğin gibi hemen olmuyo herşey yolunda olsa bile %25 şans varmış
Insallah cok beklemezsin . Sonuçlarını güzel haberlerini duyariz. İnşallah
22 3 aydir olmuyo hepimiz icin hayırlısı olsun38 yaşındayım, oğlum 7 yaşında. son 2 yıldır fazlasıyla kardeş istiyor. biz de artık düşünelim dedik ve bakalım kısmet inşallah. hayırlısı neyse o olsun tabii.
Sen kaç yaşındasın?
merhaba.bende mart ayında hamilelik düşünüyorum.benim sorum hamile olduğumuzu ne zaman öğrenebiliriz? diğer adete kadar 1 ay beklemem mi gerekiyor? kan testi yada idrar testini ne zaman yaptırmalıyım? tecrübeliler cevaplarsa sevinirim.
İnşallah planladığın zamanda hamile kalırsın. adetin başladığı ilk günden sayarak 14 gün yumurtlama günü sayılıyor genelde bu günlerde yumurtlar ve ilişkin olursa yumurtan çatladıktan 10 gün sonra kan tahlili yaptırarak hamile kalıp kalmadığını öğrenebilirsin. hadi hayırlısı.merhaba.bende mart ayında hamilelik düşünüyorum.benim sorum hamile olduğumuzu ne zaman öğrenebiliriz? diğer adete kadar 1 ay beklemem mi gerekiyor? kan testi yada idrar testini ne zaman yaptırmalıyım? tecrübeliler cevaplarsa sevinirim.
daha çok gençsin, 3 ay da kısa bir süre...oluruna bırak bence, strese girmeyince gebe kalma olasılığı artıyor... hayırlısı olsun inşallah...22 3 aydir olmuyo hepimiz icin hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?